Jeg bestilte en nøkkelring og en termos med Nuka-Cola-emblemer fra spillet Fallout. Nøkkelringen er pen og av god kvalitet. Termosen er derimot ikke funksjonell og er defekt. Det er en sprekk i bunn... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Endelig fått varen jeg bestilte og nå henger den på veggen i ramme😃👏🏻 Pakka blei feil sendt til samme sted to ganger. Posten påstod at leverandør hadde skrevet postnummeret feil, men det var det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flotte plakater til opprinnelig grei pris. Dessverre tilkom priser for toll og moms så det ble betraktelig dyrere enn ønsket. I tillegg tok det ganske så lang tid før produktet ankom da det ble sendt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte og fikk 2 postere og 2 rammer samtidig, med rask levering uten å betale toll, eller noe andre problemer. Enten tar alle andre feil eller så hadde jeg flaks. Stor-fornøyd med produktene. Pakke... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Siden 1999, har Europosters blitt en av de største selgere av postere, veggtapeter og veggkunst. Nå samarbeider vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vårt utvalg finner du de vakreste velkjente malerier i tillegg til helt nye kunstverk fra moderne kunstnere. Vi trykker også gledelig dine egne bilder, og, etter ditt ønske, vil vi også ramme inn bildene dine i rammer av høy kvalitet. Vi elsker virkelig interiørdesign, likevel glemmer vi ikke nerder og musikkfans som vi hele tiden utvider vårt tilbud av postere, kopper, t-skjorter, samlefigurer og annde lisensierte produkter og gaver for.
KAMPANJE 3+1 GRATIS
Vom Unternehmen geschrieben

- Nyhet: Vi gir bort postere uten kostnad!
- Bestill 3 valgfrie produkter fra vårt utvalg og velg en poster uten kostnad! Denne kampanjen gjelder alle produktene i vårt utvalg. I tillegg kan du kombinere dem som du ønsker! For eksempel, hvis du bestiller en t-skjorte, en kopp og en nøkkelring, vil du få med en valgfri poster uten ekstra kostnad. Rabatten vil automatisk vises i handlekurven hvor den billigste posteren (når du bestiller 3 valgfrie produkter til) vil bli trukket fra totalen. #+1 kampanjen gjelder også hvis du har 8 eller 12 produkter i din bestilling. Du får 6+2 postere eller 9+3 postere uten kostnad. Kampanjen gjelder også for allerede nedsatte varer. Merk: Kun en poster kan mottas uten kostnad, ikke et trykk eller bilder på bestilling.
100% fornøydgaranti
Du har opp til 365 dager på å returnere varene - ett helt år!

Kontaktinformationen
Hlavní 4, 25207, Štěchovice, Tschechien
- +420 777 33 44 55
- info@europosters.eu
- europosters.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Det står på deres side at pakken er…
Det står på deres side at pakken er levert, det er den ikke. Det skal den skal leveres m postnord, der er det ikke mulig å finne pakken. Finner pakken i posten appen, der er det ingen informasjon om den etter 2 april.
God kvalitet
God kvalitet. Pakken stoppet opp under transport. Ble fortgang når jeg sa ifra. God service.
Company stopped responding
Company stopped responding and I still have no package. Now I am fighting with our bank to get my money back
Everything as expected.
Rimelige priser og bra utvalg 👍😃
Europosters anmeldelse
Tok litt lang tid før plakaten kom, men den er god kvalitet og helt fin. Det var god kundeservice og ma kan spore varen.
Jeg har aldri mottatt pakken min
Jeg har aldri mottatt pakken min, så er ikke så veldig fornøyd.
Jeg bestilte en nøkkelring og en termos…
Termosen er derimot ikke funksjonell og er defekt. Det er en sprekk i bunnen, og væske lekker ut gjennom denne.
Termosen kan i praksis bare brukes som en dekorativ gjenstand og stå på en hylle.
Fine printer
Fine printer, men noen av kantene på plakatene jeg kjøpte ble stygge ila transporten.
Pakken har dessverre ikke blitt levert.
Fikk ikke pakken som avtalt
Fikk ikke pakken som avtalt. Jeg bestilte i god tid før jul. På Europosters’ nettside sto pakken som levert, mens Posten, som opererer i Norge, opplyste at de aldri hadde mottatt pakken og at den fortsatt er i transitt.
Jeg forsøkte å kontakte kundestøtte for å finne ut av saken. Jeg fikk beskjed om at de skulle undersøke dette, men deretter ble det helt stille. Jeg spurte senere om pakken ville rekke frem før jul, men har fortsatt ikke fått noe svar, så jeg regner med at det er liten sjanse for det.
Fantastisk service og rask levering
Ville ikke la meg avbestille ordre …
Ville ikke la meg avbestille ordre rett etter at den var bestilt. Kundeservice brøt kontakt hver gang jeg forespurte retur. Kjøper aldri noe igjen fra dem
Rask leveranse og solid emballasje.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.