EuroPark AS Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag parkerade bilen på en parkering där det tydligen fanns 2 olika områdeskoder. När jag valde fel kod fick jag 700 i böter och det ville inte Europark ta bort trots att de kunde se att jag betalt avg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Triplassa oli Tripla Day päivät, ilmainen parkkeraus 5h. Minulla on Autopay sovellus ja parkkeerasin sillä, ulosajossa en saanut ilmaista parkkipaikkaa koska kortti oli vanhentunut,mutta asennettuna... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Holder foran Netto i Thorslunde og er inde og handle i 10 minutter BANG 1000 kr fordi jeg ikke har sat min p-skive- min fejl HVORFOR SKAL ET PRIVAT FIRMA IKKE BEVISE AT JEG HAR PARKERET FOR LÆNGE,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De legger på "serviceavgift" i appen som man slipper om man betaler manuelt på automat. Styr langt unna appen med mindre du parkerer gratis, da koster det ikke noe. Skjønner ikke at det kan være lov... Mehr ansehen

Ungenügend

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Servicen var helt i top

Servicen var helt i top, da jeg skrev ang. den parkeringsbøde jeg havde fået. Jeg var blevet indlagt på børneafdelingen med mit barn og holdt i 1 times parkeringen. Da min søn havde det bedre havde jeg fået en bøde. Pga. omstændighederne blev afgiften annulleret, hvilket jeg har sat meget stor pris på. Kommunikationen har også været rigtig god - og hurtig svartid.

Maria

8. Mai 2017

Menneskesyn

Jeg benyttede parkeringskælderen ved Carlsberg Byen. Fik bestilt en billet og i min morgen travlhed glemte, jeg at lægge billetten i forruden. Jeg kom tilbage til en bøde fair nok pga. min glemsomhed. Jeg tog et billede af min billet samt bøden og rettede henvendelse via mail til europark. Jeg fik en mail tilbage dagen efter, hvor i EuroPark fastholdte deres krav med kontrolafgiften på 750 kr. Og de henviste bare til paragraffer og skilte.
Jeg mente, jeg havde en god dokumentation for at får annulleret bøden eller bare får den nedsat.
I min situation mangler EuroPark et helheds billedet, som menneskesyn, forståelse og empati for andre mennesker. TRIST

Løbe nr: 90348804

25. April 2017

penge maskine

træt af p-vagter der sidder i bilen og venter ved indkøbscentre og springer ud så snart man går fra bilen 😡 fik ved en fejl sat min skive en time forkert, var inde og hente pakke i kvickly posthus og bøde på 750kr da jeg kom ud 😢 havde fået sat uret til 18:30 istedet for 17:30, i et tomt parkeringshus 😢😢 de holder der hele tiden 💔Det kan godt være det er deres job, men syntes det er trist at det ikke en tilfældig kontrol, men at man bare sidder og venter næsten dagligt, på at folk kvajer sig, de sidder der altid ☹️

17. Februar 2017

Elendig kundeservice - helt utrolig i 2016 - benytt alle andre p -selskaper

Jeg parkerte på Europark ved Vulcan/Maridalsveien i Oslo. Jeg benyttet easypark sin app og tastet takstgruppe og bilnr. Da jeg kom tilbake for å hente bilen hadde jeg fått en bot. Det viste seg at jeg hadde tastet feil takstgruppe og betalt for parkering ved et av Eurpark sine anlegg i Bergen. Jeg klagde og ba om å få betale eventuelt mellomlegg. Dette er svaret Europark sender ut til sine kunder i 2016.

Parkeringsområdet er skiltet i henhold til standardvilkår for privat parkeringsregulering. Det er førers ansvar
å kontrollere at opplysningene som blir brukt ved elektronisk betaling er korrekte. Vi kan ikke se at De har
gjort dette da De har brukt feil takstgruppe.
Vi må derfor opprettholde vårt krav om betaling av kontrollavgiften.

Fantastisk oppfølging av kundene - ligg unna dette selskapet når du kan.

22. November 2016

Helt uacceptabelt

KL. 11.47 d.11/6 ankommer jeg til p-plads på Bygdøja og går hen til p-automat for at købe p-billet, da jeg har installeret en fast park app i Danmark hvor jeg er fra vælger jeg at bruge den.
Jeg stoler app 1.5 timer og viser den til min onkel vis bil det er og da han aldrig har prøvet en sådan spørger han om det virker, da der samtidig kommer en p-vagt Europark siger jeg ja os spørge ham.
Han ser på min tlf meget uforstående og siger du skal trykke stop og trykker på stop knappen, nej siger jeg nu har du afbrudt parketingen. Hvorefter han vender sig om og går. Jeg har kvittering på at der er betalt kl. 11.51-11.53.
Jeg vælger så at gå tilbage til automaten,hvor der nu er kø og trækker så en billet på normal vis der gælder fra kl. 11.54.
Da jeg kommer tilbage til bilen har han så givet os en p-bøde gældende fra kl. 11.51!!!
Europark bør for det første give deres personale uddannelse i hvordan en p-app virker og derefter annulere deres p-afgift nummer 8883995.

11. Juni 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr