EuroPark AS Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag parkerade bilen på en parkering där det tydligen fanns 2 olika områdeskoder. När jag valde fel kod fick jag 700 i böter och det ville inte Europark ta bort trots att de kunde se att jag betalt avg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Triplassa oli Tripla Day päivät, ilmainen parkkeraus 5h. Minulla on Autopay sovellus ja parkkeerasin sillä, ulosajossa en saanut ilmaista parkkipaikkaa koska kortti oli vanhentunut,mutta asennettuna... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Holder foran Netto i Thorslunde og er inde og handle i 10 minutter BANG 1000 kr fordi jeg ikke har sat min p-skive- min fejl HVORFOR SKAL ET PRIVAT FIRMA IKKE BEVISE AT JEG HAR PARKERET FOR LÆNGE,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De legger på "serviceavgift" i appen som man slipper om man betaler manuelt på automat. Styr langt unna appen med mindre du parkerer gratis, da koster det ikke noe. Skjønner ikke at det kan være lov... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg håber inderlige i gå konkurs og…

Jeg håber inderlige i gå konkurs og bliver fjernet fra landsplan
Regler er regler !!!!!
Når i skilter med p-Skive påbudt så er det bare det som skal være om det er Nordjylland eller Østjylland eller vest 😡😡😡
Vidste ikke at der kan være forskellige regler by til by når europark har det.
Noget byer slipper for p-Skive selvom i skilter med p-Skive påbudt men tilgængelig man kan får bøde for at man ikke kørt helt inde i bås og i kalder det parkeret udenfor bås.
Men hvorfor ikke tjen penge når hver klovn få magt!

11. September 2023

Hvis jeg arbejdede for Europark

Hvis jeg arbejdede for Europark, ville jeg være så flov, at ikke fortalte til noget andre, 1,2 stjerne i trustpilot, kender ingen firmaer der ligger så lavt, måske med undtagelse af et kina-svindelfirma

24. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Europarks platform er umulig at…

Europarks platform er umulig at gennemskue - skulle parkere og gennemførte via scanner mine oplysninger og troede, at alt var i orden. Men da jeg kom tilbage, lå der en bøde i forruden, og det var ikke til at gennemskue hvorfor.
Så alt i alt: Brug ALDRIG Europark. Brug i stedet f.eks. Parkman, som har en meget overskuelig platform.
Europark tjener utvivlsomt mange penge - ikke på den normale takst, men på alle de bøde,r de udskriver og som er umulige at gennemskue!

14. August 2023

Usympatisk og umoralsk parkeringskontrol

Er lige nede i Føtex (Vejle) og handle i 15 min. på en 2 timers parkering - jeg sætter P skiven men sidder skævt for denne, da den jo er i modsatte side. Den er åbenbart lige røget en my over på den anden side af 13.00 og jeg bliver observeret ml. 12.45 og 12.52 - det koster mig 795,- kr.
Det viser jo med al ønskelig tydelighed at parkerings kontrollen kun er lavet for at kradse penge ind og ikke er mere ædelt formal nemlig at give andre plads for andre til at parkere der. Det må virkelig kræve en speciel psyke at arbejde for en så usympatisk og pengegrisk virksomhed - kunne ønske at man kunne give 0 stjerner og ikke 1.

3. August 2023

Europark

Ankommer til parkeringshus ved Arena, 168 ledige pladser
Kører til 3 sal, parkere stort skilt, husk at anmeld din parkering, finder en plads.
får at vide jeg har nummerplade registrering, så jeg behøver ikke tjekke ind, kan bare parkere. Efter koncert parkeringsbøde. ALLE har fået. Grå små skilte på en grå væg i et parkeringshus med dårlig oplysning med 20 – 25 meters mellemrum, det må siges ikke at være i orden.

12. Juni 2023

Svindel og humbug

Det er skrevet utallige gange, at dette firma er et svindelforetagende så desværre var jeg nødt til at give en stjerne - minus-stjerner havde været mere korrekt.
BOYKOT enhver P-plads, der indehaves af dem! Frarød alle du kender at benytte dem!
De svarer ikke på henvendelser, sender rykkerskrivelser uden grund og sender inkassoopkrævninger fra et firma med samme adresse i Vejle som Europark med en email adresse, der ikke eksisterer. Selv efter betaling af P-afgift, fordi man giver op, fortsætter rykkerskrivelser og "sagsomkostninger" - der må være en myndighed, der kan standse sådanne virksomheder.

13. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som mange andre har skrevet

Som mange andre har skrevet, det er en ren pengemaskine og de benytter det fuld ud. Hvis man fåren RYKKER 1 bliver den afsendt med posten og kan med det danske postvæsen ikke betales rettidig det same med den første. Dvs. at selv om det betales 1. dag jeg har det i hånden er jeg næsten sikker på at få en betaling mere.
Anette Thorn

16. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

P-vagt laver fejl, men de fastholder kontrolgebyr - Sikke en pengemaskine...

Sikke en pengemaskine...
Har fået fastholdt en p-kontrolafgift, da de håndhæver at min p-skive er overskredet. Der er 2 timer parkering.
Bilen er observeret i tidsrummet kl.17.33-17.39. Med påsatand af at min p-skive er indstillet til kl.6.15.
Billeddokumentation er taget kl.17.40.
MEN min p-skive er indstillet til tiden imellem kl.17.30/17.45 og det fremgår også på billededokumentationen.

8. Mai 2023

Kan desværre ikke give 0 stjerner

Kan desværre ikke give 0 stjerner. Føj et firma….. Umenneskelige, bundlinje fikseret svin af en anden verden. Anbefaler ALLE at benytte andet parkeringsselskab. De her mennesker er så kolde at de vil sælge deres egen mor for profit.

17. März 2023

Skitten p-hall

Hei !! Jeg har parkert i parkeringskjelleren på Strømsø Torv i Drammen - visstnok parkering til Scandic Ambassadør Hotel !! Dere er flinke med alt som gjelder port , mekanikk og registrering !! Men : dette er den mest møkkete parkeringshallen jeg har besøkt !! Det lukta kloakk , sannsynligvis på grunn av manglende rengjøring av rister og avløp !!hallen hadde ikke vært rengjort på svært lang tid - det var grus og skitt over det hele !! Den plassen jeg fant ledig var dekket av vann! Det var muggutslag i veggene og et tykt lag av skitt utenpå ventilasjonskanalene og malingen på veggene flasset av!! Jeg vet det kan være mulig at dere bare drifter hallen på vegne av eier - men dette er ikke god reklame for Europark !!

19. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

EuroPark bryder deres egne regler

Desværre kan man ikke give dette fuskerfirma 0 stjerner. Jeg modtog den 19 i 9 kl 17.32 en såkaldt kontrolafgift på en af deres parkeringspladser i Horsens. Problemet er blot at jeg havde sat min P skive til kl. 17 og der på følgende parkeringsplads var 2 timer gratis parkering fra kl. 15 til kl. 08.00. Jeg tog et billedet af deres egen parkeringstavle og sendte den samt løbenummeret på den såkaldte kontrolafgift til dem. Svinene hos Europark mener nemlig at kunne tillade sig følgende, når de bryder deres egne regler. Klager til dem kan kun ske skriftligt. Man kan kun skrive Maks 250 tegn og man kan kun vedhæfte et dokument til at dokumentere deres fejl. Jeg med andre ord givet dem alle muligheder for at rette op på deres fejl. Det har de valgt at ignorere og har i stedet valgt nu at sende mig rykker nummer 2

19. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efterlever ikke grundkonceptet i…

Efterlever ikke grundkonceptet i p-kontrol.
Jeg parkerede ved Water & Wellness, som jeg troligt gør hver fredag, når min datter skal til svømning.
Jeg registrerer min parkering på deres tablet i receptionsarealet. Desværre viser det sig, at deres tablet ikke er funktionsdygtig, og efter 4. forsøge på at registrere min parkering, får jeg en sms om parkeringen er registreret. DESVÆRRE viser det sig efterfølgende, at min nummerplade ikke var registreret korrekt, da der manglede et tal i registreringen. Da vi kommer glade tilbage fra svømning, ligger der en gul seddel i ruden, som lagde en dæmper over humøret. Jeg henvendte mig i receptionen, som sagde jeg skulle kontakte Europark, da de burde annullere afgiften. Jeg indsendte en henvendelse med screenshot af mit forsøg på at registrere parkeringen. Jeg sendte henvendelsen i troen om at de selvfølgelig ville annullere afgiften, da jeg jo hele tiden havde intentioner om at gøre det rigtige, og var i troen om at jeg handlede korrekt, som jeg gør hver uge. I stedet fastholder de opkrævning af parkeringsafgiften, som i sig selv koster tilsvarende 1½ sæson af min datters svømning. Det blev pludselig en meget dyr hobby, og jeg ved da slet ikke hvad jeg skal gøre hvis det sker igen...
Jeg er uforstående over at man ikke trækker afgiften tilbage, når bilen holdt lovligt parkeret og der blev foretaget en registrering.
I afgørelsen skriver de at kontrolløren ikke kunne se registreringen, og det er jo klart, når der manglede et tal, grundet en funktionel tablet. Men når man så fremsender bevis på at der er foretaget en registrering, kan afgiften jo sagtens annulleres efterfølgende, til trods for at kontrolløren på daværende tidspunkt ikke kunne se den.
UFORSTÅELIGT! Og så blev der altså lige opbygget negative relationer til Europark. Og en efterfølgende uro, hver gang der parkeres ved Water & Wellness.

12. Januar 2023

unyttig klage

Jeg havde indsendt en klage, da jeg var uenig i afgørelsen. Nu påstår europark så, at de ikke har modtaget nogen klage fra mig, derfor har de nu også ret til at tillægge rykkergebyr. Det er åbenbart nytteløst at klage.

29. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firma uden forståelse men med langsom sagsbehandling

Jeg kan desværre ikke give dem 0 stjerner, så derfor får de 1 stjerne.

Jeg fik et svar her den 21.01.2023, hvor de fastholder deres krav, selvom bøden blev givet den 11.10.2022.
Jeg er gal og skuffet over den manglende forståelse selvom et barn på 5 år godt kan se, at det selvfølgelig er en taste fejl.

20. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

her holder de "kunder" som gidsler.."

her holder de "kunder" som gidsler.."
they have no clue...

Svare på ehenvendelsere.. der er ikke forklaring på priserne når man får en bøde der dobbelt så stor..
Man kan godt se de ikke har kunder men kun gidsler...

14. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Europarks nye middel er netop de små båse

Europarks nye middel er netop de små båse, jeg holder normalt i Axel Towers hvor de grå firkanter er på størrelse med en forstørrede barnevogn. Jeg holder oppe af væggen og kan ikke komme nærmere så ryger lakken, så mit hjul kan ikke undgå at komme lidt udover. Så tak for ingenting, det er godt nok noget fusk.

18. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr