Jeg har gått til Dominika i halvannet år, og hver gang går jeg derfra med et smil. ❤️ Dominika er ikke bare en fantastisk tannlege, men også et varmt, rolig og omsorgsfullt menneske. Hun forklarer all... Mehr ansehen
Utrolig flinke folk som jobber der! Rask og effektiv til veldig god pris! Jeg har tannlegeskrekk, men Lucian var veldig profesjonell og forklarte fint hva som skjedde under behandlingen. Veldig hygge... Mehr ansehen
Var det første gang i år 17.7.26 Alt var så behagelig fikk god hjelp og her blir jeg nok fast kunde år etter år Og man får og en spesifisert regning og som man kan sende til forsikring. Og alt gik... Mehr ansehen
Veldig dyrt med tannregulering. Kunne fått det til halvpris hos Colosseum med invisalign og alt inkludert hadde jeg ikke vært så naiv og sjekket mer rundt. Dårlig med info om prosessen. Hardhendt også... Mehr ansehen
Eurodent en ledende, internasjonal tannlegekjede med avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Budapest. Unik behandlingsmodell til rimelige priser. Kontakt oss!
Akersgata 16, 0158, Oslo, Norwegen
- 45268800
- oslo@eurodent.no
- eurodent.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Styr langt unna denne useriøse klinikk.
Ved første konsultasjon fikk jeg en 'tannlege' som ikke snakket norsk(Østeuropeisk).
Hun gav meg bedøvelse uten å spørre meg om jeg ville ha.
Bedøvelsen forsvant ikke før etter over 6 - seks timer(fra ca kl 14: til over kl 20). Meget ubehagelig.
Det viste seg så at fyllingen som var lagt i var for høy, veldig ubehagelig og irriterende.
Dagen etter da jeg var på jobb merket jeg at fyllingen ikke var for høy lenger.
Tre dager etter falt hele fyllingen av.
Tok kontakt med Eurodent. Kunne ikke få time før vedkommende 'tannlege' var kommet tilbake da hun var reist hjem.
Da reklamasjons arbeidet skulle utføres, møtte jeg opp før tiden, likevel måtte vente i over et kvarter over avtalt tidspunkt.
Da overhørte jeg flere samtaler fra kunder som ringte inn klaget på at fyllinger var falt ut.
Jobben ble gjort uten bedøvelse denne gang.
To uker senere da jeg spiste et rundstykke falt fyllingen av igjen.
Og før to uker til var gått kom resten av fyllingen av, denne gangen med en stor bit av tannen.
Denne gangen ville jeg ha pengene tilbake, det får jeg ikke.
EUORODENT, dere vil heller ha misfornøyde kunder enn fornøyde.
Jeg tapte bare kr 2800,- pluss alt ubehaget jeg opplevde etter å ha vært hos dere første gang.
Jeg sprer ikke god reklame om dere til noen av de jeg møter på min vei.