Wij waren onderweg voor een andere auto, deze was helaas de dag ervoor verkocht. Wij zijn toch door gereden daar wij toch al onderweg waren. Na daar te hebben rond gelopen viel het oog op een pe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel fijn autobedrijf, erg vriendelijk en goed geholpen door Lars. Mijn lease is op vrijdag aangevraagd en 7 dagen later op vrijdag afgerond en kon de auto ophalen. Erg snel! Dank voor de goede,fij... Mehr ansehen
Ik heb voor de 1e keer een auto gekocht bij Eurocars. Ik werd goed geholpen en keurig te woord gestaan door verkoper Niels. Niels was goed bereikbaar voor vragen tussendoor en doet wat hij je toeze... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kwam specifiek voor de auto die ik uiteindelijk gekocht heb. Niels was heel eerlijk over de auto en dacht goed mee. Na een proefrit was ik verkocht en na met Niels besproken te hebben wat ik nog graag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De specialist in jong gebruikte personenwagens Eurocars is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste BOVAG occasionspecialisten van Nederland. Wij verkopen meer dan 1000 personenwagens per jaar voor een uiterst scherpe prijs, met een laagste prijsgarantie en met de mogelijkheid van BOVAG garantie.
Havenstraat 28, 5347 KK, Oss, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Mooie kia stonic gekocht zeer behulpzame en meedenkende verkopers proefrit gemaakt uitleg over de gehele auto en alle optie financië geregeld en een week later stond de kia gepoetst en wel klaar

Antwort von Eurocars
Tot nu toe super tevreden over Eurocars! Het contact verloopt prettig en professioneel, en ik werd zelfs verrast met een kaartje en bloemetje nog vóór de aflevering van mijn auto. Dat laat echt zien dat ze aandacht hebben voor hun klanten. Ik kijk uit naar volgende week om mijn auto op te halen tot nu toe alleen maar lof! Bedankt Cem Krook.

Antwort von Eurocars
Wauw vandaag super goed geholpen door verkoper Niels. Een leuke auto gekocht. We zijn er blij mee. Niels bedankt hoor!!!

Antwort von Eurocars
Na een kleine zoektocht zijn wij op de website van Eurocars gekomen. N.a.v. zijn wij er naar toe gegaan en is ons oog gevallen op de Ford Kuga. Wij hadden wat vragen en Marcel heeft ons goed geholpen en de volgende dag hebben wij een proefrit gemaakt en vervolgens de auto gekocht. Wij zijn zeer goed geholpen zeer tevreden over Eurocars.

Antwort von Eurocars
Eurocars adverteert met de laagste prijs garantie, na fijn contact gehad te hebben met de verkoper bleek de auto bij een andere BOVAG garage gunstiger geprijsd. Helaas wordt deze claim niet waargemaakt omdat de auto bij de concurrent wel heel scherp geprijsd zou zijn.
Jammer, de laagste prijsgarantie is helaas niks meer dan een misleidende marketing claim.

Antwort von Eurocars
Muy profesionales desde el primer contacto,los recomiendo.
A mi me atendió Lars,un gran profesional

Antwort von Eurocars
Na het vinden van de juiste bedrijfsauto op de site, was een afspraak snel gemaakt.
Ik ben goed geholpen door Lars.
Bedankt Eurocars en Lars!
J Roos Montage & onderhoud.

Antwort von Eurocars
Ik ben een auto bij Lars gekocht. Een super service, goed overleg en en top proces. Dit was de eerste keer voor mij om zelf een auto te kopen en hier hielp hij fantastisch met mee. Ik ervaar verder ook geen klachten of gebreken.
Hartstikke bedankt voor de goede zorgen!

Antwort von Eurocars
Op zoek naar onze droomauto kwamen we al snel bij Eurocars terecht. Een groot bedrijf met veel mooie auto’s. Onze interesse ging uit naar een zwarte Ford Kuga. We werden hadden geholpen door Aram, een enthousiaste verkoper die ons echt alles over de auto wist te vertellen. Totaal niet opdringerig wat voor ons een grote plus is. Een dag later hebben we een proefrit gemaakt en de auto gekocht. Hierbij werden we geholpen door Jens ( een toffe vent), die echt op zijn plek zit bij Eurocars! Wij zijn ontzettend blij met onze Ford Kuga. Komen voor de volgende auto zeker terug bij dit fijne bedrijf. Hopelijk werkt hetzelfde personeel er dan ook nog!!
Fam Cox

Antwort von Eurocars
Mercedes gekocht in filiaal Helmond, heel tevreden goede service.
Prijs, kwaliteit en service.top

Antwort von Eurocars
Wij hebben er onlangs een auto gekocht. Je kunt er goede afspraken mee maken, die ze ook na komen. Fijne service, fijne adviseur die meedenkt (Jens)

Antwort von Eurocars
Gister mijn Peugeot Partner in ontvangst mogen nemen, Eurocars is een fijn bedrijf met een enorm wagenpark uw keuze is er reuze! Lars van Genugten heeft me mega goed geholpen. Een toppertje onder de verkopers die praat waar het om gaat.

Antwort von Eurocars
Gisteren mijn gekochte Opel vivaro mogen ontvangen van Lars, perfecte afgevering , alles verliep zoals verwacht

Antwort von Eurocars
Fiat doblo gekocht. Net bedrijf. Fijne verkoper Lars. Geen lokkertjes prijzen. Ga er in de toekomst zeker terug. Als mijn grote bus aan vervanging toe is. Alles snel geregeld gewoon TOP

Antwort von Eurocars
Een super mooie VW polo gekocht. Top service door verkoper Cem Krook en auto netjes in orde gemaakt. Heel erg bedankt, ben er blij mee 🫶🏽👍

Antwort von Eurocars
Deze week een Opel Vivaro gekocht bij Eurocars via verkoper Lars Genugten.
Zeer goede communicatie en alles tot in de puntjes geregeld van aankoop tot levering.
Dit bedrijf is zeker een aanrader om zaken mee te doen.
Lars nog bedankt voor de fijne samenwerking.

Antwort von Eurocars
Onlangs een Seat Tarraco gekocht bij Eurocars bij afleveren bleek het een en ander toch nog niet helemaal te kloppen volgens afspraak
Vervolgens heb ik contact opgenomen met de verkoper Arjan en hij heeft alles weer top in orde gemaakt
Fouten kunnen gemaakt worden maar gaat er zeker om hoe professioneel Arjan dit opgepakt heeft.

Antwort von Eurocars
Hele snelle service alles snel en goed geregeld! Bedankt Henry!

Antwort von Eurocars
Ik heb onlangs een Volkswagen Caddy gekocht bij eurocars en ben geholpen door Lars van Gunugten. Een zeer nette getalenteerde jongen, ik ben zeer tevreden, en weet zeker dat ik niet de enige ben.Een dag later kreeg ik een appje van Lars of ik tevreden was met mijn Caddy, dit waardeer ik enorm.

Antwort von Eurocars
Nette service en vakkundig geholpen door Henri.
Wij hadden redelijk wat wensen voor onze bus en hij hielp ons met de juiste begeleiding.
een aanrader en we komen zeker terug.
bedankt Henri namens Koudijs AV

Antwort von Eurocars
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.