Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mooi behang, BAR SLECHTE SERVICE Kan oprecht niet slechter denk ik. Fortuin uitgegeven aan behang (150 euro per rol). Er zat een afwijking in 1 rol, waardoor het patroon niet goed aansluit. Kan ge... Mehr ansehen

1.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je kan gewoon met een gerust hart…

Je kan gewoon met een gerust hart behang bestellen. Ik was even bang door de reviews. Behang kwam iets later maar netjes te woord gestaan door een medewerker. Behang ook goede kwaliteit voor de prijs. Het is 2 maanden geleden dat ik besteld en behangen heb. Maar vind deze slechte reviews niet eerlijk tegenover dit bedrijf. Daarom 5 sterren gegeven.

27. März 2026

Slechte kwaliteit

Dun behang, lijkt wel alsof je een servet tegen de muur plakt. Wanneer je randen afwerkt met een scherp mes scheurt het behang, kleuren geven af. Toen het er op zat zag ik de kleur van de muur doorschijnen op de witte delen. Er af gehaald en weg gegooid, waardeloos spul. Voor dit geld is beter behang te krijgen, wanneer je wat meer uit geeft helemaal.

1. März 2026

Service kan niet slechter

Mooi behang, BAR SLECHTE SERVICE

Kan oprecht niet slechter denk ik. Fortuin uitgegeven aan behang (150 euro per rol). Er zat een afwijking in 1 rol, waardoor het patroon niet goed aansluit. Kan gebeuren, productiefoutje oid. Volgens esta was dit een verwerkingsfout van onze kant. Ik heb laten behangen en er is niet afgeweken van het stappenplan van esta zelf. Na een mega mail wisseling waarin esta op verschillende creatieve manieren mij de schuld gaf, kreeg ik 20% korting aangeboden en werd de hoorn erop gegooid. Onbeschoft behandeld en 0 medewerking/meedenken.

24. Februar 2026

Poor quality paper

I bought wallpaper for a wall, and the pattern doesn't match up; it bleeds when I run my hand over it. When I emailed them, they told me it could be because the paper "stretched" due to improper hanging... The pattern didn't match up before I even put it up, and I've been wallpapering for years. I won't buy this brand again; it's terrible, and so is their customer service.

10. Februar 2026

Voor 300 euro behang besteld

Voor 300 euro behang besteld, waarbij we nog 3 rollen over hadden. De behanger heeft niet gekeken en de 2 open rollen zonder etiket als laatste laten liggen waardoor ze volgens estahome niet retour kunnen. Er word dus werkelijk moeilijk gedaan over een etiketje en plastic ( wat gewoon weer ingepakt word voor de volgende terwijl we geen geld terug krijgen ) ik kan de rollen terug "krijgen" maar of ik dan even zelf wederom een retour etiket wil kopen. Echt bestel hier geen behang voor ook nog 48 euro per rol.

28. Januar 2026

Rekenmodule klopt niet!

Behang besteld via de rekenmodule die zij op de site hebben staan. Deze berekent dus te veel! Dus 1,5 rol over, wanneer ik de rol terug wil sturen, doen ze moeilijk over 6 dagen te laat (zeggen dat ze een week coulance geven, maar dan vermelden; ‘helaas mevrouw op zaterdag zijn we gesloten’!!)
Klantonvriendelijk, ik bestel niet meer bij hen!

9. Januar 2026

Als ik 0 sterren zou kunnen geven, dan zou ik dat doen

Als ik 0 sterren zou kunnen geven, dan zou ik dat doen. Ik heb het voertuigen behang van Estahome besteld. Het behang komt niet overeen met de foto's van de website. Het behang heeft een verspringend patroon maar geen aansluitingspunten op het behang; op de foto's op de website is dit wel het geval.

Ondanks dat met foto's aantoonbaar is dat het behang anders is dan op de website, wordt mijn klacht herhaaldelijk zonder toelichting afgewezen. Er is alleen contact via de email mogelijk. Ik word niet teruggebeld, ondanks dat dit mij beloofd is.

Ik raad iedereen ten zeerste af om bij dit bedrijf te bestellen. De klantenservice is ondermaats en het product komt niet overeen met de website. Ik voel me ontzettend opgelicht.

22. Dezember 2025

never buy from here

never buy from here! to get samples a nightmare! i delivered somw extra goods via suer and they say they didnt get it. Scammers company dont trust them

13. November 2025

Slecht behang

Slecht behang, top 2x toe een rol geleverd gekregen met en dikke zwarte streep erop. Helaas 2x voor niks een vrije middag genomen om even een muurtje te behangen. Je zou toch zeggen dat je na de eerste klacht meteen even de hele batch controleert maar nee.

29. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit, en totaal geen begrip voor de consument!

Proefstukje behang besteld en helemaal enthousiast, een leuke behangetje voor de kamer van mijn dochter,
Door een professionele schilder laten aanbrengen (volgens de handleiding van Estahome) ,maar er zit een verloop in het behang en sluit op meerdere plekken niet helemaal aan.
De schilder baalde hiervan maar kreeg het op geen enkele manier kloppend.
Contact op genomen maar ze leggen de fout bij degene die het behang heeft aangebracht…
Na wat op en neer gemaild.. kreeg ik uiteindelijk helemaal geen antwoord meer op mijn mails..
voor ons geen behang meer van dit bedrijf..
en raden het andere ook zeker af!

22. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Teleurgesteld

Ik heb na lang zoeken gekozen voor motief behang voor mijn dochter haar slaapkamer. Ze was zo blij met het behang. Na het ontvangen te hebben vond ik het er al anders uitzien dan op de website. Conclusie we hebben de keuze gemaakt om het te behouden (dochter anders teleurgesteld). Daarbij verspringt het motief behang (hoe verder je naar beneden gaat (eerst zie je het een beetje en daarna steeds duidelijker). Contact opgenomen met klantenservice en foto’s toegestuurd. Geven aan dat de leverancier verteld dat het door de persoon komt die het behangen heeft, niet netjes voor een zeer ervaren behanger.
Kortom. Het is dat ik nog een rol nodig heb want ik heb helaas net te kort ( wat ook nog kleur verschil zou geven) maar het moet maar. Daarbij is het te duur voor wat je krijgt. Uiteindelijk toch wel compensatie gekregen. Maar ik zou hier niet weer voor kiezen

20. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zonde van je geld en tijd!! Rot behang

Ik heb behang besteld voor de kamers van mijn kinderen, maar dit is één grote teleurstelling gebleken. Het behang is vreselijk dun, scheurt al tijdens het aanbrengen en schijnt volledig door. Het eindresultaat is allesbehalve de mooie, gezellige kinderkamers die ik in gedachten had.

Omdat ik dacht dat ik misschien iets verkeerd deed, heb ik het laten proberen door ervaren behangers. Maar ook zij liepen tegen precies hetzelfde aan: dit behang is simpelweg van waardeloos slechte kwaliteit.

Ik heb meerdere keren een klacht ingediend, maar de leverancier blijft volhouden dat het mijn fout zou zijn. Geen enkel begrip of respect voor het feit dat dit om kinderkamers gaat die juist mooi en sfeervol horen te zijn.

Hun zogenaamde “oplossing”? Ze boden mij hetzelfde behang opnieuw aan met 50% korting. Maar waarom zou ik nog meer geld uitgeven aan behang dat bewezen waardeloos is? Dat is geen oplossing, dat is je klant nog verder uitknijpen.

Het resultaat: kinderkamers die er niet uitzien zoals bedoeld, extra kosten, heel veel frustratie en teleurstelling. Service en kwaliteit zijn bij dit bedrijf ver te zoeken.

Ik vind het onbegrijpelijk dat een leverancier zo met klanten omgaat. Zonde van je geld, zonde van je tijd en vooral ontzettend jammer voor de kinderkamers waar je iets moois van wilt maken.

👉 Een kinderkamer hoort vreugde te brengen, geen frustratie.

21. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had ik al deze reviews maar eerst…

Had ik al deze reviews maar eerst gelezen. Ook ik heb voor veel geld behang gekregen waarbij het patroon niet klopt en dat wordt lelijk op je muur! Ik moest de banen laten overlappen. Onvoldoende respons van klantenservice: zoek het zelf maar uit. Behang zat zelfs met kreukels op de rol. Ik behang al mijn hele leven maar dit is de grootste troep die er bestaat. Gevolg: veel geld kwijt en een afgrijselijke muur. Nooit meer EstaHome!

2. August 2025

Slechte klantenservice

Schilder was ziek. Daardoor één week buiten hun coulance. Onvermurwbaar deze club, één rolletje behang dat overbleef retourneren was niet mogelijk, want ja principes. En dat je dan >300 euro achter gelaten hebt, dat maakt niks uit.

Koop je spullen volgende keer gewoon bij Karwei of Gamma. Die hebben tenminste empathie en denken met je mee. Laatste keer dat we hier bestellen en als ik de reviews zo hier lees zijn er meer mensen die er zo over denken.

28. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit behang en slechte…

Na maanden verbouwen wilde mijn man en ik graag een behang op 2 van onze muren. Dus besteld bij Estahome. Na het behangen was de wassing vreselijk hij liep in kleur uit richting de randen en de naden waren heel goed zichtbaar.

Bericht gestuurd naar de klantenservice die aangaf dat wij niet de handleiding op de rol hadden gevolgd en dat het onze eigen schuld was dat het er zo uit zag. Blijkt dat de handleiding op de website over hoe te plakken niet klopt, naast het feit dat het verfbad van dit behang niet klopt! Na een screenshot van de websites handleiding en wat boos op en neer gemail hebben we 4 nieuwe rollen gekregen.

Deze hebben we er vorige week op geplakt en het resultaat is nog steeds om te huilen. Deze keer is het kleurverschil minder, maar het behang heel broos en klopt het patroon voor geen meter en sluit niet aan. Ook de lijnen zijn nog steeds super goed zichtbaar

Oftewel we kunnen voor een derde keer gaan behangen. Heel irritant.

Voor ons dus echt geen behang meer van Estahome.

23. Juni 2025

Nooit kopen hier!

Patroon op behang klopt niet, bedrijf zeer laks met reactie. Uiteindelijk met veel mailen, en dreigen het geld terug gekregen van 1 rol terwijl ik er 2 heb aangeschaft. Nooit meer dit bedrijf voor mij. Oplichters!

14. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Behang semi transparant

Eerste keer behang gekocht, ging allemaal top. Erg tevreden. Dus een tweede keer daar ook gekocht. Dit tweede behang leek semi transparant, waardoor kleurverschillen (grijze gipsplaat met wit afgesmeerde naden) in de muur eronder zichtbaar zijn. Erg jammer. Bij opnemen van contact krijg je simpelweg te horen dat je klacht ongegrond is met de onpersoonlijk groet van "het team". Ik hoef niet eens compensatie, een "wat vervelend, we gaan dit bij het behang als tip plaatsen op de website" was ook prima geweest. Maar je krijgt geen enkel begrip. Zal hier niet meer kopen en Estahome ook niet aan anderen aanraden.

23. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Patroon op vliesbehang klopt niet!

Patroon op vliesbehang klopt niet bij de naden. Enkele dagen na levering heb ik het behang uit de gesloten doos gehaald en op de muur geplakt. Precies op patroon, beetje lastig om te doen maar het is uitstekend gelukt. Maar dan de grote teleurstelling: dat mooie grote patroon loopt niet door over de naden. Een deel van het patroon is aan de rechterkant van de baan veel lichter gekleurd dan aan de linkerkant. Ik ben met een foto van het resultaat naar de winkel (Behanghal Zoetermeer) gegaan. De Behanghal is het met me eens. Goed geplakt maar het ziet er niet fraai uit. Maar Estahome geeft niet thuis, het hoort zo zeggen ze. Dit ondanks dat het bij mij op de muur er anders uitziet dan op de foto's op internet. Zo had ik het bedoeld. De Behanghal is het met me eens en ik mag op kosten van de Behanghal ander behang uitzoeken.
Maar dat wordt geen Estahome!

13. Dezember 2024

Zonde van je geld

Voordat we het linnen behang bestelden, hebben we eerst vier staaltjes aangevraagd. We vonden de kleur 'oudroze' mooi, omdat deze meer een taupe-achtige uitstraling had. De kleur 'taupe', waarvan we ook een staaltje hadden besteld, leek echter meer mintgroen dan taupe, en dat was niet wat we zochten. We wilden juist een echte taupekleur. Daarom kozen we uiteindelijk voor de 'oudroze' variant en bestelden we die.

Bij de levering leek de kleur door de transparante plastic verpakking inderdaad nog steeds op de taupe-kleur die we voor ogen hadden. Echter, toen we het behang uit de verpakking haalden, bleek het toch aanzienlijk rozer dan het staaltje dat we eerder hadden ontvangen. Omdat we 42 euro per rol hebben betaald en aangebroken rollen niet konden retourneren, hebben we besloten toch door te gaan met het behangen.

Helaas was het behang erg dun en scheurde het vaak tijdens het aanbrengen. Ondanks dat we de rekentool hebben gebruikt om het aantal benodigde rollen te berekenen, hielden we uiteindelijk twee rollen over. Deze waren onaangebroken, en ik mocht ze terugsturen. Helaas heb ik tot op heden mijn geld nog niet ontvangen, terwijl ik zie dat mijn retourzending vorige week is ontvangen.

Kortom, mijn ervaring was erg teleurstellend, en ik zal hier in de toekomst niet nogmaals bestellen.

26. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr