Skrev meget venlig mail til kundeservice den 7. januar 2019 med spørgsmål + billeder angående en vare jeg ville købe hos esmog.dk. Jeg fik ingen svar og skrev igen den 13. januar 2019, hvorvidt d... Mehr ansehen
eSmøg.dk, e-Cigaret Shop
Esmog är kanonbra att beställa ifrån. Sidan är lättöverskådlig och de är snabba med att leverera. Priserna är också helt okej och jag tycker det är känns bra att kunna betala via paypal så jag kan ver... Mehr ansehen
Perfekt på alle plan og leveringen var også på toppen... jeg havde min bestilling inden 24 timer var gået jeg tror det tog 22 o en halv time fra jeg lagede min bestilling, - yes! Jeg vender definitivt... Mehr ansehen
Efter nøje granskning af websitet, udvalgte jeg mig et par varer, som jeg ville købe. Jeg bestilte dem fredag (dejlig nemt at bruge Paypal så jeg ikke behøvede skrive adresse osv, men kunne nøjes m... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Esmøg sælger eicgaretter, evæske og alt tilbehør til disse. Esmøg forhandler alle de kendte mærker såsom Kangertech, Joyetech m.fl.
Center Boulevard 5, 2300, København S, Dänemark
- 71992179
- support@esmog.dk
- esmog.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
ok tilfreds... dog er de blevet lidt lang tid om at leverer
God og fin behandling
Varerne kommer uden problemer. Mangler dog info om, at varen er afsendt.
Virker, den erstatter uden problemer mine cigarater.
Jeg er blevet glad for min e-smøg. Den var nem at bestille og kom en uge efter jeg havde afgivet ordren. Den information jeg dog manglede var at den kom med posten, jeg havde fået det indtryk at det var et pakkefirma der ville levere den. Tror dette evt. var med til at jeg først fik den fredagen efter jeg havde afgivet ordren, men derud over er juicerne gode og holder hvad de lover og jeg syntes den er nem at betjenne.
Lang leveringstid!
På hjemmesiden står der 1-3 dages levering. Hvilket også står i den mail man får når varen afsendes derfra. På trods af dette venter jeg stadig på min ordre, som blev "afsendt" ifølge dem for en uge siden.
Når de så beder om en bedømmelse på en ordre jeg ikke engang har modtaget endnu, kan den af gode grunde ikke blive særlig god.
Ingen varer endnu
7 dage siden bestilling, og varerne er endnu ikke dukket op.
Har måttet handle et andet sted da jeg nåede at løbe tør for væsker
Hurtigt, nemt.
Nem og overskuelig hjemmeside. Bestiller en
Lørdag og har mine varer onsdag ugen efter.
God Service
Deres service er super god. Desværre var de produkter jeg modtog ikke specielt gode. Ud af pakken på to batterier, var det ene øjesynligt i stykker, mens det andet gik i stykker efter to dages brug. Vil anbefale til andre, hvis jeg skal bedømme ud fra servicen, men med forbehold for kvaliteten af varerne.

Antwort von eSmøg.dk, e-Cigaret Shop
Hurtigt, billigt og let :)
Varene ankom hurtig og priserne var meget gode. Godt udvalg af smagsvarianter og tilbehør.
batterigerne virker ikke til en vamo v3-v5
di skal sendes retur når jeg kommer hjem til dk den 1/7 2014

Hurtig levering, god kundeservice
eSmøg er et godt alternativ til de butikker , der ligger rundt i landet, det er nemt og hurtigt at lave en ordre og der er levering en eller to dage efter. Fornuftige priser.
Langsomme svar og forsinkede forsendelser
Jeg har brugt esmog.dk et par gange men er nu holdt op. De er længe om at svare, varer dukker tit ikke op i første forsøg og jeg forstår endnu ikke hvad de har tænkt sig at gøre med et defekt batteri jeg fik. Jeg har skiftet over til en anden forhandler.
Jeg har ellers været glad for deres produkter og priser. Jeg kan bare ikke leve med denne ustabilitet.
Hurtig og reel forretning
Jeg kan varmt anbefale dette firma alt går hurtigt og problemfrit hvis man handler med dem, vil helt sikkert handle der mere og anbefale dem til mine venner
Modtog ikke ordren, men det var ikke et problem :)
Bestilte nogle varer i tirsdag, og havde ikke modtaget dem. Så jeg skrev til dem og der blev lavet en ny ordre, i dag. En fejl der ligeså godt kan være posthuset, hvis de havde mistet pakken. Så jeg er helt tilfreds, så nu venter jeg bare på den nye ordre kommer. Så kan klart anbefale denne hjemmeside, hvor der er en god service :)
Bedste væske jeg nogensinde har smagt
Den bedste kirsebærvæske jeg nogensinde har fået. De væsker Esmøg.dk sælger, er helt af klart den bedste kvalitet jeg nogensinde har fået, her der virkelige tale kvalitet.
jeg havde ikke let ved betalings metoden.
Et produkt vi har brugt i 7 måneder. Væk er den vemmelige mor hoste, pæne rene gardiner og vinduer.Produktet fungerer.
Dårlig levering og service
Har bestilt en pakke som endnu ikke er kommet efter næsten to uger nu. Desuden har jeg prøvet at kontakte deres kundeservice, som ikke er til at få fat på. Rigtig skidt af dem!!

Antwort von eSmøg.dk, e-Cigaret Shop
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.