Heel makkelijk in gebruik
Heel makkelijk in gebruik, maar n overal gemakkeijk aan te doen en werkt uitstekend. Bedankt !!
Bittet Kunden um Bewertungen
Zeer aangenaam verrast momenteel in Indonesië en perfecte verbinding snelle internet zeker aan te raden
Ideaal, goedkoop en makkelijk, bij aankomst van mijn reis eSIM aangekocht en had direct internet, moest geen kaart meer aankopen en heel die stress erbij.
I bought an E-Sim from here for my trip to Zanzibar and it was excellent! I would recommend it to everyone!
Snel ,makkelijk en efficiënt! Echt een aanrader !
Top app je kan makkelijk instellen en goede prijs
De beste! Esimzu heeft Super snel internet.
Esimsu is gewoon top man dank u wel
Makkelijk, snel en goeie prijzen!
Heel tevreden met mijn eSIM! De installatie verliep snel en eenvoudig en ik kon meteen verbinding maken. Tijdens mijn verblijf had ik een goede en stabiele internetverbinding en alles werkte zoals verwacht. Superhandig omdat je geen fysieke simkaart hoeft te kopen of te wisselen. Zeker een aanrader voor wie op reis snel en gemakkelijk internet wil!
Dit is zo handig ! Meteen internet hebben na het landen. Was blij om nergens aan te schuiven om nog internet te kunnen hebben. 100 procent de moeite !
Top top service!! Aankomen in het land buiten Europa en gelijk internet hebben en bereikbaar zijn! Super tevreden !👌🏻
Dit is de toekomst vele gemakkelijker!!!!