Super god oplevelse fra start til slut. Professionel, klar og tryg rådgivning hele vejen igennem. Jeg følte mig i gode hænder og fik altid hurtige og forståelige svar. Kan varmt anbefales!
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan ikke anbefale Eriksson Advokater varmt nok. De hjalp med mit boligkøb hen over jul og nytår, og jeg havde ikke regnet med, at de ville være så behjælpelige under helligdagene. De var alt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har brugt dette firma to gange i forbindelse med køb af hus, og begge gange har det været en virkelig god oplevelse. Fra start til slut har jeg følt mig i trygge hænder. De har været utroli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har fået rigtig god behandling (af Anders og af Camilla ifm. boligkøb). De har holdt mig i hånden hele vejen og formår at forklare processen og besvare alle spørgsmål på en forståelig måde -... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.
Jyllingevej 64B, 2720, Vanløse, Dänemark
Vi brugte Eriksson Advokater i forbindelse med vores huskøb. Anders Eriksson gav os rigtig fin rådgivning, og løste alt det nødvendige papirarbejde. Han var i hele processen proaktiv og altid let at få fat i, ligesom han hele tiden holdt os informeret om sagens gang. Vi kan kun give Eriksson Advokater vores varmeste anbefaling og vil ikke tøve med at bruge ham igen en anden gang.

Antwort von Eriksson Advokater
Anders har været med fra start og til slut kan har hjulpet også i gennem helle processen. Vejledning en Superman.

Antwort von Eriksson Advokater
Bra respons och tydlighet. Jag har fått all hjälp jag har behövt, jag har förstått processen. Tack

Antwort von Eriksson Advokater
Hurtigt, grundigt og fleksibelt! Vi er meget tilfredse ifm. vores hussalg og køb

Antwort von Eriksson Advokater
Vi skulle finde en ny advokat til en ejendomshandel (projektsalg af tidligere udlejningslejlighed ), da vores "gamle" ikke længere praktiserer. Vi ville gerne finde et mindre advokatfirma, hvor man ikke bare er et lille klientnummer mellem større kunder. Anders Eriksson fra Eriksson Advokater havde gode anmeldelser på Trustpilot. Og dem har han til fulde levet op til i vores ejendomshandel: Altid tilgængelig, effektiv, hurtig til at informere om nyt, vedholdende på den professionelle måde over for sælger mht at skaffe tilfredsstillende svar på udestående spørgsmål, godt humør. Vi giver Anders vores bedste anbefaling.

Antwort von Eriksson Advokater
Vi brugt Eriksson Advokater i forbindelse med lejlighedkøb og var enormt tilfredse. Anders svarede på alle vores spørgsmål som førstegangskøbere meget hurtigt og vi følte os trygt og understøttede gennem hele købet. Kan klart anbefales

Antwort von Eriksson Advokater
Vi har brugt Eriksson Advokater i forbindelse med vores huskøb. Vi har oplevet en utrolig tilgængelighed og har altid modtaget hurtige og præcise svar på alle vores spørgsmål.
Ydermere har vi også oplevet en eksemplarisk opfølgning på tingene, og alle aftalte tidsfrister er blevet overholdt.
Sidst men ikke mindst har vi oplevet stor professionalisme og engagement gennem hele vores samarbejde, og vi har følt os trygge og godt hjulpet hele vejen.

Antwort von Eriksson Advokater
Anders får alle mine varmeste anbefalinger. Han formår at formidle komplekse ting til menneskord.

Antwort von Eriksson Advokater
Tak til Advokat Anders Eriksson for hjælp ved en retsag vedr. Naboretlig tvist.
Vi har fået rigtig god, forståelig og faglig behandling af vores sag. Vi kan varmt anbefale Advokat Anders Eriksson til alle, der har brug for retslig hjælp til sager.

Antwort von Eriksson Advokater
Vi valgte at benytte os af Eriksson advokater, da vi stod overfor at skulle købe et rækkehus. Selvom vi ikke er kommet i mål, har vi været meget tilfredse med hans ekspertise og rådgivning igennem hele processen. Hans grundige gennemgang af dokumenter og juridiske aspekter har givet os tillid og tryghed i hele forløbet. Han var hurtig og effektiv på mail og telefon, både overfor os og overfor mægler. Vi kan derfor varmt anbefale Anders til enhver, som har brug for en dygtig og professionel advokat. Var det muligt at give mere end 5 stjerner, havde vi gjort det!

Antwort von Eriksson Advokater
Jeg havde Anders som advokat i forbindelse med huskøb, og jeg har været ovenud tilfreds hele vejen igennem. Han har givet mig tryghed, sikkerhed og bare været en kæmpe hjælp fra start til slut. Jeg har kun ros at give, og vil klart anbefale ham hvis man skulle have brug for hjælp ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Eriksson Advokater
Anders var super kompetent fra start. Jeg stod og skulle købe en ejerlejlighed, og jeg var helt tryg omkring Anders' råd og vejledning. Anders svarer super hurtigt, og han er enormt grundig. Kan helt sikkert anbefales.

Antwort von Eriksson Advokater
Anders er en sindsyg dygtig og professionel advokat. Vi har været super tilfreds med Anders da vi skulle sælge vores andelslejlighed og købe et rækkehus.
Vi kunne ringe eller sende mail når som helst og han svarede tilbage med det samme.
Vi vil anbefale alle til at bruge Anders som advokat 😊

Antwort von Eriksson Advokater
Advokatfirma helt i top.I forbindelse med køb af ældre ville fik vi assistance af firmaet og der var absolut kun ros for det udførte arbejde. Ingen ventetid i forbindelse med mail og sms,er. Alt gik strygende. Firmaet undersøgte alle gl. papirer så vi var i gode hænder

Antwort von Eriksson Advokater
Rigtig god og professionel advokat, en man virkelig stoler på og super effektiv.
Helt sikkert en advokat jeg vil bruge igen.

Antwort von Eriksson Advokater
Anders har hjulpet meget i forbindelse med byggeprojekt, som desværre blev besværliggjort ad flere omgange.
Han hjalp både med gode råd pr. telefon, såvel som at stå for alt kontakt til entreprenøren da der gik knude i det hele.
Kan varmt anbefales fremadrettet, og super professionel løsningsorienteret mand at arbejde sammen med.
Gode pointer:
-Hjalp med telefonisk rådgivning da en under entreprenør ikke var blevet betalt.
-Hjalp med alt kommunikation, da vi selv var gået døde i det.
-Sikrede en god afslutning på et langt byggeforløb.

Antwort von Eriksson Advokater
Anders kan klart anbefales. Jeg har fået hans hjælp over nogle gange. Jeg har kun været tilfreds. Jeg er klar til af anbefale ham videre til nærmeste uden at tøve. Det har været et trygt og behageligt boligkøbsproces takket Anders.

Antwort von Eriksson Advokater
Meget professionelt og helt vildt hjælpsom. Kan absolut højt anbefale Eriksson Advokater!

Antwort von Eriksson Advokater
Vi har gjort brug af Eriksson Advokater i forbindelse med køb af hus. Det har været en utrolig god proces for os som første gangskøber, helt fra start. Vi er blevet guidet ligesom vi ønsker, og taget med i hele processen. Der har ALTID været mulighed for at få fat i Anders når vi har haft brug for det, eller været i tvivl om noget. Virksomheden kan varmt anbefales! Vi vil klart gøre brug af ham igen, hvis det blev nødvendigt.

Antwort von Eriksson Advokater
Kompetent og god rådgivning. God til at kommunikere og forstå mit budskab, vil vil helt klart anbefale Eriksson.

Antwort von Eriksson Advokater
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.