Nem hjemmeside at finde rundt på. Hurtig levering. Bestilte hævekurve, men der var kun i 2. sortering, hvilket jeg fik leveret. Uden nogen form for kommunikation, fik jeg indsat en rabat på min konto... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
jeg var i sidste øjeblik inviteret til fødselsdag og skulle bruge en gave, jeg fandt eriksminde gårdbutik på google, og de havde lige det jeg skulle bruge, og der stod der var levering på 1-3 hverdage... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
God behandling, og jeg er helt tilfreds.

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Nemt at finde det jeg søgte. Hurtig afsendelse. God info undervejs. Godt pakket ind. Mine varer lever helt op til forventningerne, så fin leveret i kasse med info om produktet. Meget tilfreds med min handel.
På hjemmesiden var foto af GEFU porcelæns kaffetragt (m. studs) og æsken. Lige den jeg ønskede mig. Bestilte, men modtog en helt anden kaffetragt uden studs, fra et andet mærke. Mailede straks virksomheden, som oplyste det rigtigt nok var en fejl. De kunne sagtens sende den rigtige, (altså den på hjemmesiden) men ..... måtte jeg forstå, den var kr. 100 dyrere. Vildledning eller enlig svale?? Tidsrøveri.

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Havde problemer med at få bestilt den ønskede vare og fik fantastisk service af Karen Marie både via SMS og telefon.
Modtog varen efter få dage.
Kan varmt anbefales.

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Hurtig og nem levering, og varerne i orden.

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Lynhurtig forsendelse. Varen som den skal være. Perfekt.

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Nemt at bestille og meget hurtig levering. Handler der gerne igen

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Hurtig levering, produktet svarer til forventningerne. Alt ok herfra.... Giver hermed 5 stjerner

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Super god oplevelse at handle på deres hjemmeside.
Pakken kom dagen efter bestilling, selvom orden var lille. Bestemt et sted jeg vil anbefale handle ved igen .
Internethandel når det er bedst. Købte mandolinjern.Hurtig og perfekt levering. Kan varmt anbefales

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Har handlet hos Eriksminde Gårdbutik flere gange. Oplever altid fantastisk service - uanset om jeg har besøgt butikken eller lavet en bestilling online! Karen Marie er altid så sød og svarer på alle spørgsmål. Har du aldrig besøgt den fysiske butik, så skal du give dig selv den oplevelse. Der er SÅ mange sjove og spændende ting.

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Rigtig mange fine ting, priser så alle kan være med. God beskrivelse af varer. Nemt og bekvemt og hurtig levering.
De varmeste anbefalinger til Eriksmide Gaardbutik. Bestilte et mandolinjern med holder. Hurtig bekræftigelse på modtagelse af ordre, hurtig afsendelse og hurtig levering.

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Det er anden gang jeg handler hos Eriksminde Gaardbutik. Begge gange har jeg fået den venligste betjening og en uovertruffet service. Pakken modtog jeg allerede 1 1/2 døgn efter. Jeg giver min bedste anbefaling til at handle her.

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Tak for god behandling og meget sød besked med min pakke - blot fordi jeg måtte “nøjes” med en udstillingsmodel, som jeg så fik til nedsat pris. Alt var meget bedre end forventet.

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Jeg siger mange tak for en super god og hurtig hjælp til den varer jeg ville købe samt råd om tilbehør jeg havde spørgsmål til. Herefter var der bare omgående levering.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre at handle her.
Tak for rigtig god service.

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Jeg er total afhængig af en Vestjyske drømme ( en krydderi blanding). Min gamle krydderipusher lukkede ned, men så fandt jeg krydderi blandingen hos Eriksminde Gaardbutik.
Nemt, hurtigt og super betjening 😊

Absolut tilfreds
Fik god betjening pr.mail
Hurtig transport
Kan anbefales

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Af en eller anden grund fik jeg ikke et pakkenummer fra GLS, men da jeg henvendte mig til Gaardbutikken, fik jeg lige med det samme nummeret, og så kunne jeg hente min pakke. Dejlig og imødekommende service.

Antwort von Eriksminde Gaardbutik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.