Sittkudden har varit en stor lättnad för mig efter att jag halkade på en isfläck och slog i svanskotan. Det tar lång tid att bli av med smärtan efter en sådan smäll. Nu sitter jag smärtfritt. Är väldi... Mehr ansehen
Jag har haft besvär med ryggen många år. Har provat allt. Sen hittade jag Ergo Sitt kudde på en anos. Bestälde en och hoppsan jag började sänna att den påverkar positivt på ryggen. Nu har jag haft kud... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sittkudde-blev inte som jag tänkt mej. Den är för hal för mej och för hård. Använder den inte. Och när jag använde den fick jag vända på den för att inte halka ur stolen. Jag hade sen tidigare en helt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag var skeptisk först men nu vill jag inte sitta utan min sittkudde. Problem med ländryggen har jag haft i många år och kroppen brukar värka efter bara en kort stund, men med kudden känns det som att... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Büromöbelhändler
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
- Heimwerkermarkt
- Bürobedarfsgeschäft
- Großhandel für Bürobedarf
- Klinik für Schmerztherapie
Vom Unternehmen geschrieben
ErgoSitt är nästa generations ergonomiska hjälpmedel och framtiden inom sittkomfort. Våra produkter bygger på den banbrytande teknologin Hyperskum som aktivt avlastar trycket på svanskota, ländrygg och nacke istället för att bara dämpa det tillfälligt. ErgoSitt har utsetts till bäst i test i ett oberoende test utfört av Hälsa och Hjälpmedel där vår sittkudde jämfördes med sex av Sveriges mest sålda modeller och presterade bäst av alla. Våra produkter har redan hjälpt över tiotusen kunder i hela Sverige att minska smärta förbättra hållningen och få en mer bekväm vardag. Kunder lyfter särskilt fram den effektiva tryckavlastningen enkelheten i att använda kudden både hemma på kontoret och i bilen. ErgoSitt är valet för dig som vill kombinera medicinsk funktion med vardagskomfort och uppleva skillnaden direkt.
Jursla Lindväg 18A, 616 34, Åby, Schweden
- info@ergositt.se
- ergositt.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Supernöjd
Supernöjd, utan sittkudden hade jag inte orkat med hela resan till Thailand.

Antwort von ErgoSitt
Bra produkt och bra bemötande.
Bra service samt Bra produkter!
Väldigt bra bemötande av servis…
Väldigt bra bemötande av servis personalen, är väldigt nöjd med produkten
Ländrygg
ErgoSitt har verkligen förbättrat min ländrygg, jätte bekväm produkt och fantastisk kundservice
Väldigt bra sjukt glad över den nya…
Väldigt bra sjukt glad över den nya kudden!
Perfekt produkt
Jag köpte ErgoPaketet och har testat detta i ungefär en månads tid nu.
Jag sitter mycket på jobbet och har alltid haft problem med ryggont och ont i nacken, detta släpper nu mer o mer för varje dag.
Jag rekommenderar denna produkt till alla som sitter ner mycket och får känningar i ryggen och i nacken.
Bra service och bra produkter
Bästa produkten
Denna kudde är verkligen värd en recension. Den är mycket bra och vältänkt gjort. Löser problemet med ryggont. Svårare än så är de inte.
Hjälpt mig
Innan jag köpte sitt kudden för cirka 2 veckor sedan hade jag ryggsmärta varje dag. Nu känner jag inte av smärtan när jag använder deras kudde. Tack!
Ett riktigt bra stöd när man sitter…
Ett riktigt bra stöd när man sitter mycket på jobbet och man slipper få ont i ryggen
Otroligt nöjd med både produkten och…
Otroligt nöjd med både produkten och servicen!
Jag har haft problem med ländryggen ett bra tag, speciellt efter att ha suttit länge på jobbet. Men sen jag skaffade ErgoStöd har det blivit en enorm skillnad. Den ger precis det stöd jag behöver och har verkligen hjälpt mig med smärtan, både på kontoret och i bilen. Det är en kudde som känns riktigt genomtänkt och bekväm.
Och jag måste ge en eloge till ErgoSitt – deras kundservice är grym. De såg till att allt blev rätt och var riktigt trevliga. Jag rekommenderar starkt både ErgoStöd och företaget!
Fantastisk kundservice och produkten…
Fantastisk kundservice och produkten hjälper verkligen avlasta din rygg när du sitter hela dagen. Orkar med en vardag när kontorsdator är slut, vilket är toppen.
Bekvämt att sitta på
Bekvämt att sitta på, väldigt nöjd!
Riktigt nöjd med ergokudden
Riktigt nöjd med ergokudden! Tacksam att även få en leverans som är snabb och i tid.
Bra produkt och leverans
Bra produkt och leverans. Äntligen en kudde som hjälper mot min ischias, super nöjd!!
En jätte bra kudde som har hjälpt mej…
En jätte bra kudde som har hjälpt mej med min skadade rygg vill rekommendera starkt. Värt pengarna!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.