Epoxyteam Bewertungen 18

Unternehmensdetails

1. Bodenleger
  2. Gewerbepark

Vom Unternehmen geschrieben

Epoxyteam aps. Laver fugefri industrigulve til private & erhverv. Over +20 års erfaring I epoxygulve & Polyurthan design gulve. Værksted skridsikker epoxybelægning. Lagerhal epoxybelægning. Polyurthan design gulve til hjem & kontoret. Epoxy garrage gulve. Diamant beton slibning. Nivellering af gulve. Stengulve www.epoxyteam.dk Epoxygulve Tlf 52528797 Mail. Kontakt@epoxyteam.dk

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Slibning af kældergulv samt epoxy

Slibning af kældergulv samt flot epoxy belægning. Hurtig service, til aftalt tid og budget - leveret med et stort smil. Klar anbefaling herfra!

5. August 2025

Hej Peter. Tak for den fine anmeldelse Vh Epoxyteam 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste gulvarbejde jeg har set 😯

"Wauw" kan nok beskrive min tilfredshed! Sikke et flot stykke arbejde, jeg er helt overrasket over resultatet! På kun 3 dage, er der lagt 50 kvadratmeter epoxygulv som er skridsikkert. Tak for et godt stykke arbejde "V". Jeg glæder mig til at arbejde på mit nye gulv og vise mine kunder det ☺️♥️. Det ikke sidste gang jeg bruger jer !

4. Mai 2025

Antwort von Epoxyteam

Hej Arne. Tusind tak for den fine anmeldelse 😊. Vi glade for at få opfyldt dine ønsker 😊 vi ser frem til lave den anden side af værkstedet i ferien.

Fik Flake-floor til værksted på 120 m2

Fik Flake-floor til værksted på 120 m2. Ser fantastisk ud og er super holdbart/slidstærkt. Fedt at det var muligt selv at blande farver. Super service fra firmaet og professionelt udført. Også god vejledning inden valg af materialer og farver. Kan klart anbefales til alle.

3. März 2025

Antwort von Epoxyteam

Hej Efraim. Tak for din fine anmeldelse.
Vi ser frem til at udføre arbejde for jer igen en anden gang. Vh Epoxyteam

Super veludført arbejde!

Super veludført arbejde!
Et noget ujævnt gør-det-selv gulv blev rettet op og resultatet blev utroligt flot. Meget tilfredsstillende med god kommunikation, godt humør og stabilt engagement.
Dette er ikke sidste gang vi bruger Volkan og hans team.

10. Februar 2025

Antwort von Epoxyteam

Tak for den fine anmeldelse. Vi ser frem til at udføre arbejde for jer igen en anden gang 🙂 Vh Epoxyteam

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pålidelige holder hvad de lover

Efter at have brugt Volkan fra EPOXYTEAM til vores køkkengulve, kan vi kun sige, vi er meget tilfredse. Arbejdet levede fuldt ud op til vores forventninger.

Volkan er pålidelig, imødekommende, samarbejdsvillig, holder hvad han lover og lavede igen et godt stykke arbejde Tak.

24. Februar 2025

Hej Lotte.
Tak for den fine anmeldelse :)
Glad for vi kunne hjælpe jer, i jeres fine restaurant.

Super service

Super service. De havde tid hurtigt, og var ærlige om hvad der kunne lade sig gøre.

28. Januar 2025

Antwort von Epoxyteam

Hej Simon, Tak for din fine anmeldelse 🙂.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået epoxy-gulve i hele kælderen…

Vi har fået epoxy-gulve i hele kælderen med hjælp fra Volkan fra Epoxyteam. Resultatet er super flot og det har været en sand fornøjelse at arbejde med Volkan: super serviceminded og fleksibel, professionel og med et smittende godt humør. Mine bedste anbefalinger!!

27. Januar 2025

Antwort von Epoxyteam

Hej Thomas. Tusind tak for din fine andmeldse, var en fornøjelse af udføre arbejde for jer, smil smitter 🙂. Endnu en gang tak, vi ser frem til udføre arbejde for jer en anden gang. Mvh Volkan Epoxyteam

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anmeldelse af mit nye epoxy gulv

Anmeldelse af mit nye epoxy gulv – 10/10

Jeg har netop fået lavet et epoxy gulv af Volkan fra EpoxyTeam, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Fra start til slut var servicen helt i top. Volkan var professionel, grundig og super imødekommende gennem hele processen.
Gulvet er blevet præcis, som jeg havde drømt om – flot, holdbart og med en perfekt finish. Det er tydeligt, at Volkan og EpoxyTeam virkelig går op i deres håndværk og kundernes tilfredshed.
Hvis du overvejer et epoxy gulv, kan jeg varmt anbefale Volkan og hans team. De leverer intet mindre end det bedste. 10/10 herfra!

22. Januar 2025

Antwort von Epoxyteam

Hej Aleyna. Tusind tak for den fine anmeldelse, det var en fornøjelse at arbejde for jer 🙂. Vh Epoxyteam

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusinde tak for hurtig og professionelt…

Tusinde tak for hurtig og professionelt håndtering af vores klinik. Kan varmt anbefale Epoxyteam, har fået det mest elegante og flotte gulv som virkelig fanger mine kunders øjne 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

3. Januar 2025

Hej Suzan. Tak for din fine anmeldelse vh Epoxyteam 🙂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget proff håndtering helt fra start

Meget proff håndtering helt fra start. Venlige og imødekommende. Super flot stykke arbejde

8. November 2024

Antwort von Epoxyteam

Hej Kathrine. Tak for din fine anmeldelse.
Vi ser frem til udføre arbejde for jer en anden gang. Vh EpoxyTeam.Dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft fornøjelsen af besøg af…

Har haft fornøjelsen af besøg af eboxyteam til min garage. Er virkelig virkelig tilfreds med resultat'et og fået et virkelig flot epoxygulv.
Det har været yderst perfekt med våde tidsplanlægningen og arbejdet. Yderst profesionelt arbejde.

Kan klart anbefalde EPOXYTEAM. De har styr på at få et flot gulv ud af de gamle trætte gulv. Ikke tøv med at ringe de har virkelig gode priser.

9. Mai 2024

Hej Rasmus.
Tak for den fine anmeldelse 😊.
Vh Epoxyteam 😊

Kvalitet

Kvalitet.
Vi har fået lagt 3 lags UV resistant epoxy på vores terrasse, og det er blevet VIRKELIG flot.
Vi kunne endda vælge egen farve.

Dygtige, flinke og kompetente folk, som jeg allerede har anbefalet videre, og som vi helt sikkert kommer til at bruge igen

9. Mai 2024

Hej Jonas.
Tusind tak for den fine anmeldelse 😊.
Nu kan i komme Sommeren godt i møde, med grill og hygge på terrassen 😊.
Vi ser frem til at arbejde sammen med jer igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste service og kvalitets epoxy

Kan helt klart anbefale epoxyteam. Vi fik lavet vores gulv og er 110% tilfredse med både service og kvalitet. Glæder mig til de starter på vores nye projekt i garagen👌

8. April 2024

Hej Ceylan.
Tak for den fine anmeldelse,
Vi ser frem til lave din garage 😊.
Vh Epoxyteam 😊

NYT GULV I VÆRKSTED

Vi havde Epoxyteamet ude og lave vores Ca 300 m2 værkstedsgulv. Epoxyteamet var positive og prisen kom hurtigt som svarede til vores budget, 2 andre firmaer var 30 % over.
Efterfølgende har vi fået lavet nogle justeringer af gulvet i andre farver som er med til at optimerer vores produktion. Stor ros og kan kun anbefale Epoxyteam.dk.
GTV Gruppen AS Søren Sandvig

14. September 2023

Hej Søren.
Tak for den fine anmeldelse 😊.
Glade for vi kunne hjælpe jer. Vh EpoxyTeam aps 😊

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr