De pære jeg købte gennem Energilys er noge af de rigtig gode når man skal lave ekstra belysning til foto af små genstande. Navnlig når man som jeg arbejder med Geologi og skal tage foto at fossile... Mehr ansehen
Energilys.dk
Jeg havde et spørgsmål om et produkt, så jeg ringede til firmaet. Sælgeren besvarede mit spørgsmål og havde også tid og overskud til at fortælle mig om forudsætningerne for brug af forskellige lignen... Mehr ansehen
Er ovenud tilfreds med min handel med energilys.dk. Skulle bruge nye LED-spots i forbindelse med flytning, de blev leveret dagen efter bestilling og sparede mig endda næsten 200,- i forhold til lign... Mehr ansehen
Jeg købte en enkelt LED-pære på hjemmesiden om formiddagen. Allerede over middag, tikkede den første besked ind om at min pakke var leveret til Postdanmark. Jeg kunne fint følge min pakke på Track&T... Mehr ansehen
Über Energilys.dk
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi har LED pærer i alle gængse typer og fatninger: G4 , G9 , MR11, MR16, GU10, E14, E27, E14 spot, E27 spot og LED T8 lysrør. Derudover har vi også special-produkter, bl.a. fleksible LED bånd.
Vores LED produkter retter sig både til den private og profesionelle bruger.
Vi står meget gerne til rådighed med vejledning til dette rette valg. Du skal også være velkommen til at besøge vores fysiske butik som ligger i Bylderup Bov hvor man kan se hele udvalget med lys i.
Slogsgaden 5, 6372, Bylderup-Bov, Dänemark
- info@energilys.dk
- energilys.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Effektiv service
De var også hurtige til at bytte varen.
Hurtig levering og tingene er iorden..😊👍🏻
Lækkert.
Vare som beskrevet på hjemmeside og telefonisk fortalt.
Gode priser og hurtig levering
Handler bestemt her igen.
Go`oplevelse.
Varen blev sendt som lovet, og var fremme til tiden. De kan jo ikke gøre for at GLS havde gemt varen, så jeg måtte lede et stykke tid inden jeg fandt den. Måske skulle de lægge en seddel i postkassen eller sms med besked om, hvor man kan finde pakken. Det er iøvrigt en god ide at lægge varen et godt sted, men det er rart at vide hvor. Ellers en rigtig god oplevelse.
MVH
CMV
Fin service
I sidste uge bestilte jeg 2 LED pærer med fatning og en omløber. De kom efter 2 dage, men jeg manglede endnu 2 omløbere, som energilys sendte fragtfrit et par minutter før lukketid. Det kalder jeg service.
Super forhandler!
Den bedste pris og hurtig levering.
Hurtig levering og de rigtige varer.
Lidt bedre bytteservice og i ville få 5 stjerner. Det er lidt bøvlet at man ikke kan få en retur blanket ved returnering.
Hurtig behandling.
jeg har kun handlet 1 gang jeg syntes det er en rimelig pris og en hurtig
behandling.
Mvh Johnny Andersen.
Hurtig levering - nemt!
Fin kunde service. Eneste lille anke var indpakning af produkter som gjorde at nogle små glimptændere lå løst i indpakningen og lignede den skumplast der skulle beskytte forpakningen. Det gjorde at de blev smidt ud i første omgang. Et telefonopkald til kunde service gjorde dog at produkterne blev fundet, det var rart de rent faktisk kendte indpakningen. Vil dog alligevel forslå at glimptænderne enten blev klistret på pakken eller blev i lagt pakken med de led lysstofrør jeg købte.

Super!
Nem bestilling og hurtig levering i løbet af 1-2 dage som lovet. Super support og ingen diskussion ved returnering af et fejlkøb
led pærer
var på internet for at se efter led pærer, der så jeg jeres annonce og det tiltalte mig og jeg er ikke blevet skuffet. Hverken på varen men bestemt heller ikke på den hurtige levering.
Hurtig og nem handel
Ordren kom allerede næste dag.
hurtig og professionel betjening ved bestilling af led lampe
Hurtig betjening. Led pæren kom allerede dagen efter. Desværre virkede den ikke. De sendte straks en ny og beklagede. Flot.
Hurtig og god service.
Varen var i orden og kom næste dag.

Godt sted at handle
Super handel - alt kørte efter aftale Tak

Helt problemfrit og lynhurtigt
Absolut intet negativt at sige. Alting var hurtigt, effektivt og fejlfrit.
Internetshandel lige efter bogen.
Nem og hurtig handel.
Hurtig levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.