Energii Bewertungen 246

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har gået hos Energii i mange år og i forskellige centre, primært Hørsholm, Holte og nu Helsingør. Alle instruktørerne er virkelig dygtige, og timerne flyver afsted på den gode måde. Har varieret mit m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Energii. For mig har det været vigtigt at finde en træningsform, der både er effektiv og samtidig tager hensyn til min energi og mit niveau – og det føle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten i at kunne benytte flere centre på forskellige lokationer. Det giver mig frihed til at træne, når det passer ind i min hverdag. Jeg træner på forskellige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top reformer oplevelse! Stort udbud af centre og hold og alligevel en dejlig personlig service, når man kontakter dem via mail. Og en meget fin service ifht at skifte medlemskab ved fejlkøb, tak til... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Pilates-Studio
  2. Bodyshaping-Kurs
  3. Fitnessstudio
  4. Fitnesskurs
  5. Personal Trainer

Vom Unternehmen geschrieben

Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 84 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Den bedste kundeservice⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29. September 2025

Kære A H.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Vi bliver så glade for at høre, at du synes, vi har den bedste kundeservice ⭐️
Det betyder virkelig meget for os – tak tak taaaaak!💚

Quick and kind communication

I communicated with the customer service about an issue and they were quick to reply, very helpful and kind 💯

30. September 2025

Dear Annie,

Thank you so much for your kind words and great review 🙏
We’re really happy to hear that you had a positive experience with our customer service. Providing quick, helpful, and friendly support is very important to us.

We truly appreciate you taking the time to share your feedback 💚😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har trænet i Søborg siden juni og jeg er meget glad for træningen. Jeg har kontaktet kundeservice et par gange vedrørende nogle spørgsmål jeg har haft. Virkelig en behagelig, god og serviceminded oplevelse, samt hurtig og venlig respons på mine spørgsmål.
Sine

29. September 2025

Kære Sine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse både med træningen i Søborg og med vores kundeservice. Du kan tro at det betyder meget for os!💚

Vi glæder os til at fortsætte træningen sammen med dig 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The stuff was very helpful and…

The stuff was very helpful and considearte. They help me with solving my problem. Woudl recommend 100%

28. September 2025

Dear Anna.

Thank you so much for your kind words 🙏
We’re so happy to hear that you had a great experience with our team — it truly means a lot to us.
We hope to see you again soon 💚✨

Regards energii

Altid god kundeservice

Altid god kundeservice

27. September 2025

Kære Lone.

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har gået i Energii en måned og er…

Jeg har gået i Energii en måned og er meget positiv i forhold til både udbuddet af hold, instruktør niveau og mulighed for at booke hold.
Altid mødt med et smil og en hyggelig stemning. Det føles rart at komme der.

Er også blevet mødt med flexibilitet af deres kundeservice, selvom fejlen helt var min egen- hvilket jeg ikke er vant til andre steder fra. Det er meget positivt

25. September 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊🙏💚

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både hold, instruktører og vores kundeservice. Vi sætter stor pris på dine ord og glæder os til at se dig på holdene igen! 💪

Mega god service!

Hurtige til at svare og rigtig søde kundeservice medarbejdere, som står klar til at hjælpe!
Derudover har Energii de bedste reformer-hold, med fantastiske trænere og faciliteter.
Kæmpe anbefaling herfra!

24. September 2025

Kære Emilie,

Tusind tak! 🙂 - for de dejlige ord! 🙏
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for både vores kundeservice, hold og faciliteter. Vi glæder os til at se dig på holdene igen snart! 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God effektiv træning og sødt personale/indtruktører

Fed træningsform med godt kvalitets udstyr! Instruktørerne er søde og gode til at hjælpe (specielt nye). Alt i alt godt tilfreds med min oplevelse :)

23. September 2025

Kære Ida,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både træningen, reformeren og vores instruktører.💚🤸‍♀️
Vi sætter stor pris på dine ord og glæder os til at se dig på holdene igen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I had a class at Energii Nørrebro today…

I had a class at Energii Nørrebro today at 2:30 PM. The moment I walked in, I encountered a stuffy, foul-smelling room. I had gone there for a one-day trial class. I asked the personal trainer who would be teaching us for a favor; when I explained that I was sensitive and allergic to gloves and didn't want to wear them, he repeatedly rudely told me he couldn't let me in if I didn't. I hadn't brought my gloves because I thought they would accept them. I didn't anticipate such a response, so I had to pay another 200 DKK to buy new gloves. The class was neither productive nor healthy for me, and I wasn't satisfied at all.

20. September 2025

Dear Kardelen,

Thank you for sharing your feedback. We are truly sorry to hear about your experience 💚

At energii, it is company policy that all participants wear gloves during reformer classes for hygiene and safety reasons. We understand that this caused inconvenience for you, and we sincerely regret that it impacted your trial class experience.

We would be happy to offer you a new free trial class – please contact info@energii.dk
to arrange this.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt svar og mega god service

19. September 2025

Kære Lykke,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚💚 Vi er glade for, at du oplevede hurtig hjælp og god service – det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great classes and even better community m

Extremely quick customer service!
I sent an email requesting help changing my membership and it was sorted in the matter of a few hours!

And those classes and amazing!

19. September 2025

Dear Sinead,

Thank you so much for your wonderful review! 💚 We’re so happy to hear that you enjoy our classes and the community – that’s exactly the spirit we want to create.

We’re also glad our service team could help you quickly with your membership request – our goal is always to make things as smooth and easy as possible.

We truly appreciate your kind words and love having you as part of the energii family! ✨

Regards energii

Forstående.

Hurtig svar på mail og forståelse for, hvorfor jeg desværre ikke fik afmeldt min træningstid i tide.

17. September 2025

Kære Anne,

Tusind tak for din anmeldelse. 💚 Vi er glade for, at du oplevede en hurtig respons på din henvendelse.

Vi sætter stor pris på din feedback – og på, at du træner hos os. 🙏

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Effektivt men ikke rar stemning

Har det delt med oplevelsen i Energii Roskilde. Træningen er effektiv og hård, hvilket er godt. Mange instruktører er søde og har gode programmer, der passer til den store gruppe med meget forskellige udgangspunkter. Enkelte, fx hende der styrer centeret, har en giftig energi, der virker demotiverende. Der bliver ikke skabt et trygt rum, der giver lyst til at komme igen. Fx overhørte jeg på et tidspunkt en kvinde lidt forsigtigt meddele, at hun havde problemer med hoften og derfor kunne være begrænset i nogle øvelser. Hun blev mødt af følgende svar: ‘så begynder undskyldningerne allerede’. Kvinden sagde ikke mere, men så skamfuld ud.
Det holder jo ikke m, at man ikke kan meddele instruktøren at der er øvelser man ikke kan lave. Virkede meget uprofessionelt - og uempatisk.

Og så bør kæden måske overveje, om de skal lave retningslinjer ift musikken. Træningen virker på mine myoser i nakken, men ekstremt højt (så højt at man ikke kan høre hvad instruktøren siger) DJ Aligator mix har modsatte effekt.

18. September 2025

Kære Christina

Tusind tak for din ærlige feedback og for dine søde ord om træningen og vores instruktører – det glæder os meget at høre, at træningen har en positiv effekt på dine skavanker.💚

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse i forhold til stemningen og kommunikationen. Det er vigtigt for os, at alle føler sig trygge og godt taget imod, og vi beklager, hvis dette ikke har været tilfældet.
Instruktøren genkender ikke selv situationen - hun er en af vores bedste og mest engagerede instruktører. Vi beklager derfor, hvis hun er blevet misforstået, og at det for dig har givet en anden oplevelse, end det var hendes intention.😊

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne i dialog direkte, så vi kan få uddybet din oplevelse og sikre, at du fortsat får en positiv oplevelse i centeret.
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice: info@energii.dk, som står klar til at hjælpe.

Vi tager også din kommentar omkring musikken til os – og husk, at du altid er velkommen til at bede instruktøren om at skrue lidt ned, hvis lydniveauet opleves som for højt.😊

Endnu en gang tusind tak for din feedback – det hjælper os til at blive bedre.🙏💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have been training at Energii…

I have been training at Energii Østerbro for a year, and I highly recommend it! They offer a diverse range of classes, from Pilates reformer to circuit training in an infrared room. I hope that one day I will be able to complete the teacher training—yay! ❤️

17. September 2025

Dear Raisa,

Thank you so much for your wonderful review – we’re so happy to hear that you enjoy training with us at Energii Østerbro! 💚 It’s fantastic that you make use of the different class types, and we’ll be cheering for you, if you one day decide to become an insructor – yay indeed! 🙌

God kundeservice

Sød, venlig og serviceminded service hos Energii! 👌

12. September 2025

Kære Karina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚
Det glæder os meget at høre, at du oplever sød, venlig og serviceminded service hos os!

Rigtig god træning. 🤸‍♀️😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God træning

Det var sjovt at prøve og synes det var en rigtig god træning.

9. September 2025

Kære NHK,

Tusind tak for din anmeldelse 💚
Vi er glade for, at du havde det sjovt og nød træningen – vi glæder os til at se dig igen!

Hilsen energii 😊💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varieret og inkluderende træning med kanon energi 😎

Min mand og jeg har trænet i Energii i Greve i hhv. 2½ og 4 år og møder altid glade, dygtige og imødekommende instruktører både til reformer, den funktionelle træning i varmen på cirkel- og stram op-holdene og på de mere aflastende hold med mobilitetstræning, stræk og yoga 🤸🏼🏋️🧘‍♀️

Supergod træning og instruktion, som altid tilpasses den enkelte – alt efter om man har skavanker, der kræver lidt alternative øvelser, eller man motiveres af et kærligt los bagi og en sjov kommentar 😂 De har helt styr på, hvem der får energi(i) af hvad, og skaber god stemning og et godt fællesskab om træningen. Og faktisk på tværs af aldersgrupper, som er en anden fin ting ved træningsformen - alle kan være med på egne præmisser.

I øvrigt fede, energiske playlister 🎶💃

Vi træner også en gang imellem med vores datter i Energii på Frederiksberg - samme gode oplevelse 🤗

14. September 2025

Kære Jette,

WAUW.!! Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 😄💚
Det er så dejligt at høre, at både I og jeres datter nyder træningen, energien og fællesskabet – og tak for jeres bidrag til den gode stemning!

Vi ser frem til mange flere træninger med jer😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en rigtig god træningsform

Det er en rigtig god træningsform, hvor man til hver træning kommer hele kroppen igennem.

13. September 2025

Kære J. O.

Tusind tak for din anmeldelse 💚
Vi er helt enige – vi elsker også reformeren!🤸‍♀️ Det er en fantastisk træningsform, hvor hele kroppen bliver arbejdet godt igennem hver gang.
Vi glæder os til at se dig til mange flere træninger!

Kæmpe fan

Altid fantastisk træning og altid super service hvis man har brug for hjælp til medlemsskab mm

12. September 2025

Kære Louise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du både er glad for træningen og oplever god service omkring dit medlemskab.
Vi glæder os til at se dig til mange flere gode træninger!

Hilsen energii 😊

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr