Energii Bewertungen 246

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har gået hos Energii i mange år og i forskellige centre, primært Hørsholm, Holte og nu Helsingør. Alle instruktørerne er virkelig dygtige, og timerne flyver afsted på den gode måde. Har varieret mit m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Energii. For mig har det været vigtigt at finde en træningsform, der både er effektiv og samtidig tager hensyn til min energi og mit niveau – og det føle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten i at kunne benytte flere centre på forskellige lokationer. Det giver mig frihed til at træne, når det passer ind i min hverdag. Jeg træner på forskellige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top reformer oplevelse! Stort udbud af centre og hold og alligevel en dejlig personlig service, når man kontakter dem via mail. Og en meget fin service ifht at skifte medlemskab ved fejlkøb, tak til... Mehr ansehen

1. Pilates-Studio
  2. Bodyshaping-Kurs
  3. Fitnessstudio
  4. Fitnesskurs
  5. Personal Trainer

Vom Unternehmen geschrieben

Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 84 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Elsker træningerne

Elsker træningerne, og super god og hjælpsom suport :)

13. Februar 2026

Kære Naomi,

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! 💚

Hvor er det bare skønt at høre, at du både elsker selve træningerne og har haft en god oplevelse med vores support.

Vi glæder os til at se dig til masser af god energi på holdene fremover!😊💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god træning og service!

Super god service og kommunikation, og altid god træning.

12. Februar 2026

Kære Ellen,

Tusind tak for de fem stjerner og din flotte anmeldelse! 💚

Det gør os utrolig glade at læse, at du både er glad for træningen og vores service.

Vi glæder os til at se dig igen snart til endnu mere god træning!💚

Kun positivt!

Har kun positive oplevelser med Energii. Endelig har jeg fundet en træningsform, som jeg er blevet glad for, og instruktørerne er super flinke og hjælpsomme, god kundeservice på mail, og man kan mærke, at de har fokus på god kundeservice allesammen.

10. Februar 2026

Kære Birgitte,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner! 💚

Hvor er det bare fantastisk at høre, at du endelig har fundet en træningsform, som du er blevet rigtig glad for – det er præcis det, vi brænder for at hjælpe med!
Det betyder også utrolig meget for os, at du bemærker vores fokus på kundeservice både i studiet og på mail. Vi gør os altid umage for, at oplevelsen skal være god hele vejen rundt.💚💚

Vi glæder os til at se dig til masser af god træning fremover!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og god træning

Hurtig tilbagemelding og eksekvering på alle mine henvendelser. Altid imødekommende og hjælpsomme
uanset om det er i træningscentret eller via kundeservice - og så er det bare mega god træning. Jeg kan på det varmeste anbefale Energii.

Kære Marie,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 💚💚

Det varmer helt ind i hjertet at læse, at du oplever os som imødekommende og hjælpsomme, uanset om vi mødes i centeret eller via kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at være hurtige på tasterne, så du kan bruge din energi på det vigtigste – nemlig den gode træning!

Vi sætter utrolig stor pris på din varme anbefaling af Energii. Det er medlemmer som dig, der gør det til en fornøjelse at gå på arbejde hver dag.😊

Vi glæder os til at se dig til mange flere gode træninger.

Gode træninger

Gode træninger - kan i sær anbefale Andrea Ashworth. Og god kundeservice!

6. Februar 2026

Kære Julie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💚

Hvor er det fantastisk at høre, at du er glad for dine træninger hos os. Vi sender din store anbefaling videre til Andrea Ashworth med det samme💚 – hun bliver uden tvivl utrolig glad for at høre, at hendes timer gør en forskel for dig!

God kundeservice!

God kundeservice!

6. Februar 2026

Antwort von Energii

Tusind tak for de fine ord! 💚💚

Det gør os altid utrolig glade at høre, når vores medlemmer er tilfredse.!

Rigtig god kundeservice.

5. Februar 2026

Kære Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💚

Det gør os utrolig glade at læse, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.
Vi glæder os til at se dig i studiet igen snart!

Great classes and atmosphere

Great classes and atmosphere. Highly recommended but wish they have more English classes.

Dear Angie,

Thank you so much for your review! We are thrilled to hear that you are enjoying our classes and the atmosphere in our studios – that truly means the world to us.

We also appreciate your feedback regarding English-led classes. We are always looking for ways to improve and be more inclusive, so we will definitely take your wish into account as we plan our future schedules.

We look forward to seeing you in the studio again soon!

Best regards,
Energii

Søde og hjælpsomme

Søde og hjælpsomme. Og forstående over for deres kunder, tak 🙏🏼

3. Februar 2026

Kære Stine,

Tusind tak for dine søde ord! Det betyder meget for os at høre, at du oplever os som både hjælpsomme og forstående – det er netop sådan, vi ønsker, det skal være at være en del af Energii. 💚

Tusind tak for din tillid, vi glæder os til at se dig igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her fungerer det ganske enkelt 😊

Endnu engang er jeg blevet mødt med en super venlig, effektiv og personlig kundekontakt hos Energii.....og ligesom med deres hold 'Skånereformer' (som er det hold, som jeg kender) må jeg bare kippe med flaget og sige, 'I gør det godt.' 😊

Kære C.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de pæne ord💚💚
Det varmer hele teamets hjerte, at du føler dig godt mødt – både i vores kundeservice og i centeret.

Vi sender et stort smil retur.😊 Det er en fornøjelse at have dig som medlem!

Vi glæder os til at se dig igen snart.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og hurtig kundeservice

Altid hurtige til at svare tilbage - og altid meget venlige i deres kommunikation

Kære Anne Sophie,

Tusind tak for din søde anmeldelse!💚
Det gør os utrolig glade at høre, at du er glad for vores kommunikation og den hurtige hjælp. Vi gør altid vores bedste for at være her for jer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig god dialog over mail

Virkelig god dialog over mail. Selve træningen var også virkelig god, og kom godt omkring alle muskegrupper. Instruktøren var desværre ikke så imødekommende overfor et nyt medlem, men jeg kom også først lige et minut i holdstart, hvilket hun var lidt irriteret over. Jeg kan anbefale at man kommer i rigtig god tid, da jeg også brugte tid på at finde ud af. hvor jeg skulle lægge mit tøj og tag din egen hængelås med.

1. Februar 2026

Kære Sara,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om selve træningen og vores dialog💚

Vi er kede af, at du ikke følte dig helt velkommen af instruktøren. Selvom vi anbefaler at komme i god tid, så vi kan tage godt imod nye medlemmer, skal der altid være plads til et smil. Tak for dine gode råd om både ankomst og hængelås – det er en stor hjælp for andre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så gode reformer instruktører og…

Så gode reformer instruktører og faciliteter.

Kære Amalie,

Tusind tak for din søde feedback💚

Det glæder os utrolig meget at høre, at du er glad for både vores instruktører og de lækre faciliteter. Vi gør vores bedste for at skabe de optimale rammer for din træning.

Vi ses snart i studiet igen!

Meget hjælpende

Meget hjælpende ift. spørgsmål.

Kære Sarah,

Tusind tak for de 5 stjerner! 💚

Det glæder os utrolig meget, at du føler dig godt hjulpet med dine spørgsmål. Vi sidder altid klar til at guide dig, så du får den bedste oplevelse hos os.

Vi ses til træning!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1.300 kr for meget trukket - manglende svar fra useriøs kundeservice

Jeg er dybt chokeret over Energii’s manglende kundeservice og deres håndtering af betalinger.
Energi har gentagne gange trukket alt for meget fra mit kort. I de sidste par måneder er der trukket ca. 1.272 kr. for meget, som stadig ikke er blevet modregnet – på trods af at Energii selv tidligere har erkendt fejl og indsat penge med løfte om modregning. Det er ikke sket.

Jeg har nu ventet over 8 dage + sendt rykker, uden ét eneste svar. Ifølge Energii’s eget autosvar er maks svartid 72 timer – det bliver tydeligvis ikke overholdt. Samtidig har Energii intet telefonnummer, så man kan ikke få hurtig eller effektiv hjælp. Man er tvunget til at skrive mails igen og igen uden respons.

Det er fuldstændig uacceptabelt, at en stor virksomhed som Energii trækker store beløb forkert også oven i købet vælger at ignorerer henvendelser pr. mail.

Det her er ikke en enkelt fejl – det er gentagne fejl og total mangel på ansvar. Som kunde føler man sig magtesløs og ignoreret. Jeg kan på ingen måde anbefale Energii, og vil kraftigt opfordre andre til at tænke sig om inden de vælger at støtte en SÅ uansvarlig kæde, hvis kundeservice tydeligvis ikke vil hjælpe.

Kære Vanessa,

Vi vil gerne give dig vores dybeste og mest uforbeholdne undskyldning for det forløb, du har været igennem hos os. Det er på ingen måde acceptabelt, at du har oplevet gentagne fejl i dine opkrævninger, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Vi har nu dykket helt ned i sagen og kan se, at årsagen til det uheldige forløb desværre skyldes, at du i sin tid ved en fejl havde fået oprettet to profiler med et aktivt medlemskab på hver.
Dette har skabt stor forvirring i vores system, som har medført, at det ene medlemskab ikke blev lukket rettidigt, og at de aftalte modregninger derfor ikke er slået korrekt igennem. Det beklager vi dybt.

Vi har netop besvaret din seneste mail med en bekræftelse på, at vi nu har fået ryddet helt op i fejlen.

Vi tager din kritik omkring vores svartid og tilgængelighed meget alvorligt, og vi bruger denne sag internt til at sikre, at noget lignende ikke sker igen.
Vi har sendt dig en række løsningsforslag direkte på mail og afventer nu din tilbagemelding, så vi kan sikre os, at du er kompenseret ordentligt for de gener, vi har påført dig.

Vi håber, at vi trods denne meget uheldige start kan få lov at genoprette din tillid til os.💚

De bedste hilsner, Energii Support

God oplevelse

Jeg er medlem hos Energii i Rødovre og havde fået to gebyrer på grund af en misforståelse. De var søde og fjernede begge gebyrer. Hjælpsomme og flinke mennesker i deres supportafdeling.

25. Januar 2026

Kære Aisha,
Tusind tak for din fine anmeldelse! 💚

Det glæder os utrolig meget at høre, at vi kunne hjælpe dig med at få løst misforståelsen hurtigt. Vi gør altid vores bedste for at give vores medlemmer en god oplevelse – både i centret og i vores support.😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn træningssted med plads til alle ☺️👌

23. Januar 2026

Kære Esra,
Tusind tak for de fine ord og de fem stjerner! 💚
Det gør os så glade at høre, at du føler dig velkommen hos os – det er lige præcis den stemning, vi stræber efter.

Vi glæder os til at se dig i centeret igen snart!

Hilsen energii

Skimmelsvamp

Er super glad for at træne hos jer, men synes måske det er lidt ærgerligt I ikke sørger for at der mere effektivt bliver gjort rent og luftet ud, således der ikke vokser skimmelsvamp. Pt er der skimmelsvamp mange steder i den på Nørrebro, fx 😄. På et eller andet tidspunkt bliver det vel sundhedsskadeligt for folk at opholde sig der?

Update: Fedt I fik gjort noget ved situationen!

19. Januar 2026

Kære Maria,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.💚

Vi er virkelig glade for at høre, at du er glad for at træne hos os, og vi tager din feedback meget alvorligt. Til info kan vi fortælle, at der i dag er blevet behandlet for skimmelsvamp, og vi er samtidig i gang med at se nærmere på ventilationen, så vi kan sikre et sundt og behageligt indeklima fremadrettet.

Din tilbagemelding hjælper os med at være ekstra opmærksomme og handle hurtigt, når der er noget, der kan forbedres.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det, og fordi du tager dig tid til at skrive.
Hvis du har yderligere observationer eller spørgsmål, er du altid meget velkommen til at tage fat i os direkte på mail: info@energii.dk 💚💚

Fantastisk træning

Fantastisk træning! Både hårdt og skånsomt på samme tid. Jeg har døjet med mange smerter i ryggen, og brugt penge på fysioterapi og massage. Det behøver jeg ikke mere, så længe jeg træner med faste intervaller i Energii :-)

18. Januar 2026

Kære Susie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💚
Hvor er det skønt at høre, at træningen hos Energii har hjulpet din ryg og gjort en mærkbar forskel i hverdagen. Vi er glade for at have dig med og hepper på din fortsatte træning!😊

Hilsen energii

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr