Energiewest Bewertungen 31

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen. De werkmannen waren perfect op tijd en hebben alles professioneel geïnstalleerd. Ondanks de sneeuwval tijdens de plaatsing bleven ze n... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben zeer ontevreden over de gang van zaken bij Energiewest. Mijn ervaring laat zien dat beloftes van de verkoper en de uiteindelijke realiteit mijlenver uit elkaar liggen. ​De belangrijkste p... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben ook onze zonnepanelen bij Energiewest genomen. Plaatsing volgens afspraak! De plaatsers 3 Spanjaarden deden dit vlot en alles werd nadien netjes opgekuist. Ik werd ook geholpen met de app z... Mehr ansehen

1. Solarenergieunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Energiewest biedt u als klant totaaloplossingen aan. We plaatsen niet enkel zonnepanelen, maar ook thuisbatterijen en laadpalen. We doen zowel de installatie, monitoring en het onderhoud. Energiewest bv is hiermee een partner voor het leven. Energiewest bv werkt enkel met merken die zichzelf al bewezen hebben en die al jaren ervaring hebben, zowel voor zonnepanelen (Solarwatt) als voor omvormers (Solaredge, SMA, SAJ en Fronius). Maar ook klanten van andere bedrijven die problemen hebben, kunnen steeds bij ons terecht. Energiewest bv is partner van PV-Cycle. Dit betekent dat we ook oude zonnepanelen gratis terugnemen en laten recycleren. Om premies te kunnen krijgen van de overheid moeten bedrijven een Rescert certificaat hebben (een bekwaamheidsattest) en daar beschikken wij uiteraard ook over.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

31 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vele blabla van de verkoper

vele blabla van de verkoper , maar zelfs nadien zijn telefoon opnemen voor info doet hij ook al were niet

NOOIT met Energie west samenwerken !
er is totaal geen service , en ben de eerste al niet met dezelfde klachten lees ik hier

3. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze offerte 4 a 5 weken geleden…

Onze offerte 4 a 5 weken geleden getekend met verkoper. Zoals hij beloofde 4 a 5 weken later te plaatsen. En ook met nodige uitleg en onze vragen beantwoord. De plaatsing gebeurde vandaag volgens afspraak. Waren 3 Spanjaarden die steeds verder deden en kuisten zelf ook alles op. Chapeau voor die plaatsers. Dus uit onze ervaring met die firma en plaatsers is zeer goed. Zal ze dan ook aanraden bij kennissen.
Regio brugge.
Covent-vanhaverbeke

25. Mai 2023

Alles behalve een .......firma

Alles behalve een ........ firma .De verkoper beloofd dat alles voor de koper geregeld wordt voor de premie ,
helaas. Voor de aanvraag moet je alles zelf regelen hetgeen zij doen is enkel de aangifte, het is hen zelfs te veel om hun eigen vestigingsnummer in te vullen op de online aangifte van fluvius en ik zelf ben niet in het bezit van een smartphone en de installateur zette de installatie online op de laptop maar deze kreeg geen verbinding en dit werd mij niet verteld .Na een onvriendelijke telefoon gesprek is er iemand langs gekomen om dit te verhelpen tot nu toe weet ik nog niet of het werkt of niet want ik zie nog steeds geen stroom verkeer op esolar .Als cadeau van hen heb ik nog een opleg factuur ontvangen van 159,00 euro.
Nu aan de persoon dat hier op zal reageren kom aub niet af met een of andere reactie zoals op de vorige want dit vindt ik alles behalve respectvol tegen over je klanten die er voor zorgen dat er bij u brood op de plank komt.

9. April 2023

Antwort von Energiewest

Dag Lisette, wij hebben alles gedaan wat we konden doen voor je. Plaatsing, aansluiting, keuring en aangifte aan Fluvius. Uw premie moet je helaas zelf aanvragen, dit kunnen wij niet aanvragen voor u. Onze elektricien is 2x bij u geweest om uit te leggen hoe je kan inloggen om alles online te zien. Wij kunnen uw installatie op ons kantoor perfect opvolgen. Alles werkt dus naar behoren. Ik weet niet wat uw probleem is. Gewoon inloggen met uw emailadres en uw wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt. Jammer dat je dit allemaal online moet melden en ons niet gewoon even opbelt. Ondanks alles wensen we u veel opbrengst toe. Groeten de zaakvoerder van Energiewest.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Genoeg afspraken maar er liggen nog steeds geen panelen

Contract getekend in augustus, boodschap installatie in november. Wat een enorme klucht. Zelf blijven bellen om te vragen wanneer de installatie zal gebeuren. Opeens op een vrijdagmiddag komt de boodschap dat ze maandag komen. In alle haast parkeerverbod geregeld (dat moet in principe een week op voorhand aangevraagd worden maar goed). Maandag komen er effectief 2 installateurs die enkel Spaans spreken, na een kwartier weer weg zonder dat we weten waarom (want ja, wij spreken geen Spaans....). Blijkt dat ze niet het correcte materiaal bij hebben voor installatie op ons dak (ondanks dat alles goed door een verkoper werd bekeken en genoteerd op voorhand, dus de communicatie is zeker voor verbetering vatbaar). Installatie geannuleerd, na enkele malen terugbellen krijgen we een nieuwe datum een week later. Opnieuw dezelfde 2 Spaanse mannen, deze keer hebben ze wel materiaal mee maar na een kwartier bergen ze opnieuw hun materiaal op en vertrekken ze zonder dat we weten waarom. Blijkt achteraf dat de mannen in kwestie zich niet comfortabel voelen om op ons dak te kruipen. Konden ze dat de week eerder niet constateren toen ze nutteloos op ons dak zaten?? We krijgen de boodschap dat er iemand anders later in de dag zal komen. Weer de rest van de dag zitten wachten, niemand die komt opdagen. Weer contact opgenomen, er wordt ons beloofd dat de installateurs zeker de volgende dag (vandaag) komen. Ze hebben zogezegd maar een klein jobje 's morgens en komen daarna af. Om 17u komen die toe, als het al donker wordt. Met de boodschap: we beginnen er vandaag aan en komen vrijdag of zaterdag terug. Bovendien krijgen we direct de boodschap dat de panelen niet kunnen gelegd worden zoals op voorhand werd afgesproken met de verkoper. U begrijpt dat er hier enorm met onze tijd en onze voeten wordt gespeeld, met veel stress tot gevolg. We krijgen de uitleg dat het inderdaad niet zo hoort te zijn en dat er gewerkt wordt met onderaannemers. Die uitleg kan goed en wel zijn maar wij hebben wel onze panelen bij u aangekocht, en ook niet aan de goedkoopste prijs. In ruil daarvoor verwachten we wel een degelijke kwaliteit. Deze farcen geven absoluut geen vertrouwen naar de toekomst toe. Je zou bovendien denken dat wij hier een villa aan het volleggen zijn echter gaat het maar over 9 panelen. Deze review kan in de toekomst nog herzien worden maar de ervaring is echt beneden alle peil momenteel.

Aanpassing: de installateurs hebben vandaag alles eens bekeken .. en ja hoor, ze zijn terug vertrokken zonder een enkel paneel te leggen. We kregen de boodschap dat ze zaterdag terugkomen om te installeren. De heren kunnen ondertussen zowat hun domicilie hier beginnen plaatsen, vermoed ik.

16. November 2022

Antwort von Energiewest

Jammer dat jullie zo reageren, jullie wisten goed genoeg dat jullie onderdak uit metaal is wat helaas niet veel voorkomt. Kritiek geven is natuurlijk gemakkelijk. Hadden jullie die info op voorhand gegevens aan onze verkoper dan was dit niet zo verlopen. Ivm de installateurs, als jullie Belgen vinden die nog willen werken mag je ze gerust sturen, we zitten nu éénmaal met het gegeven dat we moeten beroep doen op buitenlanders die wel nog willen werken, ik had het ook liever anders gezien. Jullie panelen zijn ondertussen perfect geplaatst door een ander team Spanjaarden. Jullie mogen gerust bellen naar ons ipv op internet kritiek te geven. Internet is natuurlijk gemakkelijker en zeer onpersoonlijk. Vele groeten van een Nederlandstalige zaakvoerder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet tevreden over de geleverde service

Niet tevreden over de geleverde service. In Augustus heb ik de offerte ondertekend en het voorschot betaald, begin Oktober nog bevestiging gekregen dat alles volgens planning verliep. Nu, begin november en 2 weken voor de geplande installatie, bericht gekregen dat ze de installatie niet kunnen doen omwille van het feit dat ze de zuidwest kant van mijn dak plots niet meer veilig zouden kunnen bereiken. Het enige wat ze kunnen bieden is een niet rendabele installatie op de noordoost kant. Dit konden ze eerder geweten hebben. Nu verlies ik mijn subsidies van dit jaar en kan ik opnieuw een andere installateur gaan uitzoeken uit mijn offerte ronde. Zij hebben er blijkbaar geen problemen om veilig op mijn dak te geraken.

28. Oktober 2022

Antwort von Energiewest

De veiligheid van onze uitvoerders staat voorop, jullie dak is helaas niet veilig genoeg om onze mensen daarop te laten werken. Ik hoop voor het ander bedrijf dat alles vlot verloopt en dat er geen ongevallen gebeuren.

Een uitstekende firma

Een uitstekende firma. Overal tevreden met onze installatie.
Pascal een topman vriendelijk en hij kijkt altijd voor de beste oplossing. Ik kan deze firma aanraden. Nazmi

23. Januar 2022

Bedankt Nazmi

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Plaatsing zonnepanelen

Van prijsofferte tot plaatsing en uiteenzetting heel correct verlopen , prijs & kwaliteit heel tevreden.
Paul Ketels & Isabelle De Jaeger

13. Juli 2021

Antwort von Energiewest

Dag Paul en Isabelle, bedankt voor uw reactie, we doen ons best.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In het begin hadden we problemen met…

In het begin hadden we problemen met onze installatie, maar dit kwam door de ligging van ons dak. Pascal van Energiewest heeft dit zeer nauwkeurig voor ons opgevolgd en een gepaste oplossing aan gegeven zodoende we nu een optimale opbrengst hebben. Energiewest is zeker een aanrader. Dank u Pascal.

26. Februar 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zonnepanelen

Van verkoop tot plaatsing en keuring is alles verlopen op schema,als er iets was kon je altijd terecht bij PASCAL een man van zijn woord een rechtvaardig man.

Willy Vanhauteghem.

2. November 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr