Det är absolut inte vad som utlovas. Jag beställde ett armband med projektion. Man ser inte ens hela bilden när man projicerar den eller kollar in i kristallen. Har tjafsat med kundtjänst i veckor nu... Mehr ansehen
Köp aldrig något från Emmalouise. Riktigt dålig kvalité, instruktioner på deras hemsida om exempelvis halsband som du vill designa själv kom hem med helt fel bokstäver. Deras bemötande är under al... Mehr ansehen
Blev orolig av kommentarerna men min vara kom fram hel och fin! La beställningen 17 oktober och den kom fram 13 november, så lång leveranstid men det uppges även på hemsidan. Varorna skickas från... Mehr ansehen
Fick halsbandet efter 36 dagar när det stod 15-25 dagars leveranstid, smycket var fint men beställde så det skulle bli en julklapp men det hann inte och blev försenat 2 veckor. Man får inte heller ån... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Det billigste materiale
Det billigste materiale, på billedet ser det pænt ud, men til et det bras, spild af penge. Jeg burde vide bedre, 15 - 25 dages levering, så kan det kun være fra et sted😄
Nem, hurtig afbestilling
Efter at have læst anmeldelser om produktets kvalitet, her på siden, valgte jeg at annullere min bestilling.
Det forløb hurtigt og helt uden krumspring.
SVINDEL
L00rte vare, ligeud sagt.
Kina vare. Transporteres fra samme firma som shein og temu.
Går i stykker efter knap en måned…
Man kunne have købt smykker til samme pris fra rigtige danske hjemmesider og danske varer! og til MEGET BEDRE kvalitet! Kan ikke sammenlignes!
Det her er det sygeste svindler firma…
Det her er det sygeste svindler firma jeg nogensinde har oplevet!!!!!
Jeg bestilte en halskæde for over to måneder siden siden jeg modtog den ikke og jeg har prøvet at skrive med dem på en Instagram har fået små svar og har bedt om annullering da den ikke blev sendt.. for to uger siden fik jeg en mail om at jeg får pengene tilbage og jeg spurgte den om det kan være sandt og det siger de jeg får og nu er der gået to uger uden der er sket noget og de læser stadig bare mine beskeder uden svar? jeg har truet med at gå til politiet fordi det her det sygeste jeg nogensinde har oplevet det er jo fuldstændig vanvittigt jeg håber virkelig at nogen lukker firmaet ned for dem!
Simpelthen ikke i orden at snyde folk på den måde håber jeg får mine penge tilbage ellers skal jeg nok sørge for at jeg får dem. Handel for Guds skyld ikke hos dem!!!!!
A littel long wait time but worth it
Køb jeres vare et andet sted
Øv, hvorfor læste jeg ikke anmeldelser inden jeg bestilte.
16/9 bestiller jeg en halskæde, stadig ikke modtaget den d 8/9, og den har stadig kun status som bestilt. Pengene blev trukket fra min konto dagen efter bestilling.
Når jeg rykker for min bestilling, får jeg et mærkeligt autosvar.
Dette bliver min første, eneste og sidste gang jeg bestiller der.
Efter 1 måned modtager jeg halskæden, havde ikke de stor forventninger, men det var værre end ventet.
Virkelig dårlig kvalitet, inskriptionen er ulæselig og pladen det er skrevet på er dårlig forarbejdet.
Sämsta
Sämsta, kina produkter som går sönder och är super billiga, ramlade ihop i handen när de kom
Virkelig skuffende smykker
Virkelig skuffende smykker. Lever slet ikke op til billederne på hjemmesiden og har ingen elegance overhovedet.
Levering tog derudover en måned.
Virkelig fint armbånd med et billede i
Virkelig fint armbånd med et billede i. Produktet levede op til forventningen.
dropshipping
Forfærdelig oplevelse det er ren dropshipping køb aldrig her fra
Jeg har aldrig i mit liv oplevet så…
Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig kundeservice og lang levering.
Jeg bestilte den 20/8 og har stadig ikke modtaget mit smykke.
Kort efter bestilling modtager jeg en mail om at den er på vej. 2 uger efter modtager jeg en besked om at jeg ikke har oplyst navnet rigtigt og skal sende dem navnet korrekt. Jeg skriver at jeg ikke forstå det da jeg har fået mail om at den er på vej. Efter lidt skriv frem og tilbage hvor jeg både modtager beskeder på tysk, og svar som intet har med min mail at gøre,og snakken udenom siger jeg at jeg vil annullere ordren. Det kan jeg så pludseligt ikke fordi den er under behandling hos håndværkere (men sjovt nok manglede de information) det var den 10/9.
2 uger efter den 25/9 får jeg en mail om at den er på vej til mig. I dag den 2 oktober har jeg stadig ikke modtaget den😡
Simpel hen for dårligt!
God kvalitet
God kvalitet af kæde i en smuk gave æske
Ærligt man ikke kan give 0 stjerne…
Ærligt man ikke kan give 0 stjerne elendig kunde service smykket var i stykker billede usynligt efter 4 mdr kunne få lov at få 10 % rabat på et smukke der på ingen måde levede op til det lovede oveni er kundeservice som at skrive med en robot tag et godt råd køb aldrig smykker der
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice
Smykket (som var rigtig fin) gik i stykker efter 2 måneder. Kundeservice er ikke til meget hjælp
Du får hvad du betaler for…
Oseriöst och dåligt företag
Oseriöst och dåligt företag. Väldigt dålig kundservice och ingen hjälp när varan försvunnit under frakt. De går inte att få tag i dem då de väljer att inte svara på återkommande meddelanden. Jag har väntat i 3 månader nu men fortfarande ingenting varken vara eller svar från dem.
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet.
Vedhænget med billede var ok men selve armbåndet var gul og virkelig ikke pænt.
Vil ikke købe der igen
Til vores jubilæum gav jeg min kone en…
Til vores jubilæum gav jeg min kone en fantastisk halskæde fra Luxus Copenhagen. Det udsøgte design og raffinerede håndværk fik hende til at føle sig utrolig elsket.
Jag gjorde en beställning 2 augusti
Jag gjorde en beställning 2 augusti och betalade direkt idag 12 september fortfarande inga varor
Har mailat 3 ggr och de 2 första inget svar men fick nu till svar att de var glada för att jag väntar tålmodigt på varorna. Har jag något val? Känns inte som det finns. Inget företag som jag vill rekommendera 😠
Dårlig kvalitet. Ring fra SHEIN
Jeg fik Cubic Zirconia Initial ring i fødselsdagsgave. Jeg har ønsket mig den i et godt stykke tid nu og fik den endelig.
Til min skuffelse lignte den slet ikke den på billedet på deres hjemmeside.
Men i virkeligheden var det en FRA SHEIN. Jeg søgte på ringens navn (Cubic Zirconia Initial ring) og et billede der lignte ringen endnu mere end på Emma Louise hjemmesiden, hvor jeg jo havde købt den, kom frem. Så ringe.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.