Emmalouise Bewertungen 763

TrustScore 2 von 5

1.9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det är absolut inte vad som utlovas. Jag beställde ett armband med projektion. Man ser inte ens hela bilden när man projicerar den eller kollar in i kristallen. Har tjafsat med kundtjänst i veckor nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köp aldrig något från Emmalouise. Riktigt dålig kvalité, instruktioner på deras hemsida om exempelvis halsband som du vill designa själv kom hem med helt fel bokstäver. Deras bemötande är under al... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Blev orolig av kommentarerna men min vara kom fram hel och fin! La beställningen 17 oktober och den kom fram 13 november, så lång leveranstid men det uppges även på hemsidan. Varorna skickas från... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fick halsbandet efter 36 dagar när det stod 15-25 dagars leveranstid, smycket var fint men beställde så det skulle bli en julklapp men det hann inte och blev försenat 2 veckor. Man får inte heller ån... Mehr ansehen

1.9

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

ALDRIG handle med dette firma. Det er FUB

Modtog ridset smykkekasse og et smykke som sad helt forkert. Klagede først og blev bedt om at sende billeder af fejlene. Modtog så efter frem og tilbage med deres AI at jeg kunne få 30% redeuktion. Jeg har skrevet 100 gange til dem og modtager hver gang en masse sludder. Beder om returoplysninger og henstiller til deres returopl. p hjemmesiden. Har ikke modtaget noget endnu dd. FUB FUB FUB FUB firma

21. Januar 2025

Smykket er pænt

Smykket er pænt. Lang leveringstid

22. Dezember 2024

Hej Søren,

Det lyder godt. På teamets vegne er jeg også virkelig glad for, at du har fået din ordre, og jeg vil også sige tak for, at du bestilte hos os.

Tak for din tålmodighed!

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis der er andet, jeg kan hjælpe dig med, står Emma Louises team altid parat til at assistere dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Modtaget, men slet ikke den bestilte vare.

Har modtaget varen, men men men, slet ikke hvad der var bestilt.
Navnet er ulæseligt. Står for langt til højre. Og det er af så billig en kvalitet, at det er fyldt med nikkel og andre giftstoffer.
Og deres hjemmeside, er ikke tilgængelig på dansk, men nu på svensk.
De har dog svaret på henvendelser. Men det er bare sådan en gang bla bla bla..........
De er ikke E mærket godkendt. Og der findes ikke et CVR nummer.
Lad være med at smide jeres penge ud af vinduet på at handle hos dem.
SVINDEL OG HUMBUG.
Og det stykke metal kommer fra Kina af. Derfor den lange tid fra bestilling til modtagelse, hvis der overhovedet kommer noget fra dem.
--------------------------------------------------------

oekonomisk-svindel-paa-nettet/anmeld-oekonomisk-svindel-paa-nettet/svindel-ved-koeb-af-vare-eller-ydelse

har valgt at gå denne vej. For vil ikke betale for svindel og humbug.
De score pengene fra dig, og du får en gang crap fra dem.

Antwort von Emmalouise

Jeg beklager dybt ulejligheden. Vores smykker er lavet af rustfrit stål med en belægning, det rustfri stål indeholder nikkel, men belægningen vil beskytte dig mod at komme i kontakt med det. Så hvis du har nikkelallergi, lider du ikke af det. Nikkelfri og blyfri, miljøvenlig, kan bestå EU miljøtest. Vi har oplevet nogle tekniske problemer med vores hjemmeside, men jeg kan forsikre dig om, at vi ikke er gået konkurs, og vi arbejder på at løse disse problemer hurtigst muligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SCAM - ikke fået julegaven til min søster...

Tror gerne på denne hjemmeside er SCAM. Bestilte en halskæde til min lillesøster d. 13/12, og har stadig ikke modtaget den. Kan ikke komme i nogle former kontakt til kundeservice, og jeg har fået en mail om at de har lukket den og er ændret til at være svensk?

IGEN IKKE KØB DERFRA! Læs deres svar:
Deres svar siger min pakke er i min “lokale industri”? Jeg har et link fra dem der siger pakken er i Paris😂 Har to links som viser jeg kan track fra “17track” og et andet link fra dem som viser noget fra “Yunexpress”. IKKE KØB HERFRA :)

Antwort von Emmalouise

Hej Maria!Jeg beklager dybt ulejligheden. Bemærk venligst, at leveringstiden for tilpassede smykker er 25 arbejdsdage og weekender er ikke inkluderet. Din pakke er allerede i din lokale industri. Vent venligst tålmodigt, og om et par dage vil det blive leveret til din leveringsadresse. Mange tak og god dag!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

To halskæder - costume made

Jeg bestilte to halskæder, den ene var super fin.
Den anden, not so much, der var kommet et ekstra navn på 😂 desværre ikke et som liiii passede.
Det er varer fra Kina, det havde jeg faktisk ikke forventet.
Derudover blev siden lukket ned og en anden blev oprettet.

Antwort von Emmalouise

På vegne af Emma Louise beklager jeg dybt ulejligheden. Vi har oplevet nogle tekniske problemer med vores hjemmeside, men jeg kan forsikre dig om, at vi ikke er gået konkurs, og vi arbejder på at løse disse problemer hurtigst muligt. Derfor har vi i mellemtiden lavet en ny hjemmeside. Mens vi arbejder på at løse vores gamle hjemmeside.

Ringe webbutik

Ringe webbutik. Bestilte navnehalskæde midt i december og har stadig intet modtaget🤬

8. Januar 2025

Antwort von Emmalouise

Vi beklager meget den lange leveringstid. Din pakke blev leveret i dag. Mange tak!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

KINA varer´!!!!

Pas nu her, varer sendes fra Kina, og det tager MINDST en måned eller mere at nå frem.....

7. Januar 2025

Hej Olle,

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig for din bestilling og din tillid til Emma Louise. Vi gør hvad vi kan for at give dig den bedst mulige service.

Vores sølvsmede er baseret i Kina, og produkterne sendes direkte fra det sted, hvor de bliver produceret. Denne struktur giver os mulighed for at holde omkostningerne lave og tilbyde vores produkter til en lavere pris end vores konkurrenter. Af denne grund kan vi også tage os af forsendelsesomkostningerne.

Vores mål er at holde omkostningerne så lave som muligt, så du som forbruger kan få glæde af dette. Jeg håber, at dette er tilstrækkelig information.

Mange tak og hav en dejlig dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad vær med at handle med dem

Lad vær med at handle med dem - fupfirma !!!
Har ikke modtaget min varer som jeg bestilte d. 19 december. Jeg har først skrevet til dem via den danske webside d. 27. december, og et svar om at de beklaget, og vil sende varen hurtigst muligt. Så sendte jeg endnu en mail d. 2/1-25 hvor jeg i går aftes modtag en mail om at mailen ikke var blevet leveret. Jeg sender en ny mail i nat til deres svenske mail om problematikken og henviser til mit ordre nr. og at det er via deres danske webside der er handlet, samt at de har trukket penge fra min konto d. 24/12-24. Nu har jeg modtaget et svar om de kan hjælpe mig, da de kan se jeg ikke kan finde den varer jeg søger efter på deres webside og de henviser til at jeg kigger i deres katalog 🤦🏼‍♀️!!! Som om jeg ikke allerede har afgivet en ordre… !!!!
Fup fup og atter fup … jeg tror at deres positive anmelder herinde har de selv skrevet og opdigtet.

4. Januar 2025

Antwort von Emmalouise

Vi er meget kede af oplevelsen. Vi har oplevet nogle tekniske problemer med vores hjemmeside, og vi arbejder på at løse disse problemer hurtigst muligt. Må jeg kende din ordre#, så vi kan hjælpe dig med din ordre.

SCAM

SCAM. Hjemmesiden er lukket og man bliver videresendt til en ny scamhjemmeside.

3. Januar 2025

Antwort von Emmalouise

Jeg beklager dybt ulejligheden. Vi har oplevet nogle tekniske problemer med vores hjemmeside, og vi arbejder på at løse disse problemer hurtigst muligt.

Flot halskæde

Den var så fin og Filippa blev meget glad for den

24. Dezember 2024

Antwort von Emmalouise

Mange tak for din tillid til Emma Louise!

Hold jer væk.

Hold jer væk.
Svindel og fup hjemmeside.
Hj side er nu lukket ned.
Godt jeg betalte med Klarna, så jeg ku stoppe betalingen den vej.

2. Dezember 2024

Jeg er sur

Jeg er sur, rigtig sur. Tænk og være så fræk, at lokke folk til at købe smykker. Man bestiller og betaler og de hæver pengene. Og så får man ikke hvad man har købt. Så sur? Ja det er jeg. Det er altså ikke ok. Nu eksisterer deres hjemmeside heller ikke.

2. Januar 2025

❌IK BESTIL❌FUP❌FUP❌

Bestilte en ring den 20 november og har stadig ikke modtaget min vare. De svare ikke på mails og siden er lukket ned nu det er for dårligt og jeg kan ikke engang få mine penge tilbage

19. November 2024

Antwort von Emmalouise

Vi er meget kede af oplevelsen. Vi har oplevet nogle tekniske problemer med vores hjemmeside, og vi arbejder på at løse disse problemer hurtigst muligt. Må jeg kende din ordrenummer, så vi kan hjælpe dig med din bekymring? Jeg håber at høre fra dig snarest.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte varen (smykke) den 24.nov…

Bestilte varen (smykke) den 24.nov beløbet hævet på min konto 26. Nov og først i dag den 31dec. modtaget varen. Jeg mener ikke man må hæve beløbet, før varen bliver afsendt. Det har været et langt sejt træk, jeg handler ikke mere der. Nå ja nu er hjemme siden også lukket ned

31. Dezember 2024

Antwort von Emmalouise

Vi er meget kede af oplevelsen. Vi har oplevet nogle tekniske problemer med vores hjemmeside, og vi arbejder på at løse disse problemer hurtigst muligt. Jeg forstår, at det kan være bekymrende at vente så længe. Mange tak for din interesse og hav en dejlig dag!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Delivery time a bit long

Delivery time is a bit long (I wasn't aware that the products had to be shipped from China). But luckily it arrived just before Christmas - purchased as a black Friday offer.

19. Dezember 2024

Antwort von Emmalouise

Thank you very much for your patience anfd trust in Emma Louise! We wish you a lot of fun with your order!

FEL PRODUKT!

Lång leveranstid. Det här företaget köper / producerar sina produkter i Kina. Framgår inte tydligt på deras hemsida. Fick mitt paket men var fel färg på kedjan och foto på en helt annan familj! Så dom hade mixat ihop mitt paket med någon annans.

Rekommenderar inte denna sida. Köp inte från detta företaget!

30. Dezember 2024

Antwort von Emmalouise

Jag förstår din oro och frustration över att få ett felaktigt paket och jag är mycket ledsen för besväret. Vi skulle vilja erbjuda en ersättning för din felaktiga produkt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik ikke min bestilte vare

Fik ikke min bestilte vare. Hjemmesiden er nu lukket ned og email adressen til leverandøren virker heller ikke mere.....
Fup fup og fup

23. Dezember 2024

Fake hold jer væk!!!

Fake website som slet ikke findes længere! Jeg har heldigvis handlet via Paypal og kræver derigennem en fuld refundering. Der er tale om Kina scam, hold jer langt væk!!!

29. Dezember 2024

Antwort von Emmalouise

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr