Emizajewellery Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door een give-away dit merk leren kennen. Wat een ongelooflijk lieve, behulpzame en toegankelijke mevrouw. Ik kon zelfs een ander kettinkje kiezen dan ik oorspronkelijk had gewonnen. Zo lief! Heel bli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was niet tevreden om het kettinkje, door mobiele letters, dus niets met kwaliteit te maken. Ik nam kontakt op Emizajewellery en ze stelden voor om het terug te sturen en eenmalig het bedrag terug... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden van de service en kwaliteit van Emiza Jewellery. Ik heb 4 kettingen besteld en ook een paar oorbellen. De oorbellen waren niet op tijd gestuurd maar er zat een kleine cadeautje b... Mehr ansehen

1. Juwelier
  2. Silberschmied

Vom Unternehmen geschrieben

Emiza Jewellery is een eigentijds zilveren juwelenmerk geïnspireerd op eenvoudige elegantie. Ingetogen glamour creëren sierlijke en tijdloze juwelen gemaakt van 925 Sterling zilver. We creëren hoogwaardige maar ook betaalbare en alledaagse ontwerpen, om door iedereen gedragen te worden.

Hervorragend

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prachtige armband

Armbandje voor mijn dochter besteld met een tekst die voor ons beide veel betekent.
Heel mooi geworden, mijn dochter werd er emotioneel van toen ze het zag.

25. März 2025

Zeer klantvriendelijke service

Zeer goede service, kreeg zelfs geld teruggestort omdat ik onwetend een verkeerde bestelling had gemaakt. Meteen snel opgelost (had er nog niet eens naar gevraagd) en altijd zo snel als meteen antwoord. Gewoonweg super klantvriendelijk en zeker aan te raden.

19. März 2025

Antwort von Emizajewellery

Wat een mooie review, dankjewel! We vinden het belangrijk dat onze klanten altijd met een goed gevoel bij ons shoppen, en we helpen graag waar we kunnen.
Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot een volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

✨Prachtige naam kettingen en goede service!✨

Ik heb onlangs een gepersonaliseerde naamketting besteld bij Emiza Jewellery. Hoewel de levering iets langer duurde dan verwacht, heeft het team dit heel professioneel en vriendelijk opgelost. Ze hielden me op de hoogte en zorgden ervoor dat ik alsnog een geweldige ervaring had.

En het wachten was het waard! De ketting is prachtig. Je ziet echt het vakmanschap en de liefde voor hun werk.

Als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk sieraad, dan raad ik Emiza Jewellery zeker aan! 💖✨

9. Februar 2025

Antwort von Emizajewellery

Dankjewel voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met je naamketting en onze service. Geniet van je sieraad en hopelijk tot een volgende keer!

Armbandje

We hebben een armbandje laten maken voor de meter van ons jongste kindje. Met de eerste letter van haar voornaam. Het is echt een mooi armbandje geworden! Heel fijn materiaal en zo precies inéén gezet. We moeten het nog afgeven voor haar verjaardag, maar ik weet nu al dat ze er heel blij mee gaat zijn!

2. Februar 2025

Antwort von Emizajewellery

Dankjewel voor je mooie review!

Naamketting

Voor mijn dochter heb ik een naamketting besteld. We zijn heel tevreden. Het is heel mooi. De communicatie verliep heel vlot via Whatsapp. Als ik een vraag stelde, kreeg ik snel antwoord. Mijn aankoop was in de drukke kerstperiode.

27. Dezember 2024

Top aankoop

Hele mooie naamketting laten maken voor mijn dochter.
Goede kwaliteit en vlotte communicatie.

2. Dezember 2024

Antwort von Emizajewellery

Dankjewel voor je mooie review! Geniet van je sieraad en hopelijk tot een volgende keer!

Gewoon TOP!

Heel goede service!
Als je alles in één wilt: eerlijkheid, prijs kwaliteit, duurzaamheid, stiptheid, … dan ben je zeker op het juiste adres!
Een dikke +5 als ster!

9. Dezember 2024

Antwort von Emizajewellery

Dankjewel voor je mooie woorden Donia!

Heel tevreden

Azime is een voorbeeld voor andere ondernemers én moeders die hun dromen najagen! Haar sieraden zijn echt kwalitatief en super mooi om te dragen. Ze stralen kracht en succes uit. ✨🤍

Antwort von Emizajewellery

Dankjewel voor je mooie woorden Aytül!

Heel goede service

Heel goede service! Prachtige juweeltjes! Prijs kwaliteit is top!! Een echte aanrader!!!

Antwort von Emizajewellery

Candy, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie review achter te laten.

Super mooie juweeltjes

Super mooie juweeltjes.
Ketting gekregen met de naam van mijn zoontje op. Mooiste geschenk ooit! Draag hem elke dag met trots. Echte kwaliteit. Hoef m nooit uitdoen voor in de douche/zwemmen/sporten. Echt fijn!
Zelf ook cadeautjes gedaan van Emiza voor kerst. Verzorgd en met liefde verpakt. De traantjes kwamen vanzelf! Echte aanrader! Onderneemster met een hart van 18K goud!

25. Dezember 2024

Antwort von Emizajewellery

Lieve Lore, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie review achter te laten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kocht een gepersonaliseerde ketting…

Ik kocht een gepersonaliseerde ketting als cadeau voor mijn zus. Ik was echter bang dat het niet op tijd zou zijn voor kerst dus mailde even om dit na te gaan. Diezelfde dag nog kreeg ik een mail om me gerust te stellen en werd het ook direct op de post gedaan. Het juweeltje zelf was ook exact wat ik ervan verwachte! Super goede service.

20. Dezember 2024

Antwort von Emizajewellery

Shania, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie review achter te laten. Heel veel liefs!

Fijn en goed contact

Fijn en goed contact, zeer vriendelijk en behulpzaam.
Goede kwaliteit, mijn vrouw is er zeer blij mee.

25. Dezember 2024

Antwort von Emizajewellery

Robrecht, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie review achter te laten. Mijn dank gaat ook uit naar je dochter voor de aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel content van mijn aankopen!

Heel tevreden van de service en kwaliteit van Emiza Jewellery.
Ik heb 4 kettingen besteld en ook een paar oorbellen. De oorbellen waren niet op tijd gestuurd maar er zat een kleine cadeautje bij als excuses. Dat vond ik heel fijn van Azime.

Azime is zeer vriendelijk , antwoordt correct en eerlijk op je vragen.
Goede service , prachtige sieraden !

Bijzonder tevreden met mijn aankopen.

Aanrader!

Antwort von Emizajewellery

Lieve Sinem, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie review achter te laten.

Aanrader!

Emiza Jewellery biedt prachtige, hoogwaardige sieraden met een perfecte balans tussen elegantie en vakmanschap. De ontwerpen zijn tijdloos en geschikt voor elke gelegenheid. Geweldige klantenservice maakt de ervaring compleet. Echt een aanrader!

23. Dezember 2024

Antwort von Emizajewellery

Lieve Busra, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie review achter te laten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kwaliteit

Heb ooit een hele grote aankopen gedaan met verschillende items op een homeworkshop. Wanneer ik na een tijdje een van de kettings uit de lade haalde brak hij meteen. Ik heb hem nooit kunnen dragen. Heb hun gecontacteerd maar hebben er niets voor vergoed laat staan ruilen. Vond niet fijn. Heb daarna hierdoor ook niks meer gekocht.

26. September 2024

Antwort von Emizajewellery

Aangepast reactie na geen reactie op verzoek tot informatie:
Beste Seyhan,

Bedankt voor je feedback. Ik vind het oprecht jammer dat je deze ervaring hebt gehad. Ik wil graag duidelijk maken dat we al meer dan 4 jaar geen homeworkshops meer organiseren. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik nooit eerder door jou ben gecontacteerd over dit probleem. Als je dat wél had gedaan, had ik zeker mijn uiterste best gedaan om je te helpen.

Het is ontzettend spijtig dat je na zoveel aankopen, waarbij je mogelijk tevreden was, ons niet de kans geeft om dit ene probleem op te lossen. Eén enkel sieraad dat stukgaat na vier jaar zou ons geen 1-ster beoordeling moeten opleveren zonder eerst samen te kijken naar een oplossing.

Zoals ik altijd zeg: als een klant mij contacteert met een probleem, doe ik er alles aan om een gulden middenweg te vinden. Geen enkele klant wordt bij ons geweigerd of genegeerd.

Ik begrijp dat er teleurstelling is, maar het niet reageren op ons verzoek om meer informatie via Trustpilot roept vragen op over de intentie van deze review. Nogmaals, mocht je besluiten om contact met ons op te nemen via mail of WhatsApp, garandeer ik je dat we samen tot een passende oplossing komen.

Groeten,
Azime

Perfect

Persoonlijke contact gehad via whatsapp. Heel goed geholpen, zeker een aanrader.
Ik heb mijn ketting nu al 3 maanden en ziet er nog altijd heel goed uit.

17. Oktober 2024

Antwort von Emizajewellery

Dankjewel voor je mooie woorden!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr