Bij Eminza eerst een uitschuifbare tuintafel gekocht. Goed bezorgd en is geheel volgens verwachting. Daarna 4 stoelen erbij besteld, eveneens prima. Dus zeer tevreden!

Unternehmen hat geantwortet
Mooie eettafel en 4 stoelen gekocht voor in de tuin. Waren nog niet op voorraad, werd keurig op de hoogte gehouden. De 7 weken levertijd, die was aangegeven, klopte precies. We zijn blij met onze nieu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heb 4 dekbedovertrekken besteld die best prijzig waren maar ze ontvangen zonder kussen slopen. Heb contact opgenomen en dat kan alleen via een contactformulier. Er werd vermeld dat er binnen 48 uur c... Mehr ansehen
Prachtige overtrek en bedsprei gekocht! Goede kwaliteit en snelle levering. Mocht je twijfel, kan ik maar één ding zeggen. Ga ervoor !!! Groetjes
Vom Unternehmen geschrieben
Eminza is opgericht in 2011, met de wil om de beste decoratietrends aan te bieden tegen een scherpe prijs. Een verhaal dat begint met een eenvoudig maar gedurfd idee: het creëren van een online winkel, een duidelijke en transparante site, die een breed scala aan woningdecoratie artikelen zal bieden.
Eminza is uw online partner voor alle decoratie van uw huis: van de slaap- en kinderkamer tot de woonkamer, de keuken en niet te vergeten de tuin; voor al uw gezelligste momenten van het jaar, zoals Kerstmis, bieden wij u een ruime keuze aan meubels en decoratieartikelen, altijd tegen de beste prijs en met een inspirerend en vernieuwend assortiment.
Eminza is ook een online winkel met waarden, die de klant centraal stelt. Alles is voor u uitgedacht: snelle voorbereiding en levering, makkelijke navigatie, gedetailleerde product informatie en decoratief en technisch advies voor de inrichting van zowel binnen als buiten. U heeft ook de mogelijkheid om telefonisch of per mail contact op te nemen met een afdeling van de klantenservice in Frankrijk en u kunt gratis retourneren. Kortom, Eminza stelt alles in het werk om uw online aankopen te vereenvoudigen en u een dienst van kwaliteit en vertrouwen aan te bieden!
Eminza's medewerkers werken samen om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen

Onze klantenservice staat voor u klaar
Gratis Retour
Verzending Dezelfde Dag
Beveiligde Betaling
The blackout curtains are not really blackout, you have to select “TOTAL” black out.
Het linnen dekbedovertrek is prachtig en voldoet helemaal aan de verwachting. Het aankoopproces verliep prima, dus ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Antwort von Eminza
Beste prijs kwaliteit verhouding! Je krijgt goede kwaliteit voor goede produkten

Groetjes

Antwort von Eminza
Iets betere communicatie via track and tracé zou wenselijk zijn. Verder prima in orde.

Antwort von Eminza
Bestelling verliep goed, communicatie was uitstekend via de mail.

Antwort von Eminza
Mooie eettafel en 4 stoelen gekocht voor in de tuin. Waren nog niet op voorraad, werd keurig op de hoogte gehouden. De 7 weken levertijd, die was aangegeven, klopte precies. We zijn blij met onze nieuwe set.

Antwort von Eminza
Een bestelling van over €200 geplaatst, nooit een bevestigingsmail ontvangen. Gelukkig wel het bestelnummer opgeschreven. Na 1,5 week nog niks ontvangen, 3 keer een contactformulier ingevuld met de vraag of ze mij kunnen helpen en geen antwoord.

Dus zeer tevreden!

Antwort von Eminza
Makkelijk bestellen, verstuurd en opgehaald. Mooi product qua kleur en patroon, en fijne stof voor in de badkamer.

Mooie kwaliteit
Goed verpakt
Vrolijke print waar de kinderen heel blij van werden

Antwort von Eminza
De figuurtjes voor kerstdorp zijn goed gemaakt,wel beetje klein ,maar ik zal het oplossen

Antwort von Eminza
Kwaliteit textiel en betrouwbaarheid leveringsproces

Antwort von Eminza
Heb contact opgenomen en dat kan alleen via een contactformulier. Er werd vermeld dat er binnen 48 uur contact met mij zou worden opgenomen en tot de dag van heden nog steeds niks. Ik ga mijn artikelen retourneren omdat ik niet tevreden ben omtrent het feit dat ik genegeerd word en niet serieus wordt genomen. Klantenservice is niet telefonisch bereikbaar dat vindt ik heel lastig.
The product is good quality and a nice design. They shipped in a timely manner

Antwort von Eminza
Snelle levering in goed verpakte verpakking . Pakket zonder fouten of beschadiging ontvangen. Top.

Antwort von Eminza
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.