Erg mooie armbanden bij Nathalie gekocht met een fantastische service! Een probleem met het slotje werd meteen opgelost. De communicatie was erg prettig en snel. Echt een aanrader!
Unternehmen hat geantwortet
Goede service. Na een kleine vergissing is dit snel en gratis opgelost. Bijzonder mooi verpakt. Een cadeautje om uit te pakken.
Unternehmen hat geantwortet
Wat een absolute kwaliteit heeft Nathalie geleverd. In email contact mijn wensen kenbaar gemaakt. Vervolgens hebben we via Whatsapp de finale afspraken gemaakt. Nathalie heeft een deel van de hondenri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hele leuke keycord besteld , snel geleverd en mooi verpakt !
Unternehmen hat geantwortet
In het atelier van Embraced by Nathalie worden originele sieraden en accessoires van leer en suède (hand)gemaakt. Denk hierbij aan kettingen, ringen, armbanden, keycords, poncho- of vestclips en accessoires voor de styling van je huis. Wij maken gebruik van zoveel als mogelijk natuurlijke materialen (leer, suède, wolvilt, katoen, zijde) en vinden degelijkheid en duurzaamheid belangrijk. We verkopen onze waren op (kunst- en nijverheids)markten, ladiesnights, via conceptstores en via onze webshop op www.embracedbynathalie.nl. Ook geven wij workshops in ons atelier en ook op locatie. Dit is al mogelijk vanaf 2 personen tot (bij voorkeur) 8 personen. Hiermee garanderen wij de beste aandacht voor iedere cursist en leer je hoe je leer, maar ook andere materialen, kunt bewerken. Zo maak je van restmateriaal de leukste items! Naast het gebruik van ingekocht leer, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld van een halsband van een huisdier of leren jas van opa een mooi herinneringssieraad te maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we van een voorwerp een mooie tastbare herinnering aan opa of een geliefd huisdier.
Ursulinenhof 52, 4133DJ, Vianen, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fijne communicatie en super mooie producten, betaalbaar en snel in huis.

Antwort von EMBRACED by Nathalie
Leuke aanbiedingen, leuk verpakt, snel verzonden. Hopelijk tot later!

Superleuke ringen besteld.
Net weer even wat anders.
Snel verstuurd en leuk ingepakt.

Antwort von EMBRACED by Nathalie
Het sieraad viel goed in de smaak. Goede bezorging. Keurig, mooi en leuk ingepakt!

Snelle levering.
Mooi product.
Mooi ingepakt echt een cadeautje.

Antwort von EMBRACED by Nathalie
Een hele gave leren keycord voor mijn ziekenhuispastor met bijpassende sleutelhanger laten maken door Nathalie. Geheel naar al mijn wensen. Tussendoor allemaal foto’s gekregen wat ik er aan bedels aan wilde en welke karabijnhaak ik er aan wilde. Liever hartjes! Geen probleem, werd zo veranderd! En wat is de set gaaf geworden! Met kerst ga ik aan m’n 2 collegaatjes een keycord cadeau geven. Waren al helemaal weg vd foto’s :)

Antwort von EMBRACED by Nathalie
ik had een mooie ring gekocht van Nathalie. Maar het leren bandje liet los en het metalen ringetje dat bij de ring hoorde ging verloren.
Toen Nathalie dat hoorde, heeft ze meteen een nieuwe ring gemaakt (zelfs meerdere exemplaren omdat ik mijn maat niet wist). Dit was geheel kosteloos, wat een geweldige service! Ik draag de ring met veel plezier. Dankjewel Nathalie!

Antwort von EMBRACED by Nathalie
Ketting laten maken. Ik kon al mijn wensen doorgeven en Nathalie kwam gelijk met voorbeelden. Geweldige service ook toen de ketting achteraf wat te lang was. Kosteloos aangepast en weer opgestuurd.
Top
Groet monique

Antwort von EMBRACED by Nathalie
Ik heb heel veel plezier van mijn mooie armbanden, kettingen en sleutelhanger! Ook fijn dat Nathalie met je mee wil denken als je het toch net even anders wil :-)

Antwort von EMBRACED by Nathalie
Wat een mooie armbanden. Ik draag ze met plezier. Een echte aanrader.

Antwort von EMBRACED by Nathalie
Prachtige armband besteld en helemaal naar mijn smaak en kleur gemaakt. Erg blij mee. Een bedrijf om te onthouden. Bedankt voor de goede service, Nathalie

Antwort von EMBRACED by Nathalie
Hele mooie kwalitatieve leren armband gekregen! Zoveel variatie aan kleuren en bedels. Heel lief en leuk pakketje om cadeau te doen aan jezelf of iemand anders. Echt heel blij mee!

Antwort von EMBRACED by Nathalie
Geweldig bedrijf en een goede service, mooi assortiment van armbanden.

Antwort von EMBRACED by Nathalie
Ik wordt altijd goed geholpen en zelfs als ik andere kleuren of bedel wil maakt ze deze zonder aarzelen altijd. Top service, prijzen en top bedrijf!

Antwort von EMBRACED by Nathalie
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.