Jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse Jeg har lige fået lavet skinpin hos EM beauty, og WOW – jeg er så imponeret! Hele oplevelsen var fra start til slut både professionel, tryg o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik fortalt hvordan det virkede, og så lå jeg i maskineriet i 45 min, bagefter var det faktisk behageligt, efter alt det tryk. Vil gerne prøve det igen
Unternehmen hat geantwortet
Altid god og kompetent vejledning og behandling. Fin lille klinik hvor man føler sig velkommen og hørt.
Unternehmen hat geantwortet
Skønhedsklinik og EMS Studie med dig i centrum. Vi tilbyder Permanent hårfjerning, Microneedling, Lymfe- & Kompresionsmassage og EMS træning. Klinikken er registreret hos styrelsen for patientsikkerhed samt tilknyttet en dermatolog og sygeplejersker i klinikken.
Sct. Hansgade 22, 4100, Ringsted, Dänemark

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Jeg er lige startet op på permanent hårfjerning. Og må bare sige wow, for en fantastisk klinik. Meget imødekommende lige fra start af. Jeg føler mig i meget trygge i deres hænder. Vil til hver en tid anbefale dette sted

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse
Jeg har lige fået lavet skinpin hos EM beauty, og WOW – jeg er så imponeret! Hele oplevelsen var fra start til slut både professionel, tryg og virkelig behagelig. Personalet var super søde, forklarede alt i detaljer og sørgede for, at jeg følte mig helt rolig under behandlingen.
Selve behandlingen gik meget bedre, end jeg havde forestillet mig, og resultatet er allerede så flot! Min hud føles friskere, glattere og med en helt ny glød 💫
Hvis du overvejer, at gøre noget ved din hud, kan jeg kun anbefale det – især hvis du finder et sted, hvor de virkelig ved, hvad de laver og tager sig godt af deres kunder.
10/10 herfra! 🙌

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Jeg har nu været E.M Beauty fire gange, til laser hårfjerning og det har været en super god og tryg oplevelse, med gode resultater allerede.
Kan klart anbefales

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Super gode resultater, der går langt over min forventning. Har fået behandling af både Eda og Jacqeline, begge er super dygtige og venlige. Min højeste anbefaling.

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Det min 2. Gang her og er mega glad for det, jacqueline kan helt klart anbefales hun gøre det mega godt.

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Jeg fik en behandling med hårfjerning i dag hos Jacqeline, og jeg er virkelig imponeret! Hun var utrolig grundig og tog sig god tid til at sikre, at alt blev gjort ordentligt. Man kan virkelig mærke, at hun går op i sit arbejde og i at give den bedste oplevelse.
Jeg er super tilfreds med hele forløbet – fra start til slut følte jeg mig tryg og godt behandlet. Kan klart anbefale Jacqeline, hvis man ønsker en professionel og grundig behandling!

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Har bestilt ben Og armhuller pakke hos dem og var meget tilfreds med både resultatet og servicen. Personalet gik meget op i at jeg har det behageligt og er oplyst på alle detaljer både før og efter. Når det handler om det endelige resultat, kan jeg godt sige at jeg fik masse hår fjernet fra den første gang. Lige nu fik jeg den anden og ser frem til at se en hår fri krop.:)

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Godt sted som har styr på deres ting
Virkelig god behandling af Cecilie

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Professionel, venlig og fantastisk oplevelse af permanent hårfjerning.

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Altid god tid, og snak mens man er i behandling

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Super søde og professionelle. Kan helt klart anbefales!

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
God og professionel behandling. Altid venligt personale og rar stemning.

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Super god service. Jeg er meget tilfreds med mine resultater af hårfjerning. En kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Jeg har nu fået behandling hos Eda i næsten 1 år,- udover de RIGTIG gode resultater jeg har fået igennem mine behandlinger hos hende, så er servicen i tiptop! Man føler sig hjemme, man føler sig tryg og i det hele taget, så er det bare et rart sted at være. Så vil du føle dig tryg, samt få gode resultater, så er det hos em beauty i Ringsted du skal tage til. Det er HELT KLART EN STOR ANBEFALING!

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Hun er rigtig dygtig til at forklare hvad hun gør og til at lytte til hvad jeg siger

Antwort von E.M Beauty & EMS Studio
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.