Ellismore Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorig jaar een bestelling geplaatst. Zomer 2024. Producten waren niet zoals verwacht, naast een lange bezorgtijd (komt vanuit China). Retour zending gedaan, ik wacht nog steeds op de credit terug... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorig jaar augustus (2024) 2 jumpsuits besteld. Toen deze binnenkwamen leken ze nergens op. Teruggestuurd volgens hun retourbeleid. Helaas nog steeds mijn geld niet terug. De ene smoes na de andere. I... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling was heel lang onderweg. Eenmaal aangekomen bleek de wollen jas en vilten jasje, alleen de kleur klopte. Daarna tien dagen door Lieke online aan de praat gehouden met allerlei opdrachten, ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat ging er niet mis!!!!! Slechte kwaliteit , aangetekend teruggestuurd in september. Aan alle eisen voldaan tot op heden geld niet teruggestort gekregen. Lijkt mij een goed plan om kassa (belbus... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het is weer zo dropshipping BS.

Het is weer zo dropshipping BS.
Koop hier niets. Ik heb hier een jurk besteld, 3 weken later ontving ik 2 lappen....uit China. Terug sturen is veel duurder dan dat product. Wanneer gaat de overheid hier iets aan doen?

12. Juni 2024

Alles ging mis

Alles ging mis
Wil retour sturen krijg je eerst allerlei mails terug over ruilen en bla bla
Nee ik wil het retour zenden moet ik een foto maken van het artikel
En de verpakking
Vervolgens meerdere malen om retour adres gevraagd
Kreeg alleen te horen dat het dan naar Azië moest voor eigen kosten!
Nooit meer
Iets kopen daar
Ik raad het jullie af

Er ging van alles mis

Er ging van alles mis. Lang wachten op het bestelde, toen het eindelijk kwam beek het goedkope Chinese rommel te zijn, de jurk leek meer op een nachthemd in de jumpsuite was het snel zweten geblazen. Gewoon slecht spul. Na2 mails te hebben gestuurd waarop geen antwoord kwam heb ik geprobeerd telefonisch contact te leggen daar hoorde ik alleen "goodbye" en de verbinding werd verbroken. Vooral NIETS bestellen bij dit bedrijf.

15. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alles wat hieronder staat klopt

Alles wat hieronder staat klopt! Ben veel geld kwijt voor hele slechte kwaliteit en wilde het retour sturen maar het komt niet aan omdat het adres wat ik kreeg niet bestaat. Mailtjes worden beantwoord door ene robot Lieke, die standaard berichten stuurt. Ik hoop echt dat niemand hier nog wat gaat kopen, dat gun ik deze oplichters niet.

23. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas te laat de reviews hier gelezen

Helaas te laat de reviews hier gelezen, dacht bij een Nederlands bedrijf besteld te hebben.
Ik was op zoek naar een HUGO super stretch shirt, via google op de site van ellismore terecht gekomen.

Er staat nergens op de site dat het Shirt van het merk Hugo zou zijn, maar dat valt niet direct op.

Het materiaal is gewoon een polyester shirt ipv katoen, ook die info ontbreekt op de site.

Met andere woorden, het zijn geraffineerde oplichters. Naar de letter klopt het helemaal, maar bij de consument worden andere verwachtingen gewekt Helaas helpt Google hierbij, die verdient leuk aan de gesponserde links

22. August 2024

Na 2 weken nogsteeds niets ontvangen

Helaas de recensies gelezen ná het bestellen... Op de website wordt een levertermijn van 2 a 3 dagen genoemd maar we zijn inmiddels 2 weken verder en ik heb nog niets. Inmiddels al wel zeker 5 verschillende mails gehad dat mijn bestelling "onderweg" zou zijn, maar op de track&trace duidelijk te zien dat DHL het nog niet heeft. Ik vraag mij af of ik het uberhaupt ga krijgen... Zonde van het geld.

21. August 2024

Bestelling gedaan via Ellis Moré

Bestelling gedaan via Ellis Moré.
Na lang wachten had ik de maat die niet klopte (klein) Dit kan gebeuren waarvoor retour.
Na eerst veel mailwisseling alvorens ik het retour kon sturen, waarbij ze eerst foto’s wilde ontvangen, kreeg ik een retour adres in China!!
70,00 retour kosten (incl eigen risico als het niet aankomt)
Contact opgenomen met klantenservice in Woerden wordt er ‘goodbye’ gezegd bij het opnemen van de telefoon, daarna gelijk verbinding verbroken.
Ook nooit meer reactie op mijn mail gehad.
Ik had geen idee dat retour naar China zou zijn, dit impliceert de naam niet en ook gezien er een Nederlands postadres is.
Erg teleurstellend!

Mijn advies: NIET BESTELLEN

21. August 2024

Super slecht bedrijf!

Super slecht bedrijf!! NIET BESTELLEN!!
Ik dacht dat ik bij een bedrijf in NL had besteld nav de contactgegevens, 3 wk later kwam eindelijk mijn pakket uit China. Maten kloppen van geen kant.
Om het pakket terug te sturen gingen er eerst een aantal mails over en weer voordat ik eindelijk in aanmerking kwam voor een retourlabel. Foto's doorsturen etc. Uiteindelijk een retouradres ontvangen en dat was een adres in China en niet in Woerden. Pakket terugsturen zijn voor eigen kosten en is nog duurder dan dat het outfit kostte. STELLETJE OPLICHTERS!!!!!!! Vreselijke kwaliteit, Vreselijk bedrijf!!!

20. August 2024

2 jumpsuits gekocht

2 jumpsuits gekocht. Niet naar wens. Retour willen zenden en zoals op de site staat aangegeven het geld terug te ontvangen. Dit maken zij zeker niet waar. Ik adviseer deze site niet en Koop hier nooit meer iets. Na veelvuldig mailcontact over alternatieven bestellen en foto's maken volgt er geen bericht meer. Vreselijke misleidende site!

18. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 ster is al teveel voor dit fake bedrijf!!!

1 ster is al teveel.
Fake bedrijf!!! Trap niet in de reviews die op hun website staan, die zijn niet waar. Ze lichten je gewoon op. Had ik ze maar eerst gegoogled. Waardeloze jurk ontvangen, retour kost 55 euro omdat je het naar China moet sturen, jurkje was 38 euro. Echt belachelijk!!!! NOOIT IETS HIER BESTELLEN. Het is geen Nederlands bedrijf.

17. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos, niet bestellen hier!

Echt waardeloos. Lang moeten wachten op een jurk. Slechte kwaliteit en anders als op de foto. Veel heen en weer gemaild met ene zogenaamde Lieke. Ze doen je een andere aanbieding, zodat je nog meer geld kwijt bent. Uiteindelijk na veel heen en weer gemail mocht ik retourneren, maar dat bleek net zo duur als de hele jurk te zijn! Het lijkt nederlands maar het bedrijf zit in China. Via facebook kwam ik hier terecht.

17. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laat je niet verblinden door de site, oplichters!…

Twee badpakken besteld in verschillende maten. Model klopte van geen kant, kreeg met geen mogelijkheid mijn armen tussen de te kleine bandjes. Retourneren gaan gewoonweg niet. Wordt afgescheept met mails over ruilen tegen iets anders met bijbetalen foto’s sturen etc. Telefoonnummer doet het niet en nu komen mijn mails naar zogenaamde Lieke niet meer aan. Site ziet er mooi uit maar het zijn oplichters. Nooit iets bestellen daar!

16. August 2024

Een ster is al te veel

Een ster is al te veel. Ben al tijden aan het mailen om mijn geld terug te krijgen. Iets gekregen wat ik niet heb besteld. Hun fout, dat willen ze niet erkennen. Retouradres China, kosten €50. Laat iedereen een melding doen bij Consuwijzer - doe een melding over uw rechten als consument.
Dan wordt er misschien iets aan gedaan.

27. Juni 2024

Afzetters

Afzetters, retouren via meerdere mails uiteindelijk mogelijk. 9 juli besteld, 2,5 week later in huis. Eerst gemaild dat ik wil retouren, dan krijg je een vaag aanbod. Je betaalt 9,95 per shirt, ik had 2 iverhemden besteld en dan zou ik ze mogen houden en voor het aankoopbedrag can 80 euro wat anders uitzoeken. Weer gemaild ik wil retouren, uiteindelijk kan dat. Maar dan komt het je betaalt wel 52 euro...
Alles wat ze verkopen is voor een fractie van de prijs bij Ali express te koop!

9. Juli 2024

geen bestelling doen

Retourneren erg ingewikkeld!! Gaan niet echt op je vraag in. Foto,s maken van je retour bestelling! dan uiteindelijk na 5 contact momenten retour formulier , hoge kosten t.a.v het kleding stuk, niet in verhouding!!

28. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een oplichters zijn jullie

Wat een oplichters zijn jullie. Het ontvangen artikel komt totaal niet overeen met de foto's op de website. Kleur ontvangen product wijkt totaal af. Bovendien is het flutmateriäal. En retour kosten hoger dan wat het product gekost heeft. Is dit jullie verdienmodel? Jullie moeten je schamen. Nu ik reviews bekijk zie ik echt alleen maar zeer ontevreden klanten. Echt niemand is tevreden. Had ik hier maar eerder naar gekeken. Wat een afknapper.

Opgelicht

Helemaal met mijn voorganger eens. Heb een blazer gekocht. Op het plaatje is ie getailleerd, in het echt helaas niet. Het is net een hobbezak. Vervolgens wordt de blazer na een aantal weken geleverd. Helemaal opgerold, dus ook helemaal gekreukeld. Vervolgens past ie mij niet en ik vind hem bovendien oerlelijk. Wil Cloe blazer terug sturen. Heel veel moeite moeten doen om het retour te sturen (inderdaad m.b.v. foto's). Dan eindelijk mag ik het retourneren en dan moet ik het opsturen naar China (€52,00 retour kosten voor eigen rekening en alle risco's voor mij). Terwijl het bedrijf hier in Nederland zit. Hier klopt inderdaad iets niet. Ik heb ook terug gemaild en gezegd dat ik me opgelicht voel. DUS NIET KOPEN BIJ ELLIS MORE!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een oplichterij is deze…

Wat een oplichterij is deze Facebookpagina! Ik heb nog nooit zo iets slechts ontvangen. Het leken hele degelijke mooie sneakers maar het lijkt wel of ze van karton zijn gemaakt met geen enkele pasvorm in welke zin dan ook. Nooit meer doen want het lijkt allemaal zo mooi!!!!🤬

6. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr