Vorig jaar een bestelling geplaatst. Zomer 2024. Producten waren niet zoals verwacht, naast een lange bezorgtijd (komt vanuit China). Retour zending gedaan, ik wacht nog steeds op de credit terug... Mehr ansehen
Vorig jaar augustus (2024) 2 jumpsuits besteld. Toen deze binnenkwamen leken ze nergens op. Teruggestuurd volgens hun retourbeleid. Helaas nog steeds mijn geld niet terug. De ene smoes na de andere. I... Mehr ansehen
Bestelling was heel lang onderweg. Eenmaal aangekomen bleek de wollen jas en vilten jasje, alleen de kleur klopte. Daarna tien dagen door Lieke online aan de praat gehouden met allerlei opdrachten, ma... Mehr ansehen
Wat ging er niet mis!!!!! Slechte kwaliteit , aangetekend teruggestuurd in september. Aan alle eisen voldaan tot op heden geld niet teruggestort gekregen. Lijkt mij een goed plan om kassa (belbus... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hetoplichters! moeten zichzelf opheffen want ze…
Het moeten zichzelf opheffen want ze zine ordinaire oplichters
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters. Blouse gekocht en deze past niet (kan gebeuren). Maar om te retourneren moet ik 55 euro betalen en het naar China sturen. Op de mail totaal niet behulpzaam. Retourneren is duurder dan de blouse. Oplichters eerste klas!! NOOIT IETS KOPEN DAAR!!
Er stond nikki pak,maar was gewoon een…
Er stond nikki pak,maar was gewoon een een ander pak zonder merk chinese rommel.
Oplichters om nikki naam te gebruiken.
Ook opgelicht?
Ook opgelicht?
De BIC code van Ellis More is SXPYDEHH. Dit behoort toe aan het Luxemburgse PPRO Payment Services S.A.
Zij faciliteren deze oplichters. Stuur een waarschuwingsmail aan riskmanagement@ppro. com, met een cc aan de Luxemburgse toezichthouder: rm@cssf. lu
Malafide oplichters
In een moment van onoplettendheid bij deze webwinkel besteld, bleek het product uit China via dropshipment geleverd te worden. Via mail aan het lijntje gehouden en via genoemd telefoonnummer de mededeling "Goodbye" te horen.
Uiteindelijk is product wel geleverd, maar achteraf veel te duur. Voor een derde of zelfs vierde van de prijs ook gewoon via Aliexpress te verkrijgen. Schandalige en misleidende praktijken. Ook opvallend dat er geen huisnummer vermeld staat bij het adres. Dus mensen, niet kopen bij deze misleidende internetoplichters!
Helaas zijn wij er ook ingetrapt
Helaas zijn wij er ook ingetrapt. Wat een oplichters! Wij hebben inmiddels ‘niet bezorgd’ ingeschakeld. Zij gaan hun best voor ons doen om ons geld terug te krijgen of misschien dat de jas alsnog binnenkomt. Dus mensen, er is nog hoop. Succes met dit vervelende proces.
Pure misleiding!
Pure misleiding!
Doen of je een bedrijf in Nederland bent om vervolgens je retouren te laten versturen naar China. Meer dan €50 voor het verzenden van een retour naar een bedrijf dat zegt in Woerden te zitten.
Gewoon niets meer bestellen!!!
Ben er ook in ingetuind.. Hier niet winkelen!
Ben er ook in ingetuind .. leuk kerstjurkje besteld (2 maten ook nog, want weet niet of het past)... gewoon niet optijd gekregen. Annuleren?? Kan niet.. Retourneren?? Eigen kosten, lees ik... Verzendtijd klopt niks van. Gadver, stomme oplichters bij Ellismore!! Had ik maar eerst de reviews gelezen. Oh en als kers op de taart bij het aanmelden van de mail nieuwsbrief wordt je ook nog eens elke dag gespammed door fishing mails.
Mensen bestel niets Ellis Moré dit zijn…
Mensen bestel niets Ellis Moré dit zijn afzetters iets kopen van 36 euro en voor te retourneren betaal je 53 euro en anders krijg je van hun een voorstel dat nog slechter is. Het zijn afzetters .Hallo Karin,Dit is hun voorstel
We hebben je verzoek ontvangen om je bestelling te retourneren, en ik sta klaar om je vandaag te helpen. Om ervoor te zorgen dat we de hoogst mogelijke klanttevredenheid bereiken, bieden we een snelle oplossing met een extreem korte doorlooptijd.
We kunnen je winkeltegoed geven van de helft van het orderbedrag. De huidige bestelling mag je dan zelf houden, cadeau geven aan een ander of wellicht doneren aan een goed doel! Met deze persoonlijke code kun je een ander product naar keuze bestellen tegen een heel lage prijs.
We kunnen 15% van het totale bedrag terugstorten en je mag het artikel behouden. Hierdoor kun je zelf beslissen of je jouw bestelling wilt houden of wellicht aan iemand anders kunt schenken. De verwerkingstijd hiervoor bedraagt 12-24 uur.
We kijken uit naar je reactie, en we zijn hier om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.
Jas te klein
Jas te klein uit China stond bij temu voor veel goedkoper.mail contact gehad en wordt er gevraagd wat is de reden voor retour.ja jas te klein.kan n andere jas krijgen juiste maat voor n bedrag over te maken naar hun zodat het gedekt is.heb al betaald dat ga ik dus niet doen.voicemail hoor je alleen goodby.niets bestellen hier hoop dat dit bedrijf is goed wordt aangepakt.ook nu ik de andere verhalen heb gelezen
Geen beste kwaliteit
Ik had mijn gilet op 6 dec besteld en ontvangen op 19 dec ontvangen. 13 dagen dus, en op de site staat 5 tot 10 dagen levertijd. Ik kreeg wel updates van het verzenden, maar de datum bleef op 7 dec staan dat deze was verzonden. Ik kreeg wel steeds netjes antwoord via de mail na mijn vraag wanneer het zou komen, Het artikel kwam eraan, alleen konden ze niet zeggen wanneer.
Eenmaal binnen zat het gilet goed. De kwaliteit is het bedrag eigenlijk niet waard.
Ik heb truien besteld al weken terug…
Ik heb truien besteld al weken terug niks ontvangen en geen mail , ze bestellen uit china voor goedkoop en de produkten doorverkopen na maanden ,helaas krijg je niks binnen of produkten zonder kwaliteit.
Ookgeen 1 ster waard helaas hebben wij…
Ookgeen 1 ster waard helaas hebben wij 2 truien besteld en niks erover gehoord en mail gekregen ,niks bestellen dus voor de mensen die iets willen bestellen ,ze bestellen waarschijlijk zelf voor goedkoop uit china en dan doorverkopen aan ons voor duur wij denken produkten die kwaliteit zijn.
Brutaliteit ELLIS MORE 😡😡😡
Gisteren al een review geschreven
Vandaag nog maar een keer
Mensen let AUB op en bestel niets bij ELLIS MORE
1 pak binnen gekregen veel te klein
Kan ik retour sturen kost maar liefst 50 euro
Dat gaat hem dus niet worden
Dus al 1x €50.00 kwijt
Sturen ze uit eigen beweging een nieuw pak totaal niet aangegeven dat ik dat wil
Zetten ze er nog doodleuk bij je kan het retourneren haha kosten a € 50.00
En voor het pak € 50.00 wat ik niet heb besteld
Hoe brutaal kan je zijn
Dropshippers
Wat erg, ik ben er ook ingetrapt!
Gewoon troep uit China wat ik ontving! Niet bestellen bij deze site!!! Dit zijn gewoon dropshippers en je moet heel goed de site door pluizen wil je zien dat het een product is uit 'Azië'. Echt smerig gewoon hoe ze te werk gaan! Hoop dat ze gauw een cameraploeg in hun smoel krijgen en exposed worden op tv.
De grootste oplichters van alle tijden.
De grootste oplichters van alle tijden.
2 jumpsuit besteld, moest er lang op wachten,ze waren helaas te klein.
Terug stuur adres is naar China,wat ook niet goedkoop was om terug naartoe te sturen.
Tot slot van het liedje,pakket komt nooit aan,terwijl je het adres van hun krijg.
Dus je kan fluiten naar je geld.
MENSEN NOOIT HIER BESTELLEN,ZE BESTELEN JE WAAR JE BIJ STAAT OPLICHTERS.
DO NOT ORDER
DO NOT ORDER
very bad quality, worse service
You don’t get your money back
They are a shameless Chinese business
Do not order anything
GEEN GELD TERUG EN GEEN REACTIE. Retour sturen moet naar China en moet…
Bestelnummer: 15866 (twee badpakken)
Retour sturen moet naar China en moet zelf worden betaald. En vervolgens GEEN GELD TERUG. NOOIT AAN BEGINNEN. We wachten nog altijd op ons geld. Zodra het geld binnen komt, laat ik dit weten in deze review!
Don’t buy
I'm not saying they are scammers, but the order took weeks to arrive and communication with them has been impossible. I haven't had a response to my messages. The quality leaves a lot to be desired, nothing to do with the photo and I will definitely not buy from this company again.
Nooit bestellen slechte kwaliteit en…
Nooit bestellen slechte kwaliteit en als je retour stuurt vanaf 50 euro naar china.. zo verdient ellis more haar geld ..via temu of shein ben je 3x voordeliger uit en gratis retour NOOIT BESTELLEN daar in principe zijn het oplichters
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.