Rigtig god service
Rigtig god service, kom til aftalt tid. Perfekt udfært arbejde. Kan varmt anbefales.
Der er rigtig mange gode grunde til at få malet sit tag. Ring til Elling Tagmaling for et uforpligtende tilbud, så vi kan hjælpe dig med dit projekt.
Sendte forespørgsel til Elling Tagmaling på en pris på afrensning + maling af tag før køb af sommerhus. De kørte forbi adressen for besigtigelse før de ville sende pris. De melder så ærligt ud at de ikke vil tilbyde løse opgaven grunden tagets stand. Dejlig de var ærlige og ikke bare tænker i penge. Stor ros herfra, dejligt med ærlige håndværkere
Usselt menneske og Nordjyllands absolut værste firma. Hvis ikke Danmarks.
Hvis det stod til mig Ib, så havde du ikke tjent en eneste krone mere fra dags dato. Du skal bare lukke din virksomhed, og stoppe med at snyde dine kunder og lyver dig frem til handler. Idiot.
Skulle have algerens af tag og fik et tilbud der lå lidt over hvad andre tog, men blev oplyst at de ville sætte suger på tagrender, det er nemlig en af de kriterier vi oplyste da vores tagender ej leder til spildevands forsyningen med ned i en å, kunne så se på vores video overvågning at det gjorde han så ikke, han var der i sammenlagt 13 min fra han kom til han kørte igen og mange af minuterne brugte han på at snakke i mobil - det er lidt dyrt for 1.800kr og ud over dette påkørte han også vores sten "vold" på vores grusvej som skulle laves med nyt cement osv. - da jeg snakkede med ham om det var han meget vred og aggressiv. Så nu sidder man så med dårligt udført arbejde, kemi ned i vores skov å samt skader på vores ejendom.
Den kvinde jeg har snakket med når man ringer til dem telefonisk, har altid været rigtig flink, hende er der bestemt ingen negativt om.
Ib blander vand i tagmalingen så taget skaller af indenfor 1 år
Pas på med at handle med denne mand han holder ikke sin garanti og har et stort antal utilfredse kunder
Jeg har lavet mange af hans projekter om da hans arbejde er så ringe
Flot arbejde, til en god pris.
Og meget venlig betjening fra start til slut.
Kan varmt anbefales.
Gitte og Peter Mai
Rigtig god vejledning og service. Opgaven blev hurtigt løst. De bedste anbefalinger.
Havde aftale om isætning af fugleklodser under rygningen på taget , før afrensning af gammelt asbestholdigt eternit tag.
Men satte dem først i bag efter. Det resulterede I rigtigt. Meget vand på loftet , og det resulterede at det løb ned i vores vaskehus. Der var regnvejr inde i garagen under rensningen alt var vådt. Flere ting har taget skade. De kørte også med for højt tryk på renseren 450bar. Bruge ikke det rigtige opsamler udstyr til det asbestholdige vand som er løbet ud over store dele af vores have , desuden er det ulovligt ikke at samle det ordentligt op. Rester på fliserne blev spulet ud på græsset og i kloakken , også ulovligt. 2 dage efter var flere områder fyldt med asbestholdigt slam, De tog det værste med en støvsuger. Resten er blæst væk, skyllet væk eller er der endnu. Han vil ikke erstatte det ødelagte eller lave de steder taget er blevet utæt efter rensning eller melde det til sin forsikring. Svarer ikke på de ting jeg skriver til ham i mails som jeg er utilfreds med.
Han er lige glad med at der er kommet asbestsøv ud over vores kvarter. Han er ikke medlem af byg garanti ordningen. Kunne skrive mange flere ting . Brugte sammenlagt 1 dag på rensning af 2 hus tage og oprydning. og 1/2 dag på at male taget på 2 huse. Syntes taget var flot i starten. Nu er det blevet mat. Fik af vide af en anden tagmaler at det har fået for lidt eller forkert maling.
Der er flere problemer her.
1. De respekterer ikke mit "Nej tak til reklamer skilt".
Jeg vil aldrig benytte mig af et firma der overtræder SÅ basale regler.
2. Vi er slet ikke i målgruppen da vores hus har fladt paptag som naturligt nok ikke lige trænger til at blive malet. (Eller få isolering i luftrummet som de også tilbyder)
Alt i alt virker det til at firmaet er ret useriøst når de smider deres reklameaffald i hos folk som er udenfor deres kundegruppe og som endda aktivt har frabedt sig reklameskrivelser i postkassen.
Det er vist det man på internettet kalder SPAM.
Lad være! Taget bliver ødelagt! Uanset tagets materialer kan det ikke holde til den brutale højtryksspuling. Jeg fik renset og malet taget, og det ser hamrende godt, lækkert og flot ud. Og Elling Tagmalerne er venlige og ordentlige. Desværre blev taget utæt som en si af rensningen (højtryksspuling). Regnvandet siler ind overalt. Det er ikke bare spild af penge til tagmaling, det er også udgiften til et nyt tag oveni. Det er virkelig surt show og dårlig rådgivning.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.