Ella Mode Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelde jurk zag er bij levering heel anders uit. Bij de retouruitleg staat dat hun dan de kosten van retourneren voor hun rekening nemen. Droom maar lekker verder. Laatste bod van hun 30% van het... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vandaag aangifte gedaan tegen deze oplichters! Vest kwijt, opnieuw in productie, track code kwijt. Flut excuses, helemaal klaar met Lisa en haar uitvluchten. Nu, 12-3 nog steeds geen normaal antwoor... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ellamode2198 Bestelling van 4 items gedaan op 11-04-25. Na ong 3 weken zijn 3 items geleverd. Één item niet geleverd. Gemaild, dan krijg je een mail terug dat de bestelling is gemarkeerd en opgelost e... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oplichters

Een joggingpak gekocht hier, leek echt niet zoals op de foto.
Mailtje gestuurd voor een retourlabel, kreeg als antwoord of het wel het juiste pak was, de juiste maat etc. en dat ik het dan maar moest RUILEN.
Hierop heb ik geantwoord dat ik hem gewoon wil TERUG sturen, hier kreeg als antwoord op dat ik eerst fotos moest sturen (?).
Dit gedaan en daarna nooit meer antwoord gekregen.
Wat een rot bedrijf, hoop dat ze fijne kerstdagen hebben van al ons (alle gedupeerde) geld.
Koop er nooit iets aub.

14. Dezember 2023

Wat er mis ging?

Wat er mis ging?
Alles! Het zijn Chinese maten en get is troep. Ook als je een email stuurt krijg je pas na 10 dagen antwoord. Ook staat er op de site dat je retour kan sturen dat is niet zo. Want vraag je naar een retour label dan krijg je geen antwoord. En ze schuiven de schuld in je schoenen. Ik had nog iets besteld en dat heb ik niet opgehaald bij de postservice . Dat had ik in een email gezegd en dan krijg je een antwoord dat het vernietigd word. Maar er staat wel een retour adres op en dat is een logistiek bedrijf. Ellamode zijn oplichters en je bent gewoon je geld kwijt. En antwoord geven zij pas na 10 dagen dat is echt onbeschoft. Wat een flut bedrijf.

31. Oktober 2023

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Bestelde merk artikelen blijken bij ontvangst vals. Terugzenden kost je €20,. Er is geen kvk nummer bekend. Eigenaar niet te tranceren!! Enkel contact via mail, maar dan krijg je een geautomatiseerd antwoord via mail terug. Denk je via Klarna een vertrouwde bestelling te doen. Nou mooi niet. Als je deze reviews leest zijn zij op de hoogte van deze oplichters praktijken. En laten het gewoon gebeuren!!! Echt ongelooflijk. Ik hoop met meerdere gedupeerde in contact te komen. Gezamenlijk kijken wat onze rechten zijn en waar onze meldingen serieus worden genomen. Melding doen bij het tv-programma opgelicht, kassa! Dit moet stoppen!!!!!!!

25. Oktober 2023

Fidus firma

Varen er meget anderledes end det bliver fremstillet af Ella eller Jørgen Mode. Det er noget Kina skrammel.
Samtidig er det umuligt at benytte returretten. Der er ingen returseddel med, og du kan ikke finde hverken telefon nummer eller adresse så du kan komme i forbindelse med firmaet.
Ella og Jørgen mode virker som rent fidus firma

6. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring, koop niet bij Ella mode.

Artikelen qua maat vallen niet goed en ruilen niet en geld krijg je ook niet retour. Slecht bereikbaar, ze komen hun afspraken niet na. Ik zou korting krijgen omdat artikelen niet goed waren, maar helaas niet gebeurd. Zeer slechte site, artikelen worden anders getoond dan in werkelijkheid!

18. Juni 2023

Wat gaat er niet mis

Wat gaat er niet mis!
Denk je slim te zijn om de betaling te doen via Klarna (stukje zekerheid), vergeet het maar. Artikelen kunnen niet retour, toch gedaan met verzendbewijs alles erop en eraan, hele communicatie en uitleg aan Klarna gegeven. Ik krijg geen contact meer met de webshop, maar Klarna schijnbaar wel, want pakket is nooit ontvangen, dus of ik wil betalen. Klarna stuurt zelfs een link met de webshop van Ella-mode, die is uit de lucht?! Ook Klarna zijn oplichters. Contact vinden met Ella-mode, nee hoor, reageren nergens op! Oplichters zijn het.

20. September 2023

Opgelet

Opgelet. Koop er niets.
Ik had een jasje besteld. Andere maat ontvangen. Kon niet retourneren. Je mag dan toch betalen. Retourneren kost een kapitaal. Uiteindelijk sturen ze een deurwaarder op je af. Ze reageren niet op
Mail en per telefoon ook geen contact. Contact vrij stroef en onmogelijk. Enige wat ze doen is een rekeningen en deurwaarder sturen. Voor mij nooit en nooit meer…

16. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moest ik sterren mogen geven op vlak van afzetterij.....5+…

Moest ik sterren mogen geven op vlak van afzetterij, dan kregen ze er 5+. Na ettelijke mails en daarop loze beloftes als antwoord, kreeg ik nog niet eens de helft terug. Terugsturen gaat niet of kost je 25 euro. Bovendien zijn al hun 'merk' artikelen vals en tonen ze op de site niet wat je krijgt. Eigenlijk zouden we hier allemaal samen klacht moeten neerleggen dat de personen achter deze malafiede praktijken eens duidelijk te horen krijgen dat dit niet strookt met eerlijk handelen. Ik hoop dat ze tegen de lamp lopen

12. Juni 2023

Niks bestellen !!!!

Ik bestel een trainingspak wat een vot zeg , en betaal via Klarna die helpt ook voor geen meter , terug sturen naar China kost ff 26,- euro mooi verhaal en nu zie ik hier alle reacties hier man man dat dit kan dat je zo in de maling word genomen door ella-mode of wat voor naam ze ook onder draaien want er zijn er meerdere walgelijk

6. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben benieuwd hoe Ella-mode zich hier…

Ik ben benieuwd hoe Ella-mode zich hier uit gaat werken. Ze hebben via mail gereageerd maar in de cc alle gedupeerde, dus meer dan 78 mail adressen gezet, foutje bedankt. Dit gaat in overtreding volgens AVG wet en ze dreigen ook nog eens met juridische stappen. Ik denk dat het beter is dat Ella-mode alle gedupeerde tegemoet moet komen en stoppen met deze illegale praktijken.

2. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf is echt één grote…oplichter

Dit bedrijf is echt één grote oplichting. Zij halen hun spullen uit China om het op hun
site grof te verkopen. Je kan niet annuleren, spullen retourneren kan ook niet (zogenaamd afgeprijsd) en als je dan toch mag retourneren willen ze 25 euro inhouden. Ook zijn ze niet meer bereikbaar op geen enkele manier. Hoe kom ik hiervan af, kan iemand mij hierbij helpen.

29. Juni 2023

Oplichters

site grof te verkopen. Je kan niet annuleren, spullen retourneren kan ook niet (zogenaamd afgeprijsd) en als je dan toch mag retourneren willen ze 25 euro inhouden. Ook zijn ze niet meer bereikbaar op geen enkele manier. Je weet dus niet waar naar toe je het kan retourneren.
Ik ben er gelukkig goed van afgekomen mbv Klarna. Anders was ik 50 euro kwijt geweest aan een herenjack die ik niet eens wil weg geven.
Niets bestellen hier !!!!!!

17. Mai 2023

Koop hier absoluut niks.

Is nieteens 1 ster waard.
Oplichterij pur Sang.
Adverteerd met winterdichte merkjas en na ontvangst zie je dat het namaak uit China is en erg slechte namaak .
Ik heb 3 weken heen en weer gemaild en dit ook bij kassa doorgegeven.
Uiteindelijk 30% korting omdat retour sturen erg duur is heb ik voor de korting gekozen .
Koop hier niks.!
Klarna werkt gewoon mee aan deze oplichterij .

1. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet best en geen retour !!!

Tjonge ik had beter moeten weten, de kwaliteit verre van goed en zoals hieronder ( helaas te laat gelezen ) te lezen is er geen retour beleid... tja 50 euro armer en jas in kleding afval bak. Ik geef hem niet eens aan een ander.. slecht dat dit soort webshops nog kunnen bestaan... 1 ster omdat je niet lager kan...

21. Juni 2023

Zeer slechte webshop.

Zeer slechte webshop.
Bestelde jas was te klein. Kwam uit China. Kan niet retour of geruild worden. Wat een slecht bedrijf.
Had klacht gemaild en zou bedrag retour gestort krijgen. Tot op heden niets meer gehoord. Koop hier dus niet. OPLICHTING.

26. Mai 2023

Troep

Na de reviews gelezen te hebben wilde ik mijn bestelling annuleren.
Dat lukte niet.
Bestelling na weken gekregen.
Wat een narigheid! Een vest zogenaamd van Boss. Pure namaak. Het stonk een uur in de wind en na 1x wassen..... was het embleem van Boss verdwenen!!!
Slechtste koop ooit!!!

5. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr