Ella Aalborg Bewertungen 36

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Først laaang leveringstid. Da varerne kom, levede de absolut ikke op til billederne - var virkeligt billige Kina produkter. Da jeg ville have returadresse var det meget omstændeligt med kommunikatio... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Produktet lever op til billedet. Bestilte en Long Champagne taske, men der gik næsten 3 uger før den kom men det var ikke en rigtig longchamp, og jeg syndes også lige man skal tage udgangs punkt i at... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjerner herfra. Pengene trækkes ved ordre afgivelse. Mailkorrespondance frem og tilbage om varen er reelt er afsendt, da track and trace nr. ikke eksisterer. Beder dem om at tilbage fører min... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 45 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne jeg give 0 stjerner så gjorde jeg…

Kunne jeg give 0 stjerner så gjorde jeg det. Jeg bestilte et par støvler for 1 måned siden og har ikke fået dem og jeg har skrevet til dem et par gange på mail at jeg vil have mine penge retur og nu er jeg blokeret.!!!
ADRIG bestil noget fra det SVINDLER FIRMA.!!!!!!😡

6. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindlerfirma som sender billige…

Svindlerfirma som sender billige kinavarer. Tjekkede desværre først trustpilot bagefter og kan se andre har nøjagtig samme oplevelse med at få sendt kina støvler og ikke dem de reklamerer med. Kan ikke få kontakt til firmaet

14. September 2025

Elendigt firma

Elendig kundeservice. Elendig, lang leveringstid. Da jeg endelig fik det jeg havde bestilt, var det en forkert vare. De tog ikke ansvar for deres egen fejl, så jeg skulle selv betale for retur til en adresse i Kina, hvis jeg ville have pengene retur. Trods forsøg på dialog med dem via mail, kom der ikke noget svar. Hold jer langt væk fra det her scam firma. Talentløst at det holder til i DK.

3. Oktober 2025

O stjerner herfra

O stjerner herfra. Bestilte for en måned siden. Intet hørt. Pengene er væk. Hold op jeg er gal. Også på mig selv at jeg blev fanget af den side. Kan man egentlig ikke melde dem til politiet? KØB ALDRIG NOGET HERFRA

2. September 2025

Helt forfærdelig

Helt forfærdelig! Har bestilt et par støvler for længe siden og trods gentagne beskeder har jeg endnu ikke modtaget dem, men pengene er trukket for længe siden. SÅ IRRITERENDE og MEGA DÅRLIGT 🥺

28. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolut den dårligste oplevelse ever

Absolut den dårligste oplevelse ever! Er så ked af jeg ikke læste herinde før jeg bestilte. Har bestilt for flere uger siden og pengene blev da trukket lynhurtigt, men har intet set eller hørt om hvor mine varer er, trods jeg har skrevet flere mails!! Bestil ALDRIG herfra

27. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det værste jeg har oplevet

Det værste jeg har oplevet, jeg er SÅ ærgerlig over at jeg ikke tjekkede TrustPilot inden jeg klikkede ind og blev fristet til mit værste køb og jeg overvejer at kaste den returpakke ud, som jeg har gjort klar, da jeg ikke på nogen måde tror jeg får penge retur, nu hvor jeg har læst tidligere anmeldelserne HOLD JER VÆK FRA DETTE FAKE

26. September 2025

Politianmeldelse/ SVINDEL

SVINDEL !!!!!
Kontoen jeg har betalt til eksisterer slet ikke mere.
Jeg har købt og betalt, for et par støvler d. 11 september. Pengene blev trukket med det samme.
Støvlerne har jeg ikke set noget til.
Og kan ikke komme i kontakt med firmaet.
Så en politianmeldelse er lige om hjørnet.

11. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra dette firma

Mega dårlig firma . Har bestilt et par støvler , som først kom 3 uger efter bestillingen. Pengene blev trukket meget hurtigt . Da jeg modtog støvlerne efter lang tid , var det de forkerte støvler af meget meget billig kvalitet. Ren fup firma . Hold jer langt væk fra denne side .

17. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold dig langt væk fra dette firma

Jeg har bestilt et par støvler hos dem.
Leringstiden oplyser er til at være 7-10 dage og allerede dagen efter min ordre er lagt hæver de pengene på min konto.
Der er nu gået 12 hverdage siden pengene er hævet og at min ordre skulle være på vej med DAO.
DAO har dog endnu ikke modtaget varen hos dem….
Jeg fik desværre først læst anmeldelser efter jeg havde lagt min ordre…

Så sidder du som ny kunde her - SÅ HOLD DIG LAAAAAAAAANNNNNGGGGTTT VÆK🤬🤬🤬
De svarer hurtigt på første mail men så er det som om man bliver ignoreret.

Svindel firma på højeste plan 🤮🤬

8. September 2025

Laaaaang leveringstid

Laaaaang leveringstid. Og når man endelig får track and trace, så står ordre bare stille i en uge.
Mails er lang tid om at blive besvaret.
Støvlen er som sådan på nok, men det burde oplyses at de er små i str. Jeg er normalt en str 40, så det bestiller jeg, men jeg kan slet ikke passe dem
Spild af penge.
Kan ikke betale sig at sende retur, grundet den lange vej, omkostninger bliver for høje.

19. September 2025

0 stjerner her fra

0 stjerner her fra. Stadig ikke modtaget min pakke. Det er rent fup. Pengene er trukket på kortet og man kan ikke annullere sit køb. Er bange for det er en gang fup og jeg aldrig modtager min vare! Køb ikke der fra
Har så modtaget min vare i dag og var i dårlig kvalitet som forventet. Og ser ud til at hjemme siden ikke eksisterer længere 😡

22. September 2025

Køb aldrig her!

Da jeg ville have returadresse var det meget omstændeligt med kommunikation frem og tilbage. Da jeg endelig fik adressen understregede de at varerne skulle være dem i hænde senest 30 dage fra jeg havde modtaget varen. Jeg kunne med det sammen regne ud at det ville tage for lang tid og koste for meget at sende dem tilbage, for blot at konstatere at se så ville sige de var leveret for sent.
Helt utroligt scam firma. Jeg er mildest talt forarget.

29. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ALDRIG har jeg oplevet værrer scam!

ALDRIG har jeg oplevet værrer scam!

Bestilte støvler med hjerter.✅
Ventede , ventede og ventede❗️❗️😡
EN varer kom efter 6 uger . 😡
Det var ikke den jeg havde bestilt.😡🤬

Og så skal man igennem en mølle:
Skrive til mail med ordrernummer ✅😡
Modtage mail med vedhæftet fil der skal printes ud og udfyldes samt underskrives ✅😡
Maile den tilbage ✅😡
MEN🤬 …..så skal man sende den tilbage
Receiver: Naishi-Sherry
Address: Naishi East Lift Warehouse, 5. sal i Bygning 4, Fase 2, Niannianhong Furniture Group, Choujiang Street, Yiwu City, Zhejiang Province, 322000,

Ja , til KINA med trackingnummer….det koster næsten det samme som støvlen.🤬🤬🤬
Fejlen er deres ❗️

Dette er rent fup.
Det med at de skriver på Truspilot at de er dansk firma - det er svindel🤬

18. September 2025

Scam

Sadly, I read comments here only 10 days after the purchase was made. Has anyone got the money back?

17. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte et par støvler med hjerter men…

Bestilte et par støvler med hjerter men modtog et par støvler uden hjerter og skrev til dem om at sende mig en returseddel og jo men jeg skulle så selv betale fragten selvom det ikke var min fejl at jeg modtog de forkerte støvler. Hvad er det dog for et fup firma som ligger navn til køb af varer fra Kina eller?og fragten som man skulle betale kostede næsten det samme som støvlerne og så reklamere de med et dansk navn og skal lige sige at de støvler jeg modtog virkelig var grimme
Med skuffende hilsen Charlotte Pri

5. September 2025
Ella Aalborg-Logo

Antwort von Ella Aalborg

Hej Charlotte,

Vi er kede af at læse din anmeldelse, men vi må præcisere, at din beskrivelse ikke stemmer overens med, hvordan vi arbejder hos ELLA AALBORG.

Alle vores produkter svarer til billederne og beskrivelserne på webshoppen. Skulle der ske en fejl, håndterer vi altid sagen i henhold til vores returpolitik, som er tydeligt beskrevet på hjemmesiden. Returnering sker til vores internationale lager, hvilket er helt almindeligt i onlinehandel.

Det er korrekt, at vi er en dansk ejet webshop uden fysisk butik, da vi i øjeblikket er i total likvidation for at afvikle hele lageret online. Vi bestræber os på at hjælpe alle kunder hurtigt og professionelt, og vores kundeservice besvarer altid henvendelser manuelt.

Vi beklager, hvis du føler dig skuffet, men vi arbejder hver dag for at sikre en tryg og tilfredsstillende oplevelse for vores kunder. Har du brug for, at vi ser nærmere på din sag, kan du altid kontakte os direkte på 📩 info@ella-aalborg.dk

Team ELLA AALBORG

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr