Elite park & have Bewertungen 17

TrustScore 3 von 5

3.0

1. Rasenmäher-Reparaturdienst
  2. Rasenmäher-Fachhandel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Produktsalg af Elite maskiner til Have- og park samt reperationsværksted og reservedele .

3.0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Værste sted i verden

Værste sted i verden. Ingen service, og totalt uforskammet mennesker som står der inde. De egner sig på ingen måde til at stå i butik. Hold jer væk der fra. Frygtelige mennesker..

9. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig oplevelse – direkte ubehøvlede!

Det her er uden sammenligning den værste oplevelse, jeg nogensinde har haft med en forhandler. Elite Park & Have (Husqvarna) bør skamme sig over den måde, de behandler deres kunder på. Personalet var ikke bare uprofessionelle – de var direkte ubehøvlede, flabede og arrogante fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren.

Der blev talt grimt, rullet med øjnene og svaret i en tone, som om jeg var til besvær bare ved at stille helt almindelige spørgsmål. Da jeg spurgte, om varerne kunne returneres, hvis de ikke passede, fik jeg intet klart svar – kun en sur mine og en holdning, der skreg "det må du selv finde ud af."

Ingen service, ingen hjælpsomhed, ingen respekt. Det her sted er et skræmmeeksempel på, hvordan man IKKE driver virksomhed. Jeg vil fraråde alle at handle her – medmindre du kan lide at blive talt ned til og behandlet som en idiot.

Find et andet sted med folk, der rent faktisk gider deres arbejde og respekterer deres kunder. Aldrig igen!

9. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig god service som Allan ved…

En virkelig god service som Allan ved Elite Park & Have yder sine kunder!

Jeg købte en robot-plæneklipper i 2023 og fik den udskiftet til ny efter flere problemer med maskinen. Desuden serviceret og ingen sure miner fra Elite Park & Have :)

Som selvstændig ved jeg hvor vigtigt det er at følge kunderne helt til dørs og løse selv besværlige opgaver med et smil... Det gør de ved Elite Park & Have.

Bedste anbefalinger herfra.

Vh. Jarl Jørgensen

21. Juni 2024

Kun godt at sige

Virksomheden har et rigtig godt udvalg, god hjemmeside - og en yderst venlig betjening, hjælpsom med hurtige svar på mail. Gode priser, også på forsendelsen - som foregik lynhurtigt. Tak!

24. April 2023

En fornøjelse hver gang 👍

Nu det ved at være nogle år jeg har handlet hos Mette og Allan og resten af holdet, de har altid været søde og rare og udover det løser de altid mine problemer, nu handler jeg både privat og erhvervs mæssigt hos dem, det har jeg tænkt mig at fortsætte med.

8. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fast kunde gennem godt 25 år.

Jeg forstår ikke de negative bedømmelser på Trustpilot - gad vist hvor pålidelig det forum er? Jeg har i godt 25 år været fast kunde hos Elite Park og Have, hvor jeg har købt størsteparten af mine havemaskiner/-redskaber og har altid fået en venlig og faglig kompetent rådgivning, - også når det gjaldt reparationer.

9. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolut ingen anbefaling herfra!

Stor fejlinformering ved køb af maskine. De overholder ikke aftaler, har dårlig kommunikation i firmaet og yderst ringe kundeservice. Meget utroværdigt.
Jeg føler mig dårligt behandlet og kan på ingen måde anbefale dette firma.

23. April 2021

Udmærket service

Udmærket service
Trustpilot taler om et "community". Hvorfor kan man ikke sige det på dansk. Og hvorfor hænger man Elite ud ved at gengive så dårligt skrevne anmeldelser? Det er også synd og skam for de pågældende anmeldere således at blive hængt ud.Selv har jeg ganske udmærkede erfaringer med Elite.
Aage Jørgensen

15. September 2019
Elite park & have-Logo

Antwort von Elite park & have

Hej Aage.
Vi takker meget for dine fine ord.
Mvh. Elite Park & Have.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan slet ikke forstå de dårlige…

Kan slet ikke forstå de dårlige anmeldelser herinde. Er erhvervs kunde og har brugt dem i ca 6 år. Oplevet to gange de var stressede ud af 100 gange.
Kan klart anbefale dette sted hvis du er ude efter personlig betjening og gode maskiner.

21. Juni 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig service hos Elite park og …

Meget dårlig service hos Elite park og have i Åbyhøj Tomsagervej. Min fræser skulle have ny kilerem, slibet knive og nyt tændrør, det kostede 1500kr men da jeg skulle bruge den var der intet lavet på den og vi ringede manden op som skulle have lavet den og forklarede det skete men han var helt kold, det kunne han ikke tage sig af og han var da og fuldstændig ligeglad. Vi havde to andre ting som han heller ikke havde lavet og ikke underrettet os om det men han tog penge for det. Aldrig kan jeg anbefale dette sted. Meget dårlig service 😡

30. August 2017

Hold jer væk!

Holder ikke deres aftaler og er virkelig dyre. Havde en plæneklipper til service som endte med at koste mere end en jeg kunne have købt brugt med garanti. De kunne måske godt have sagt at det ville løbe SÅ stærkt.
Til grin

13. Mai 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til dårlig service skal man lede længe efter!

Har da aldrig været udsat for ringere service end hos den klovn ved Elite Plæneklipperservice i Åbyhøj... Han nægtede at sælge mig en prop til benzintanken på min fjernstyrrede bil, "Sådan en havde han da ikke" Ehh jo, du har, den sidder på samtlige af dine maskiner i butikken? "Øhh nej, og jeg vil ikke rode med den der" Du skal heller ikke rode, jeg skal bare købe proppen, og så monterer jeg den selv... "Nej sådan en har vi ikke" -.-

22. Juli 2013

Græsslåmaskine til service

Har en græsslåmaskine til rep plus service og da maskinen er satsig i motoren stempet vil jeg tro.. så for den så rep plus service og ny klinge efter 20 minuters brug løsner klingen sig, når man ringer for man ingen info om der er Garti på det eller ej
Hilsen Preben Ottesen

11. Juni 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr