Eliserosenberg Bewertungen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

!HANDLA INTE! Drop shipping utan anknytning till svensk näringsverksamhet som poserar som legitim verksamhet.

Returadressen, en logistikhub i Kina, som nämns i returpolicyn på hemsidan är förknippad med många fall av liknande drop-shipping företag som poserar som lokala företag och återförsäljare. Det skvallrar om ett mycket tvivelaktigt tillvägagångssätt, där billiga varor av tvivelaktig kvalitet säljs med extremt stora påslag och skickas direkt från en tillverkare, utan att mellanhanden rör varorna. Det saknas således kvalitetskontroller hos säljaren.

Efterforskningarna visar även att det helt saknas koppling till någon organisation eller företag registrerad hos Bolagsverket.

Produktoton på hemsidan är uppenbara mock-ups då olika plagg visas på exakt samma ursprungsfoton. (Ej liknande utan samma). Även detta pekar på att säljaren ej haft tillgång till plaggen ens i marknadsföringssyfte.

Fullständiga kontakt- och adressuppgifter till företaget saknas på hemsidan. Den enda kontaktvägen är via Mail. Vilket reser ytteligare flaggor rörande företagets legitimitet.

Jag avråder STARKT från att spendera pengar hos denna säljare och uppmanar alla att vara vaksamma med nya nätbutiker och göra ordentliga efterforskningar innan man spenderar sina pengar. Just nu dyker dessa sidor upp hela tiden. Var uppmärksamma på små detaljer. Returpolicyn är ofta bra att undersöka om det saknas annan lättillgänglig information på hemsidorna, då det inte sällan finns en adress där som går att kolla upp.

15. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I dag den 10/7 skickar jag mail att jag…

I dag den 10/7 skickar jag mail att jag ångrar mitt köp hos er!
Att söka på ordern har aldrig fungerat.
order #71979
YT2618101400370553
Man har i regel ångerrätt i 14 dagar när man köper något på nätet.

10. Juli 2026
Eliserosenberg-Logo

Antwort von Eliserosenberg

Hej Ramona,

Tack för ditt meddelande. Din beställning är sannolikt fortfarande på väg, men vi kan tyvärr inte kontrollera eller hantera orderärenden via Trustpilot.

Vänligen kontakta vår kundservice direkt på [info@eliserosenberg.se](mailto:info@eliserosenberg.se) och ange ordernummer #71979. De kan kontrollera den aktuella orderstatusen och hjälpa dig vidare med din begäran.

Om du redan har skickat ett mejl till oss kommer ditt ärende att besvaras via mejl.

Elise Rosenberg Kundservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning för extrema prispåslag och kläder av låg kvalitet

Skamligt höga priser för kinatillverkade och drop-shippade plagg. Hittar samtliga av deras plagg lätt tillgängliga på alibaba för en tiondel av reapriset som de annonserar med, för att inte tala om de så kallade ”ordinarie priserna”. Handla inte från denna sida utan spendera pengarna på något som faktiskt motsvarar värdet.

9. Juli 2026
Eliserosenberg-Logo

Antwort von Eliserosenberg

Vi beklagar att du har fått den här uppfattningen om Elise Rosenberg. Vi känner inte igen den bild som beskrivs i recensionen och vill gärna bemöta några av påståendena.

Att liknande plagg eller produktbilder går att hitta på stora internationella marknadsplatser innebär inte automatiskt att det rör sig om exakt samma produkt, samma material, passform eller kvalitetskontroll. Våra priser baseras på flera faktorer, såsom produkturval, service, betalningskostnader samt vår retur- och återbetalningsservice.

Våra ordinarie priser och kampanjpriser fastställs utifrån vår egen verksamhet och är inte avsedda att vilseleda våra kunder. Samtidigt tar vi all kritik kring kvalitet på stort allvar.

Om recensionen gäller en faktisk beställning från oss ber vi dig att kontakta oss på info@eliserosenberg.se med ditt ordernummer och gärna bilder på produkten. Då kan vi undersöka ärendet ordentligt och hjälpa dig vidare.

Elise Rosenberg Kundservice

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr