ELH Skilte Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået lavet en del skilte/banner hos ELH efterhånden og det spiller altid. Stor anbefaling herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med en opgave for S. Guldfeldt Nielsen A/S skulle vi bruge noget ekspertise inden for opsætning af folie på glasvægge og vinduer i et kontormiljø. EHL Skilte var hurtige på opgaven,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

EHL Skilte har malet vores logo på facaden, lavet et flot logoskilt til reposen og dekoreret vores glasvægge. Alt er udført super flot, og samarbejdet med Ebbe og Klaus har været en fornøjelse hele ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klaus og Ebbe har løst mange opgaver for os gennem tiden - altid med høj professionalisme og kvalitet! Ingen opgave har været for stor eller lille og har favnet bredt lige fra logo-vand til flag,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Schildergeschäft
  2. Neonleuchtreklameanbieter
  3. Druck- und Schildergeschäft
  4. Werbeartikelanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

ELH Skilte, der ligger i hjertet af Odense C, er din førende skiltepartner med over 35 års ekspertise i branchen. Som et af Danmarks mest erfarne skiltefirmaer garanterer vi et stabilt og pålideligt partnerskab til alle dine skiltebehov, herunder facadeskilte, LED skilte, neonskilte, bannere, byggeskilte, flag, gadeskilte, bilreklamer, pyloner, reklameartikler og specialopgaver efter ønske. Hos os får du uovertruffen kvalitet og service, der forvandler din visuelle identitet. Velkommen til en verden af kvalitetsskilteløsninger!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et skiltefirma der altid leverer top…

Et skiltefirma der altid leverer top kvalitet. Bestilte mit første skilt i 2005 og har aldrig bestilt ved andre siden.
Meget personlig service og forståelse for ens ønsker til skilt, professionel vejledning i produktvalg samt farve.
En stor anbefaling herfra 🙏🏻

24. Juni 2024

Kære Søren,
Tak for din skønne anmeldelse og dine venlige ord. Vi ser frem til mange flere år med godt samarbejde!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har arbejdet sammen med ELH Skilte i…

Vi har arbejdet sammen med ELH Skilte i ca. 10 år, og har kun haft positive oplevelser. Service og kvalitet er helt i top, og kan kun give mine bedste anbefalinger.

21. Juni 2024

Kære Henrik,
Tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Vi ser frem til mange flere år med godt samarbejde.

Den bedste samarbejdspartner

Har tidligere gennem flere år arbejdet sammen med ELH skilte og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. De har igennem tiden været en af mine bedste samarbejdspartnere.
De er super dygtige, serviceminded og stabile. De har altid leveret til tiden, i god kvalitet og til gode priser.

17. April 2024

Kære Jannie,
Vi er dybt rørte over dine søde ord!
Vi er taknemmelige for at være en af dine bedste samarbejdspartnere og vil fortsætte med at leve op til dine forventninger 🙏.

Den fulde oplevelse

Den fulde oplevelse. Lige fra første tlf kald til montering. Talte med en god fyr. Klaus. Som også stod for montage og opmåling. Klar +++++ herfra

14. März 2024

Kære Dennis,
Vi er glade for at du fik den fulde oplevelse. Vi vil fortsætte med at sørge for, at vi lever op til de forventninger! 💪
Tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Holdte alle aftaler

Holdte alle aftaler - alt blev lavet til tiden.
Hurtigt opsætning. Kan klart anbefales 😄

15. Juni 2023

Hej Martin,
Tak, fordi du tog dig tid til at give os en 5-stjernet anmeldelse. Vi sætter pris på det! 😊

Klarer alt!

Ingen opgave har været for stor eller lille og har favnet bredt lige fra logo-vand til flag, skilte, tryksager og meget andet.
Tak for et godt og fortsat samarbejde!

Spar Nord Odense

4. April 2024

Kære Kasper,
Tak for din 5-stjernet anmeldelse! 😊 Vi har været glade for at samarbejde med Spar Nord Odense i så mange år, til både store og små projekter. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde!

Stærk samarbejdspartner

Vi har i mange år haft et godt samarbejde med Klaus og Ebbe samt resten af ELH Skilte. ELH Skilte har lavet flere facadeskilte for os, indvendige afskærmninger i folie og mange klistermærker til forskellige produkter.
Èn aftale er en aftale og ved Klaus bliver man altid modtaget med en positiv indstilling og man føler en lyst og evne til at løse opgaven. Klaus er til at snakke med og sker der fejl, så rettes de med det samme.
Vi er meget tilfredse med ELH Skilte som en af vores gode arbejdspartnere hos Riwal Danmark A/S

12. März 2024

Antwort von ELH Skilte

Kære Jesper, tak for de pæne ord. Vi er meget glade for at have haft et godt samarbejde med Riwal gennem årene. Vi ser frem til mange flere.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ELH Skilte leverer skilte, bannere & folie til alle vores projekter. Pris, kvalitet og professionelle løsninger fra øverste hylde.
/Eksklusivbyg Aps

28. Februar 2024

Kære Marek,
Tak for de pæne ord og den 5-stjernede anmeldelse. Vi er meget glade for at arbejde sammen med dig på alle dine projekter.

Kan varmt anbefale ELH skilte

Kan varmt anbefale ELH skilte. Vi har fået lavet alt i grafisk design, visitkort, skilte samt klistermærker.
Klaus er vores faste leverandør og vi sætter stor pris på et godt samarbejde

26. Februar 2024

Kære Henrik,
Tak for den 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at være din leverandør og taknemmelige for et godt samarbejde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ELH giver god service hver gang.

Vi har brugt ELH skilte flere gange og hver gang har vi været mere end tilfredse. Sidst fik vi film på vores vinduer for at skærme for nysgerrige blikke og de sidder lige så godt som fra første dag.
Klaus er perfektionist og venlig og jeg kan kun anbefale ELH. 5 ⭐ herfra☺️

27. Februar 2023

Kære Sharon,
Vi er så glade for, at du bemærkede vores perfektionisme 💪. Tak, fordi du tog dig tid til at give os en 5-stjernet anmeldelse. Vi sætter stor pris på det.

ELH Skilte

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr