Elexir Pharma AB Bewertungen 56

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte deras EAA som va så sjukt äcklig. Smackade diskmedel och hade jätte mycket klumpar. Så du kunde få en jätte klump som gjorde att allt bara va genomsurt. Va säker på att datumet va utgånget. Men... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Omöjliga att få kontakt med! Finns inget aktivt telefonnummer, endast chatbot som svarar att de mailar om 24 tim... Jag gjorde en beställning och fick ingen bekräftelse men summan drogs utan att ja... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hemsk smak och lukt på deras kollagen tabletter efter bara någon vecka (förvarad i torrt/mörkt skåp med stängt lock). Hann inte ens igenom hälften av burken innan dem blev helt omöjliga att svälja pga... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har lidit av återkommande urinvägsinfektioner ändå sen jag fick barn för 7 år sedan. Produkten cran cure har verkligen ändrat mitt liv! Är så tacksam för att denna produkt finns. Har inget att uts... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Beauty & Wohlbefinden

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi utvecklar kosttillskott som har god effekt, bevisad genom vetenskapliga studier eller beprövad erfarenhet. Vi arbetar idag i ett nätverk av specialister med bakgrund från såväl traditionell medicin som alternativa behandlingsformer – som läkare, tillverkande företag och grossister. Vår strävan är att alltid tillverka så miljövänligt som möjligt och under högsta möjliga säkerhet, så att vi i alla tillverkningsfaser kan följa produkten hela vägen till slutkonsument.

1.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Otroligt

Första gången jag beställde via telefon o fick fint bemötande o svar på mina frågor.Granberry cure har verkligen hjälpt mig,och vad som är bästa att det är naturliga produkter.
Andra gången gjorde jag beställning via nätet.Och det är verkligen snabb leverans.Samt jag ställde frågan via e-mail o fick svaren snabbt.Har beställt Buckthorn o Salmon.Och jag vet att man ska anv.ex.Buckthorn viss tid,innan man märker att den verkar.Första två dagar hade jag lite magknip efter Buckthorn,fast jag tog samband med måltiden,men det gick över.Vad gäller Salmon är enda jag undrar över att,när man läser produkt info,står det att både gravida o ammande kan använda detta,men själva burken står ingenting sånt.Varför det är viktigt,är att jag beställde Salmon just därför att när ex.gravida får anv.detta är den mycke renare.Alltså finns inte ex.Kvicksilver,som vissa produkter innehåller eller andra skadliga ämnen.Så fågan är kan man lita på att det är så?Annars har jag bara positiva upplevelse av Elexir Pharma o jag har verkligen provat olika företag,så vill jag rekommendera detta till andra.Jag tänker handla fortsättning..och skriva efter ett tag om Buckthorns verkan.

1. Oktober 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

THISTLE & TAN

JAG TYCKER DET FUNGERAR BRA, MED DENNA PRODUKT MEN DET SULLE JU VARA BRA MED EN VARNINGSTEXT OM MAN TAR ENLIGT ERA REKOM SÅ HADE JAG PROBLEM FICK KLÅDANDE UTSLAG ,OCH RINGDE ER OCH FICK DÄR INFO OM ATT SÄNKA DOSEN ,TAR NU ENDAST 1 CAPS /DAG.
JAG TYCKER DET SKULLE KOMMA EN PÅMINNELSE ATOMATISKT ATT PÅ VÅREN BÖRJA TA DESSA CAPSLAR.

19. August 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Besviken

Hade hoppats på att se något resultat men tyvärr så uteblev både jämnare solbränna samt fettförbränningen. Jag har även tränat under tiden jag provat thistle & tan (72 kapslar ).

Tråkigt men sant.............

1. August 2012

Otroligt

Behöver aldrig vänta på paketen, och är fantastisk för dom förutsättningar jag hade om produkten.

26. Juli 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryggt och säkert för kroppen och knoppen.

Alltid kanonsnabb leverans och det känns trykt att veta att det bara är bra och nyttiga ämnen för kroppen man stoppar i sej. Väldigt bra att man kan skriva och ställa frågor om det är ngt man undrar över, svaren kommer snabbt och rakt!!

30. Juni 2012

KLI PÅ HELA KROPPEN!

Har käkat thistel&tan i en vecka nu.Det kliar på hela kroppen som om man skulle ha badat i brännäslor.Ska det vara normalt?

22. Mai 2012
Elexir Pharma AB-Logo

Antwort von Elexir Pharma AB

Nej, det skall definitivt inte kännas som om du har badat i brännässlor. Det är INTE en normal reaktion.
Thistle & Tan innehåller endast naturliga ämnen, ekologisk tistelolja, ekologisk sötvattensalg (dunaliella salina), mariatistelextrakt, PABA och melonextrakt. Men det kan ju vara så att du reagerar på något av dessa ämnen, det finns många som är allergiska mot olika näringsämnen.

Det är första gången vi har hört om en sådan reaktion på Thistle & Tan.

Med vänlig hälsning

Kundtjänst Elexironline

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr