Un grand merci pour votre sympathie et votre gentillesse. Je suis francophone et j'ai été très bien renseigné. Je voulais un plat Émile Henry et j'ai découvert plein d'autres marques jolies et i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanuit Nederland Bij Taelman Home in België een Loewe radio via de website besteld. De volgende dag werd deze al op de post gedaan. De radio werd extra goed verpakt zodat deze bij transport geen scha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een jaar lang gebruik kunnen maken van een nestthermostaat. Na een jaar ging de heatlink stuk en hebben we het opgestuurd naar Taelman. Er zou gekeken worden of het onderdeel gerepareerd kon worden.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Taelman Home bent u terecht voor veel meer dan alleen elektro. Ontdek ons ruime aanbod huishoudtoestellen en entertainmentelektronica, een uitgebreide BBQ-afdeling met topmerken, een inspirerende outdoor zone en een gezellige cooking-afdeling vol kookbeleving. Daarnaast ontwerpen we ook prachtige keukens op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Alles voor wonen, koken, genieten en beleven onder één dak!
't Hoge 52, 8500, Kortrijk, Belgien
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Antwort von Taelman Home
Goede bediening, lekker eten en super techniekers

Antwort von Taelman Home
Topzaak met zeer bekwame medewerkers. Steeds correct bediend en steeds met de glimlach.
Ook de service na verkoop is top.

Antwort von Taelman Home
Vlot telefonisch en via mail opgelost door de juiste persoon.

Antwort von Taelman Home
2 Maanden verder en vele telefoontjes van onze kant geen oplossing. Bol.com gebeld en onze klacht geuit. Na 4 dagen stond het aankoopbedrag op onze rekening

Antwort von Taelman Home
Na aankoop van dyson van 598€ zonder uitleg zie ik pas na 5 weken dat ze de filter niet hebben meegegeven of geïnstalleerd hebben ?
Dus service is dikke nul en wat vriendelijkheid is ver te zoeken 2/10
Ik heb hier Bluetooth oortjes gekocht, maar kennelijk mag je ze geen eens testen/ uit verpakking halen. Bij alle grote / andere partijen mag je ze prima testen en krijg je altijd je geld terug als ze niet bevallen. Maar nee niet hier. Drama, ga hierdoor nooit meer bestellen en zou ik ook niet aanraden

Antwort von Taelman Home
Als mindervalide ga ik struikelemd trap op door mijn beperking om pakje optehalen zie ik de kassadame kijken naar mij en doet zelfs de elektr deur niet open ? Ik moet dus 200 m doen voor pakje ???? Noch respect , noch dank U kom erzelf niet van af dit is 0/10!
Waarom pakjes hier ????? Tis elektrowinkel ??????
Kassadame met blonde krullen absolut geen klasse

Antwort von Taelman Home
Product JBL Charge 5 stond in aanbieding, maar kon niet meer geleverd worden daar het uit voorraad was. Hierdoor werd de bestelling geannuleerd. 5 dagen later staat het terug te koop aan een hoger prijs. Als ik hen erop aanspreek, dan komt er geen enkele reactie meer. Bovendien verzorgen ze de terugbetaling niet, en ben ik al 15 dagen op mijn geld aan het wachten. Verschillende emails verstuurd, maar geen enkele vorm van reactie. Respect voor de klant?
Al jaar en dag trouwe klant bij Taelman in Kortrijk (en vroeger in Bellegem) – en dat is niet toevallig.
Steeds vlotte, correcte service, en ze denken mee waar nodig. Het aanbod is ruim en gevarieerd binnen hun segmenten, met bovendien eerlijke en correcte prijzen.
Bedankt Stefaan & team voor de uitstekende service. Doe zo voort!
Bestelling geplaatst op 5 september. Daarna niets meer gehoord of ontvangen. Wel betaald. Op vragen via de mail wordt niet gereageerd.
Update 30/9: het bedrag is zonder enige communicatie teruggestort.
prijzen website kloppen niet en kunnen niet leveren (reactie op jullie bericht) De beschikbaarheid staat mooi op de site waar er staat dat er geen beschikbaarheid is van dit product
IK KAN ZE MOMENTEEL NOG STEEDS IN DE WINKELMAND PLAATSEN EN BESTELLEN!!!

Antwort von Taelman Home
Ik kocht een iMac 4 16gb 10cor 256 gb geheugen.ter goeder trouw nam ik de doos in ontvangst en instalatteerde ik mijn nieuwe toestel.na 3 weken kwam ik tot de vaststelling dat ik een 8gb 3 8cor had meegekregen.na klacht in de winkel stuurde men mij met een kluitje inhet riet naar huis,met als toegeving een waardebon van 100 euro.ik had het juiste toestel bij bol.com voor minder geld kunnen krijgen maar opteerde voor een plaatselijke winkel.🥲 ik voel mij.en ben bedrogen..nooit geen Taelman meer voor mij Devos Thierry.al meer dan 20 jaar klant..

Antwort von Taelman Home
Bracht een HP desktop terug binnen, omdat die na vervanging van een gecrashte harddisk toch veel te langzaam werkte. Hoewel de eerste herstelling al een 8 maand geleden werd uitgevoerd hebben ze bij Taelman keurig een nieuwe harddisk geplaatst en het systeem opnieuw geinstalleerd. Ik kreeg zelfs een dubbele capaciteit harddisk in garantie. Super content van de service ! Mijn volgende PC koop ik daar opnieuw !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.