Ik heb gisteren (zondag) een combi microgolfoven besteld en deze was in voorraad. Ik bestel deze en wil deze zelf ophalen in hun winkel op maandag. Dit gaat allemaal heel vlot. Vandaag, maandag, zie... Mehr ansehen
Kwaliteits(inbouw)koelkast besteld die nergens anders op voorraad was. Prijs was prima en service uitstekend. We werden van elke stap per email op de hoogte gesteld. Koelkast werd de volgende dag al g... Mehr ansehen
Snelle levering, toestel tot in de keuken gebracht (heb installatie zelf gedaan -zoals afgesproken) Een minpunt: er zit handleiding bij in het italiaans,spaans,portugees en pools, waar ik in west eur... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als ik 6 sterren kon geven dan waren het er 6 geworden, dit bedrijf is zijn sterren meer dan waard. We hebben toestellen besteld die niet voorradig waren, en voor een bepaalde tijd moesten geleverd wo... Mehr ansehen
- Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
- Elektronikunternehmen
- Elektrofachmarkt
- Kühlschrankfachgeschäft
- Waschmaschinen- und Trocknerfachgeschäft
- Haushaltsgeräte-Großhändler
Vom Unternehmen geschrieben
Electromania.be is een volledig Belgisch familiebedrijf en één van de grootste onafhankelijke internetwinkels van België, nu ook met toonzaal. Maandelijks ontvangt de website 80.000 unieke bezoekers, een aantal dat elke maand nog verder groeit. Het online aanbod van meer dan 15.000 referenties omvat alle recente modellen van alle belangrijke merken, en dit steeds aan een zeer gunstige prijs. In de showroom (450m²) kunt u terecht om de meest verkochte toestellen per productcategorie te ontdekken. Meer dan 1000 referenties zijn direct leverbaar uit het magazijn Sint-Niklaas en 10.000 uit het Centraal Magazijn. Al onze producten komen van de officiële Belgische importeurs en distributeurs. Hierdoor kunt u steeds rekenen op uitstekende dienst naverkoop.
Lindenstraat 76, 9100, Sint-Niklaas, Belgien
- +32 3 765 18 08
- info@electromania.be
- electromania.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima service
Prima service, opvolging en levering !
Enkel positieve ervaringen met deze firma die getuigt van grote klantvriendelijkheid !
Much ado about nothing
wijnkoelkast besteld, in eerste instantie correct geleverd. Na enkele dagen blijkt het toestel niet te functioneren. Electromania gecontacteerd die me beloven de maandag erop het toestel te komen ruilen. Die maandagmorgen mail dat de bezorger het toestel niet ontvangen heeft dus geen levering. Dan maar nieuwe afspraak ingepland de maandag erop. Die maandag mail dat de leverancier het toestel niet ontvangen heeft en dus geen levering kan plaatsvinden. Intussen staat hier voor meer dan 1.000€ wijn kapot te gaan. bestelling dan maar geannuleerd waarna ik een bericht krijg dat ik het pakketje moet inpakken en terug moet sturen naar electromania… een koelkast inpakken en terugsturen? deze morgen een mail verzonden met vraag tot dringende interventie
Update: reactie van electromania dat men het toestel komt halen morgen dus ik moet het alvast niet zelf terugbezorgen en ik zou mijn terugbetaling snel ontvangen…
Update 2: uiteindelijk is retour verwerkt geraakt en heb ik terugbetaling gekregen binnen de twee dagen. Dus finaal no harm doen maar wel twee weken veel heen en weer gemail voor niets. Maar in the end correcte behandeling door electromania
Heel tevreden!
Heel tevreden. Correcte levering. Het product voldoet volledig aan wat ik verwachtte.
Goede service.
Gemakkelijk leverdatum en uur online kunnen aanpassen.
Snelle levering.
Duidelijke info
Duidelijke info, goede prijs en uitstekende service met snelle levering.
Koelkast dag nadien al geleverd
Het model koelkast die ik wou, was in voorraad, en kon effectief de dag nadien al geleverd worden (bij andere winkels was het 2-4 weken wachten, wie kan zo lang zonder koelkast?)
Enige spijtige is dat er een misverstand was, en ik niet wist dat hier iemand moest zijn om mee te helpen met lossen en laden (van de oude), maar ook dat is opgelost geraakt.
Ik ben zeer tevreden over de service
Ik ben zeer tevreden over de service. De volgende dag stond het artikel bij ons. Echter wel volledig beschadigd. Daarom contact opgenomen met electromania en de volgende dag kwam er al iemand het artikel omruilen!
Zeer goed snelle levering Produkten…
Zeer goed snelle levering Produkten prijs kwaliteit elektromania is een echte aanrader voor wie op internet wil bestellen
Breekbaar Artikel zat in een kapotte…
Breekbaar Artikel zat in een kapotte doos zonder bescherming

Antwort von Electromania
Eerst pfffffff dan 👍
Toestel goed afgeleverd. Werkte een dag goed en dan plots foutmelding. Temperatuur schiet alle richtingen uit en gepiep op gek van te worden. Nu aan het wachten op reactie van klantendienst … teleurstellend voor toestel van 650€ dat het niet eens een dag werkt. Daarnaast zit deurtje ook wat scheef dus al bij al op dit ogenblik dikke miskoop. Kijken of electromània gepast reageert…
Update: électromania heeft me laten weten het toestel na het weekend onmiddellijk te komen omruilen. Hopen dat dat een goede versie is 😀. Maar als het goed is zeg ik het ook: supersnelle reactie en zeer bevredigend antwoord van électromania

Antwort von Electromania
Bestelling en product prima
Bestelling en product prima, bezorging minder. De chauffeur was met alles bezig behalve de klant. Hij was druk aan het praten aan de telefoon, vind ik erg asociaal tegenover de klant aan de deur
Koelkast goed aangekomen
Koelkast goed aangekomen, helaas op afgesproken dag liet koerier het afweten. Volgende dag had koerier wel heel veel haast om weer weg te kunnen.
Er zat alleen een Poolse gebruiks/installatie aanwijzing bij. Slordig, gelukkig op internet met enige moeite de juiste gevonden.
De levering was snel en netjes op…
De levering was snel en netjes op aangegeven tijd.
Correcte en snelle behandeling van de bestelling
Correcte snelle behandeling en aanpassing van de bestelling en afhaling in St.-Niklaas
Snelle correcte levering
Een fantastisch item
Snel geleverd, scherpe prijs en een super gave receiver.
Tof personeel heel vriendelijk en snel…
Tof personeel heel vriendelijk en snel bediend 😁
Perfect geregeld
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.