Stor anbefaling! Kun rosende ord om Dennis og Manu. Vi skulle have udskiftet vores el tavle efter en større renovering af huset. Dennis var hurtig til at svare på henvendelsen og vi fik hurtigt e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik installeret en ladeboks og nogen andre småting. Meget tilfreds med det udførte arbejde og tæt på aftalt overslag. Kan varmt anbefale EL partners.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg ringede til el partner på en hverdag og spurgte om de havde mulighed for at kunne komme forbi min adresse for at skifte en sikring i gravstenen. En opgave som tager under 2 min. De glemte lige... Mehr ansehen
El arbejde
Mellemvangen 4, 2700, Brønshøj, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Meget reelle og løste opgaverne som aftalt til den oplyste pris.

Antwort von EL Partner ApS
Stor anbefaling! Kun rosende ord om Dennis og Manu.
Vi skulle have udskiftet vores el tavle efter en større renovering af huset. Dennis var hurtig til at svare på henvendelsen og vi fik hurtigt en aftale i kalenderen. Både Dennis og Manu var utrolige venlige og kompetente. Samtidigt fandt de tid til at hjælpe med at installere et par spots, selvom det ikke på forhånd var aftalt.
Jeg ringer til Dennis igen, når vi mangler en elektriker :-)

Antwort von EL Partner ApS
De glemte lige at oplyse at de så ville opkræve et ekstra gebyr på 980 kr. Så ender med en regning på 3000 kr.

Antwort von EL Partner ApS
Flink og hjælpsom elektriker :) EL Partner kan varmt anbefales herfra.

Antwort von EL Partner ApS
I forbindelse med en ny stikleden, fik jeg din El-partner på projektet.
Din el-partner er yderst professionel og kompetent firma, som har en høj faglig kvalitet og sans for orden og punktlighed til projektet.
Arbejdet blev udført til tiden og til prisen.

Antwort von EL Partner ApS
Vi har haft el-partner forbi nogle gange til at gennemrenovere og omlægge el i vores lejlighed. Alle aftaler er konsekvent blevet overholdt og arbejdet blev udført effektivt og i god kvalitet. Elektrikeren kom desuden med gode input til løsninger. Stor anbefaling herfra!

Antwort von EL Partner ApS
En skuffende kundeoplevelse. De opkræver et gebyr for et første tilbud, som inkluderede et besøg på stedet og et hurtigt onlinetjek. Ingen kontrakt. Ingen advarsel. Dette er ikke normal forretningspraksis. Jeg udfordrede Dennis om El-Partners forretningspraksis, men han løb tør for tålmodighed og sendte bare sin faktura. Andre elektrikere i København foretog samme proces, med eftersyn og online due dilligence, men opkrævede os ikke for deres honorartilbud. Jeg kan derfor ikke anbefale El-Partner. Meget uprofessionelt.

Antwort von EL Partner ApS
Nemt, billigt, hurtigt, god rådgivning og godt udført arbejde.
Og 50% billigere end to andre firmaer der blev adspurgt om at udføre det samme stykke arbejde.
Kan kun anbefale

Antwort von EL Partner ApS
Super professionelle, kom som aftalt og lavede et rigtigt flot stykke arbejde. Gjorde et rigtigt godt indtryk. Kan varmt anbefales.

Antwort von EL Partner ApS
Supergodt firma med dygtige og flinke medarbejdere chefen er også meget flink😀

Antwort von EL Partner ApS
Gode og dygtige fagfolk og meget fint udført. Alt blev lavet som aftalt og efter prisen.
Tak Dennis nu er der igen lys over land ! og et fin El tavle hænger lige så fint. Tak

Kære El partner
Tusind tak for et stykke veludført arbejde og rigtig god oplevelse - det er ikke sidste gang vi ringer efter jer.

Antwort von EL Partner ApS
Stor ros til El Partner! Punktlig ankomst, rigtig god og rar dialog om opgaverne og omhyggeligt og professionelt arbejde i vores stue. Resultatet er blevet rigtig flot :-) Kan varmt anbefale.

Antwort von EL Partner ApS
Dette firma har varetaget flere ejendomme i Storkøbenhavn, og alle opgaver løses til fuldtilfredshed og til aftalte tider.
Der er god feed back på uforudsete udfordringer og der laves ikke ekstra ting uden det er clearet.
Opgaver der gives til Dennis og Daniel, tages altid seriøse.
Kan kun anbefale El-Partner Aps med god samvittighed.
John Spilcker
Servicekoordinator TipTop Ejendomservice

Antwort von EL Partner ApS
El-Partner udførte et flot stykke arbejde hos os. Vi har haft en god dialog med dem omkring diverse opgaver og de overholder altid aftaler. Jeg kan derfor varmt anbefale El-Partner.

Antwort von EL Partner ApS
God dialog med Dennis under hele forløbet. Effektive og dygtige både ham og Rudi.

Antwort von EL Partner ApS
Det er anden gang vi har entreret med EL Partner Aps. og endnu engang har vi fået et veludført arbejde, hvor alle aftaler overholdt. Kommer til aftalt tid, rydder pænt op. Venlige og kompetente folk. Og så har de lærlinge!

Antwort von EL Partner ApS
Fint arbejde til pris og tid. Meget fleksible, venlige og ordentlige i deres arbejde.
Kan kun anbefale dem.

Antwort von EL Partner ApS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.