Een nieuw paar wandelschoenen van mijn favoriete merk, Meindl, voor een scherpe prijs. Zit een stevige zool onder en een zachte pasvorm, zoals ik van Meindl gewend ben. Nu verder uitproberen.
In de linker schoen zit aan de rechterzijde, naast de tong, een harde plek of oneffenheid. Deze drukt tijdens het lopen tegen mijn voet (ongeveer ter hoogte van het midden van mijn voet), wat een stek... Mehr ansehen
Had iets besteld zonder gebruik te maken van een speciale aanbiedings actie code. Bij navraag werd deze korting alsnog gegeven en werd het het geld van de korting terug gestort. Ook bij navraag waar... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ekosport.nl is een website gespecialiseerd in online verkoop van skimateriaal, skikleding en wintersport accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Vergelijk en bestel uw hele ski uitrusting voor de beste prijzen in onze sortiment van meer dan 300 outdoor merken en meer dan 15 000 referenties. Kom duizend artikels ontdekken om in alle veiligheid de pistes af te dalen, hetzij u alpineskiën, toerskiën, langlauf of snowboard doet: ski’s, bindingen, skischoenen, stokken, helmen, maskers, lawinepiepers, zowel voor beginners als ook gevorderde wintersporters. Een nieuwe waterdichte en ademende skijas, een broek of technisch ondergoed om u te beschermen tegen de kou in de bergen? Profiteer van de nieuwe collectie skiwear om u uit te rusten met de grootste skimerken: Salomon, Rossignol, Picture, Millet, Volcom, Arc’teryx… Ekosport biedt tevens een volledig assortiment aan voor all uw outdoor activiteiten: trail, running, wandelen, trekking. Voor de enthousiaste hardloper, bergwandelaar en trekker: ontdek onze selectie outdoor sportkleding, trailschoenen, wandelschoenen en accessoires ( cardio horloges, rugzakken, wandelstokken…). Geniet het hele jaar door van de laatste nieuwigheden, buitengewone promoties, onoverwinnelijke prijzen en van het advies van onze experts om het juiste skimateriaal te kiezen.
173 rue des eglantiers, 73230, Saint Alban Leysse, Frankreich
- 0852088478
- info@ekosport.nl
- ekosport.nl
Hat 5 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle levering, goed verpakt, top prijs!
Prima online winkelen
Prima online winkelen, prima geleverd. Netjes zoals het hoort.
Snelle levering, product zoals verwacht goed
Mooie prijs voor deze geweldige…
Mooie prijs voor deze geweldige schoenen. Makkelijk te bestellen en goede levering. Heel blij Bedankt!
Aanrader!
Makkelijk bestelproces.
Produkt was goed verpakt en zonder beschadiging (uit Frankrijk) aangekomen.
Aanrader!
Een nieuw paar Meindl's
Prima geregeld
De bestelling van de schoenen ging gemakkelijk en de follow up van het bedrijf was prima.
snelle levering
snelle levering. prachtige broek. helemaal wat ik voor ogen had. :-)
Mooie schoenen, snelle levering
Mooie schoenen, precies zoals omschreven en hele snelle levering!
Heel tevreden
Het moest uit Frankrijk komen, maar het was wel snel geleverd (binnen 3 werkdagen). De skischoenen zijn helemaal top voor een zeer goede prijs.
Een Deuter rugak
Een Deuter rugak gekocht voor een zeer scherpe prijs.
Bestellen en levering gingen makkelijk en vlug.
Geen overbodige mails over mijn bestelling.
Al met al een top winkel.
Ekosport is een prima webwinkel
Ekosport uit Frankrijk is een in Nederland wat minder bekende webwinkel, maar verkoopt A-merken outdoor gear en kleding tegen zeer concurrerende prijzen. Website is geautomatiseerd vertaald en niet 100 procent perfect. Nieuwe wandelschoenen gekocht, heel tevreden mee. Houdt er rekening mee dat productlabels Franstalig kunnen zijn.
Ik ben erg tevreden!
Product zoals omschreven en snelle betrouwbare levering
Snelle levering, produkt zoals verwacht
Super
Mooie items, snelle bezorging en goede communicatie. Heel tevreden!
snel duidelijk en mooi product
Mooi bril alles snel binnen
Mooi bril alles snel binnen , volgende keer ga ik hier weer bestellen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.