Har købt alt udstyr hos Ejlskovs for nogle år siden, og rådgivning spillede 100. I dag ringer jeg 4 min i lukke tid, og får alligevel en super service, da jeg manglede et SP-cover akut. Kæmpe ros... Mehr ansehen
Kan kun sige fantastisk service!!! Der er styr på de forskellige varer, personalet er nede på jorden og virkelig kompetent vejledning og rådgivning. Vi har lige hentet vores nye HJC hjelme, samt lidt... Mehr ansehen
Fik hjælp af en ved navn Oliver som var kvik og klar til at hjælpe, han vidste også lige præcis hvad jeg manglede og hvordan man lonterede det Derudover gik han næsten 1 time over hans egen arbej... Mehr ansehen
Jeg har været i praktik hos Ejlskov MC i en uge, og jeg kan varmt anbefale stedet. Undervisningen er professionel og engageret, og instruktørerne (Oliver og Rasmus) gør enden bedste indsats for at sik... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ejlskovs MC Udstyr er din vej til professionel rådgivning omkring udstyr og beklædning, til dig og din motorcykel. Vi har både fysisk butik og en webshop.
Lunavej 3, 8700, Horsens, Vereinigte Staaten
- Rasmus@ejlskovsmc.dk
- ejlskovsmc.dk
Fantastisk service!
Fantastisk service! De ved hvad de snakker om, hvilket gør at man føler sig tryk i sit køb🤩
God service & hjælp.
Jeg skulle have en ny hjelm, og fik lov til at prøve de modeller jeg var interesseret i.
Fik også lov til at stå ved deres pc for lige at se de forskellige muligheder for designs, visir & tilbehørs muligheder til de forskellige hjelme.
Efter lang tænketid i butikken ender jeg med en ny hjelm efter super god service!
Som altid får man god service og kyndig…
Som altid får man god service og kyndig vejledning hos Rasmus ved Ejlskov mc.
De har grejet, og til priser der faktisk er konkurrence dygtige!
Jeg kiggede ind til ejlskov efter besøg…
Jeg kiggede ind til ejlskov efter besøg på Motormessen i Herning.
Fik en virkelig god service. Super god gennemgang. Personalet tog sig rigtig god tid, og var enormt hjælpsomme. Jeg fik købt både bukser, jakker.
Vil klart handle her igen, og kan klart anbefale dem til andre.
Super service har vært i 3 andre…
Super service har vært i 3 andre butikker og ikke oplevet det samme der
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service. Ejeren lover alt muligt, som han ikke kan holde ...

Antwort von Ejlskovs MC Udstyr
Kanon service
Kanon service, flinke medarbejder og kæmpe udvalg af udstyr + muligheder for hjem bestilling af ønskede bare. Kanon oplevelse herfra, kommer helt sikkert til at handle mere her fremover
Mega fed service
Mega fed service, det eneste rigtige sted at købe udstyr🤙🏽🤘🏽
God service og rådgivning og fed udvalg
Jeg kiggede ned i butikken en fredag
Jeg kiggede ned i butikken en fredag.
Fantastisk service, og kompetent personale. jeg er ny på mc - fik en gennemgang fra A-Z af alt hvad der nu var relevant som førstegangs køber. Personale tog sig god tid, og var enormt søde. Jeg købte bukser, jakker osv. og vil klart handle her igen, når jeg skal opgradere eller ha nyt.
Super personlig service.
Super service kl. 10, hvor der blev bestilt en ny MC hjelm, og 5 timer senere, får jeg både opkald og sms fra sælger Oliver, at der var kommet nye hjelme hjem, så jeg kunne få min hjelm med hjemme allerede i dag, hvilket er rigtig dejligt, da vi bor på Lolland, så skulle den ikke sendes med posten, som Ejlskov MC udstyr ville sørge for.
Ikke sidste gang, at jeg handler hos Rasmus og Oliver ☺️
I dag var vi første gang i denne sted…
I dag var vi første gang i denne sted sammen med min kone. Selvom Vi kom lidt for sent cirka kl 16.30 efter arbejde, mødte Sælger os meget venlig og hyggelig.
Han hjalp os. Men jeg spurgte desværre ikke hvad han hedder :( Han hjalp os meget med valget og rådførte os med alle de spørgsmål, der interesserede os, på trods af at det var afslutningen på arbejdsdagen. Vi lyttede til hans anbefalinger og var tilfredse. Jeg kunne også rigtig godt lide, at på trods af vores ikke særlig høje niveau i dansk (vi har kun været i Danmark i 2 år), så gik sælgeren ikke over til engelsk. Vi kan ikke lide det, når alle forsøger at tale engelsk til os. Tak til ham for hans tålmodighed. Vi fik også gode rabatter på motorcykelhjelme og handsker. Vi vil anbefale dette sted til alle vores venner, og vi vil selv besøge det igen.
Super god service
Mega god service.
Top service
Bestilte en hoodie og et par bukser på deres hjemmeside. Blev dagen efter ringet op af ejeren. Han havde vurderet at hoodie var for lille iht de mål jeg havde valgt til bukserne. Så jeg tog ud og prøvede hoodie'en er nummer større, og han havde ret.
Derudover flinke og meget serviceminded personale. Kommer helt sikkert igen!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, at besøge Ejlskovs MC udstyr. Vi fik den bedste betjening, til køb af et par handsker.
Vi siger mange tak og på gensyn. Hilsen Farmor og William…
Du skal have god tid :-)
Jeg bliver budt en kop kakao eller kaffe af det super venlige og hjælpsomme personale, som ikke er blege for at tage en snak om løst og fast. Butikken er lys og indbydende, med meget at vælge mellem. Priserne er overkommelige. Jeg ville helt sikkert handle der igen!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ejlskov er uden tvivl mit go-to sted for motorcykeludstyr! Uanset om du mangler en hjelm der får dig til at ligne en actionhelt, eller et sæt handsker, der kan modstå en orkan, så har de det hele – og i fantastisk kvalitet.
Servicen er i verdensklasse: venlige, smilende, kyndige og altid klar med et godt råd. Jeg havde svært ved at vælge en ny jakke, men efter deres vejledning endte jeg med en, der ikke bare passer perfekt, men også får mig til at ligne en, der ved, hvad jeg laver på en motorcykel (selvom det kan diskuteres).
Og så har de kaffe. Endnu en god grund til at svinge forbi butikken – for hvad er bedre end at snuse til nyt grej med en varm kop i hånden?
Alt i alt altid en fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefales til alle, der elsker to hjul, god stil og god service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.