1. Softwareunternehmen

De beste en makkelijkste manier om teamleden aan te sturen. Roosters, communicatie en urenregistratie. Eitje heeft alles voor je team in één oplossing.

4.4

Hervorragend

Eitje heeft ons werk écht veranderd

Eitje heeft ons werk écht veranderd. Wat eerst een wirwar aan roosters, losse appjes en Excel-bestanden was, is nu strak geregeld in één overzichtelijke personeelsapp. Roosters maken? Gaat soepel. Uren registreren, verlof aanvragen of even snel schakelen met een teamlid? Alles zit erin.

Maar waar Eitje echt het verschil maakt, is in de details. De chats zijn superhandig: je kunt makkelijk per team communiceren zonder dat alles door elkaar loopt. Geen ruis meer, alleen duidelijke lijnen. En dan de kennisbank — goud waard. Nieuwe collega’s hebben meteen toegang tot alle belangrijke info, procedures en tips. Scheelt ons zóveel uitlegwerk.

Kortom: Eitje is voor ons veel meer dan alleen een roosterapp. Het is een complete personeelsoplossing die zorgt voor rust, overzicht en tijdwinst. We willen écht niet meer zonder.

5. Juni 2025
Eitje-Logo

Antwort von Eitje

Hoi Max,

Je review laat iedereen hier op kantoor stralen! Heel erg leuk om te lezen, en ontzettend attent van je om hierover te schrijven. Fijn dat Eitje zo'n verschil voor jullie maakt.

Bedankt, bedankt, bedankt!

Groetjes, team Eitje!

Naam zegt alles...

Behalve dat er een hele snelle en kundige Klantenservice achter zit als je een keer vragen hebt, is de App gewoon zoals de naam zegt; "een Eitje". Ideaal om mee te werken en ook de jeugd die de shifts zelf moet invullen werkt graag met deze app.

3. Januar 2025

Heel erg fijn en overzichtelijk…

Heel erg fijn en overzichtelijk systeem! Maar het allerfijnste is toch wel het personeel! Ontzettend vriendelijk en behulpzaam en reageren super snel! Zowel in de horeca als in de IT gebruikt en raad het echt iedereen aan!

1. Oktober 2024

Een 10 met een griffel

We hebben al 12 jaar een bedrijf en hebben diverse planning apps gehad. Pas met Eitje hebben we echt tijd winst geboekt en overzicht gekregen. Ook onze medewerkers zijn erg tevreden over eitje. De eenvoud van beschikbaarheid, diensten overnemen of zelfs het inklokken word al prettig ervaren.

Vaak merken we dat kleine bedrijven groot worden en dan de klanten van het eerste uur vergeten. Eitje is groeiende maar blijft trouw aan de core van het bedrijf en blijft luisteren naar de klanten van het eerste uur. Het support team is altijd snel met reacties en helpen waar ze kunnen.

29. August 2024

Niet twijfelen

Makkelijke planning, duidelijk rooster en als je er dan toch een keer niet uit komt (wat zelden gebeurd) een super contact.

23. Juli 2024

Eitje is echt onze uitkomst!

Eitje is echt onze uitkomst, voorheen was ik een paar dagen per maand kwijt aan planning en verloning. Nu in combinatie van de koppeling met Staffable kost het met nog géén uur per maand! Echt geniaal! De planning word door het team nu volledig geregeld en alles komt automatisch in de payroll te staan. Los van dat zit hier een mega vriendelijk en sportief team achter die kei hard werkt aan de applicatie en zijn ze continu in ontwikkeling en wordt het telkens beter. Petje af!

1. Februar 2023