Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I placed an order on January 29th. Payment was processed. It is March 2nd and my item has still not shipped. I emailed the company to cancel the order and they will not. They keep offering me a 30% re... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niestety kiedyś fajna marka teraz meeega nie polecam. Zwiększają cenę przed black friday a po napisaniu na czacie czeka klienta obrażanie i zarzucanie kłamstw. Mega słabe podejście do klienta. Zamówie... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Korzystałam z tej firmy olejków od jakiś 5 lat. To co ostatnio odebrałam to totalny brak jakości. Olejki jakby „pieką” pod językiem. Smakowe olejki- na noc i na dzień smakują zbyt mocno olejkami etery... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Highest quality CBD products at an accessible price point. No outsized promises. No chemicals or toxins. Just premium cannabidiol in form of CBD oil.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Olejki

Stosowałem kilka olejków, w różnych dawkach, smakowe i na noc. Stosując olejki szybciej zasypiam, również mniej stresuję się codziennymi problemami. Moim zdaniem spełniają swoje zadanie.

Z rzeczy bardziej uniwersalnych: bardzo ładne opakowania, ekologiczny sposób dostawy, dobre promocje :)

1. November 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Olejek NO.10 na sen

Korzystam z olejku NO.10 pomagającego zasnąć. Naprawdę bardzo dobrze działa i zawsze mam jego zapas, jedynym zarzutem jest to, że wg mnie zmieniono skład i teraz jest mniej olejku lawendowego bo czuje różnice, już nie ma tego przyjemnego zapachu i posmaku lawendy. Po otwarciu dwóch butelek z tego roku do porównania (zamówiony w marcu i maju 2022) w porównaniu do tego który miałam jeszcze z 2021. Dodatkowo butelka nie jest szczelna po pierwszym otwarciu, ostatnio miałam dwie sytuacje, że podczas lotu wylało się sporo olejku. Nie polecam zabierać w podróż bo aż przykro się robi że tak drogi produkt poszedł na straty.

7. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam kropelki dla psów

Polecam kropelki dla psów, myślę, ze łagodzi objawy epilepsji u mojej labradorki. Zanim zaczęłam podawać kropelki miała ataki równo co 3 miesiące. Kropelki podaje od początku maja, spodziewany atak miał być w połowie czerwca ale dostała na początku września i był o wiele łagodniejszy.

27. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Olejek cbd pomaga w stanach zapalnych

Sięgam po olejek NO. 30 i już długo stosuję CBD bo pomaga mi zwalczać stany zapalne i zmiany łuszczycowe. Poza tym uwielbiam stosować na noc kiedy jestem zestresowana bo dzięki CBD śpię jak zabita. Lubię EirHealth za łatwość złożenia zamówienia, szybką wysyłkę i ekologiczne kartonowe pudełka. No i mają plantacje w Polsce. Serdecznie polecam!

5. Oktober 2022

Dobry i spokojny sen

Od kiedy stosuję olej NO.10 jakość mojego snu uległa znacznej poprawie.

Jestem spokojna i wyciszona, co zawdzięczam również dodatkowi melatoniny i ekstraktu z lawendy. Wcześniej wspomagałam się melatoniną i herbatą melisa + lawenda.
Jednak nie było to wystarczające, ponieważ nadal miałam problem z zaśnięciem.

Aktualnie nie wyobrażam sobie snu bez tego olejku i szczerze polecam go również osobom, które mają problem z wybudzaniem się i ponownym zaśnięciem.

19. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Od wielu miesięcy używam olejku nr 9 i…

Od wielu miesięcy używam olejku nr 9 i nr 10/dzień,noc/. Widzę same pozytywy. Olejek na noc-rewelacja! W końcu przesypiam noce,rzadziej występują przebudzenia,rano nie jestem "otępiała". Trochę czasu zajęło mi przyzwyczajenie się do smaku/lawenda/,ale to jest szczegół. Natomiast olejek na dzień wspaniale wycisza,co przy stresującej pracy jaką wykonuję jest niezaprzeczalnym atutem. Poza tym odkąd używam olejków znacznie zmniejszyła się częstotliwość ataków migreny,na którą cierpię od ok. 30 lat,a jest to migrena oporna na leczenie,pomagają tylko tryptany....Nieważne czy jest to wpływ zmniejszenia stresu po olejkach,czy jakieś inne działanie olejów. Ważne ,że widzę wyraźną różnicę w samopoczuciu odkąd przyjmuję olejki. I myślę ,,,,ze moja przygoda z olejkami jeszcze trochę potrwa.
I jeszcze jedno-wielkie brawa dla EIR HEALTH za rzetelność,szybkość wysyłki,estetyczne opakowania i promocje!

18. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jednorazowy prezent, który stał się prezentem na każdą okazję

Olejek CBD okazał się być strzałem w 10 dla mojej mamy. Już od ponad roku stosuje regularnie, widzę poprawę, bo jest bardziej wyciszona a przy okazji zmniejszyło jej się ciśnienie w oku ( a jest narażona genetycznie na jaskrę) Polecam również koszulki Eir health mega wygodny materiał i piękny krój! Cenie sobie tę markę przede wszystkim za jakość, szybką wysyłkę, eko paczki i indywidualne podejście do klienta. Polecam z całego serca!
P. S dziękuję Eir health za ostatni gratis do paczki, był to prezent imieninowy oczywiście dla mojej mamy i przy otwarciu pudełka było miłe zaskoczenie (kula do kąpieli-będziemy testować) , dziękuję i jeszcze raz polecam każdemu

13. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Po ponad 2óch latach - w 100% polecam!

Ponad 2 lata korzystam z olejków Eir Health No.15. Były moim pierwszym wyborem i tak już zostanie :)
Pomagają mi uspokoić się i zasnąć (idzie to bardzo dobrze w parze z medyczną marihuaną :D), kiedy mam za dużo myśli przed snem, czy pomogły mi zwalczyć dziwny syndrom - zdarzało się, że miałem problem z zasypaniem z niedzieli na poniedziałek. Także zwiększają moje skupienie i spokój w ciągu dnia.
Inna ciekawostka (proszę nie mylić, że wyleczyło, bądź wyprostowało przegrodę itp.) - od dziecka zmagam się z mocno przekrzywioną przegrodą. Nie ważne jaka pora roku, dnia, godziny - wiecznie chodziłem z przytkanym nosem. Alergolodzy bez operacji przegrody (nie zrobiłem i nie zrobię operacji) nie potrafili stwierdzić, czy mam na coś alergię. Czy alergolodzy, czy laryngolodzy przypisywali mi różne chemiczne preparaty, których działanie było krótkotrwałe. Po paru miesiącach stosowania olejków Eir Health ten problem został zminimalizowany do tego stopnia, że nie zwracam na to uwagi już. Praktycznie nie spotykam po sobie, bym miał zatkany nos :) I od ponad dwóch lat zasypiam bez chrapania :D

Także olejek Eir Health No.3 dla zwierząt pomaga mojej kotce przy stresie i stanach lękowych. Dzięki olejkowi jest spokojniejsza, o wiele mniej płochliwa - zupełnie inny kot.

Jesteśmy bardzo wdzięczni za wszystko :)

Poza tym miewam kontakt z Eir Health czy to mail'owy czy na Instagramie i zawsze jestem w pełni, z wyczerpaniem obsłużony. się pośmiejemy :)
Wszystkie firmy powinny iść śladem Eir Health, jeśli chodzi o jakość produktów, pakowanie produktów, obsługę klienta oraz profesjonalizm :) W 100% można powiedzieć cena = jakość!

13. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecamy olejek i odzież :)

Olejki CBD stosuje moja dziewczyna przed snem, pomaga się jej uspokoić. Ja nie odczuwałem aż takich efektów, ale zakupiłem jakiś czas temu koszulkę z konopii i muszę przyznać, że bardzo ją lubię, jest zaskakująco przyjemna w dotyku i czuć, że jest porządnie uszyta :)

27. Juli 2022

Więcej spokoju w domu

Korzystam ja, korzysta żona, korzystają dzieci. CBD używamy do zmniejszenia poziomu stresu i napięcia, co ma pozytywny wpływ na dobrostan naszej rodziny. Odpowiednia, mała dawka, dobra jakość i prostota podania są zdecydowanie mile widziane. Biorąc pod uwagę na działanie i jakość olejków EirHealth, ostatecznie ograniczyłem się do zamawiania tylko od tego producenta i już od ponad dwóch lat jestem powracającym klientem. Polecam!

11. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Co mnie skłoniło do skorzystania z CBD

Co mnie skłoniło do skorzystania z olejków CBD?
- Regularnie powtarzający się ból głowy. Zazwyczaj przy zmianach warunków atmosferycznych. Albo od tak sobie. Tego problemu już nie mam.
- Problem z zasypianiem. Wielogodzinne kręcenie i wiercenie się w łóżku (nogi tam gdzie głowa, na skos, w poprzek) bez skutku. Czytanie Biesów - Dostojewskiego. Oglądanie memów i głupich filmików na YouTube do 4 albo 5 nad ranem, żeby na chwilę zasnąć przed budzikiem i czuć się przez resztę dnia jak g****. Tego problemu już nie mam.
- Przejmowanie się każdym drobiazgiem w moim życiu prywatnym i zawodowym. OK, to jeszcze zostało, ale przynajmniej nie wpadam już w szał, gdy coś nie idzie po mojemu.
- No i na koniec najważniejszy z powodów dla którego nie zrezygnuję z CBD. Zmniejszenie progresji oponiaka w mojej głowie na przełomie stycznia i czerwca. Stąd decyzja o zwiększeniu dawki z 600 na 1500 mg CBD. Ogólne samopoczucie dużo lepiej, a różne przedziwaczne myśl poszły precz. Walka trwa, ale teraz czuję że mam jakieś szanse!
EirHealth zostało mi polecone przez bardzo mi bliskich przyjaciół. Takich, przy których poradach się nie waham. Ale po złożeniu pierwszego zamówienia wiedziałem, że nie muszę mieć żadnych obaw. Wszystko przejrzyście opisane. Cenna wiedza w poradnikach. Przesyłka terminowo i schludnie spakowana. Wszystko w zgodzie z naturą (Eko). A ostatnio dorzucają prezenty na zachętę. Dziękuję, że mnie wspieracie. Obiecuję dozgonną wdzięczność!

10. Oktober 2022

Olejki CBD

Z olejków CBD korzystam około roku, głównie z tych w wersji podstawowej. Spróbowałam raz ananasowego, ale to jednak nie moje smaki.
Stosuję go wczesnym wieczorem, zdecydowanie poprawiła się jakość mojego snu, dłużej i spokojniej śpię.
Firmę poleciła mi partnerka syna i pozostaję jej wierna.

7. Oktober 2022

Olejek nie działa

Olejek nie działa, powoduje bol głowy. Dawki bardzo małe. Produkty wykonane z przemysłowej ,,samosiejki" Od innych producentów produkty działają na mnie.

7. Oktober 2021
Eir Health-Logo

Antwort von Eir Health

Cześć Jasiek, jeśli jesteś niezadowolony z jakości naszych produktów, to możesz bez problemu skorzystać z gwarancji jakości i otrzymać zwrot pieniędzy- wystarczy, że napiszesz do nas maila i podasz numer swojego zamówienia.

Odniosę się jeszcze do Twoich uwag:
- wszystkie oleje CBD powstają z upraw konopi włóknistych (zwanych także przemysłowymi), a nasze zdecydowanie nie są "samosiejkami". Zdjęcia naszych upraw znajdziesz na naszym IG.
- dawkę określasz sam, zgodnie ze swoimi potrzebami. Możliwe że chodziło Ci o stężenie produktu - nie są one małe, są one naturalne i możliwie zbliżone do tego jakie stężenie CBD występuje w kwiatostanach.

Zauważyłem, że minutę po wystawieniu nam negatywnej oceny, wystawiłeś 5* jednej z konkurencyjnych firm, która oferuje w większości niższe stężenia produktów niż my. Mam nadzieję, że nie jest to czyn nieuczciwej konkurencji i faktycznie kiedyś złożyłeś u nas zamówienie. Jeśli tak było, to chętnie zaoferujemy Ci zwrot środków, żebyś nie czuł się poszkodowany.

Pozdrawiam,
Michał

Doceniam eirhealth za:

Doceniam eirhealth za:
-brak ściemy
-transparentność
-edukację Klienta
-szybkie dostawy
-ekologicznie i schludnie zapakowane przesyłki
-mój ulubiony produkt: olejek na noc 💜
Stosuję go zazwyczaj po dużym zmęczeniu psychicznym, po wyczerpującym treningu. Pozwala mi na głęboki i spokojny sen, po którym czuję się wypoczęta. Zamówiłam już pare butelek i na pewno na nich nie poprzestanę :)

3. Oktober 2022

Pomocne Każdego Dnia

Przesyłki z Eirhealth przychodzą zawsze na czas i dobrze zapakowane.

Co do produktów - Chwalę sobie dwupak No. 9 na dzień + No. 10 na noc, ten na noc dość mocno otula do snu i zmniejsza u mnie częstotliwość wybudzeń, ten na dzień mniej dla mnie odczuwalny w działaniu (w sensie tutaj już 'pobudzenia'), ale dobrze się po nim czuje i nie muszę dodatkowo kupować Wit. D3 2000 jak kiedyś, bo tutaj ta ilość już jest w sugerowanej dawce.

Dodatkowo mamy pewność, że Eirhealth korzysta z polskich plantacji i nie ma przeprowadzanych tym samym żadnych płukanek z rejonów gdzie dozwolone THC jest na wyższym %.

6. Juli 2022

Jestem bardzo zadowolona:)

Stosuję olejek o najwyższym stężeniu od wielu miesięcy. Działa kojąco na bóle kręgosłupa i świetnie radzi sobie z natłokiem myśli. Jestem bardzo zadowolona z efektów:)

13. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dzięki olejkowi CBD Eir Health znacząco podniósł się komfort mojego życia.

Dzięki olejkowi CBD Eir Health nie mam wreszcie kłopotów z zasypianiem, pomaga również w sytuacjach stresowych.
Cierpię na bardzo silne bóle podczas miesiączki, od kiedy zaczęłam regularnie stosować olejek nie muszę w ogóle brać tabletek przeciwbólowych, a zwykle brałam 6 na dobę.
Duży plus za przyjazne środowisku opakowanie (kompostowalna etykieta!) i flakon, który po użyciu daje się rozłożyć i wyrzucić do odpowiednich śmieci (bardzo czytelna informacja).
Zamówienia zawsze realizowane szybko, olejek świeży.

26. September 2022

Korzystam z CBD od EirHealth od roku

Korzystam z CBD od EirHealth od roku. Jestem osobą bardzo zabieganą i w ciągu dnia nie mogę sobie pozwolić na pamiętanie o dawce CBD. Z pomocą przyszło NO.10, które można aplikować na noc, z działaniem dodatkowo kojącym do snu. Dzięki no.10 ustabilizowałem sen, jedt on bardziej efektywny (potwierdzone z zegarkiem Garmina) i może być krótszy. Finalnie zyskałem godzinę dziennie niewielkim kosztem :)

27. September 2022

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr