Kan ikke anbefale dette firma, de er dårlige til, at kommunikere med kunden, sløser med deres arbejde og laver ikke tingene ordentligt færdig, de er ikke serviceminded og nogle er flabet. Fejer a... Mehr ansehen
Vi har haft en vandskade i vores sommerhus som Eigil Rasmussen har stået for via forsikringen. Kommunikationen med sagsansvarlige Brian Amdi Kjeldsen har været virkelig god. Det samme har det med de... Mehr ansehen
Flot stykke arbejde udført, ved udskiftning af vores vinduesparti. Vi fik besøg af 2 friske og hurtige tømre. Efter 5-6 timer var alt klaret, lister inddækning og oprydning. Vi er meget tilfredse.... Mehr ansehen
Hvordan skulle man kunne få et godt indtryk af et firma, når man er ved at blive trængt i grøften af en rød tømrer - snedker håndværkervogn? Det er den mest sjofle og svinske kørsel, uden for... Mehr ansehen
Rigtig god kommunikation og kompetente håndværkere
Kommunikationen med sagsansvarlige Brian Amdi Kjeldsen har været virkelig god. Det samme har det med de meget kompetente håndværkere, der har været inde over. Mange tak for det!
Kan ikke anbefale dette firma
Fejer alt “affald” ind under soklen, så de er fri for at gøre rent efter dem.
De fuger kun tingene halvt færdig.
Generelt inkompetent firma, tænker om de har uddannelse som tømre.
Hold jer langt væk fra dem.
Det er ikke 1. Gang de har været sådan.
Vi er fuldt tilfreds med dialog med…
Vi er fuldt tilfreds med dialog med Brian og den tømmer som udfærdigede opgaven.
God kommunikation fra begge
Hurtigt og kompetent arbejde
Hurtigt og kompetent arbejde af sagsbehandler Brian Amdi Kjeldsen efter et indbrudsforsøg.
Efterfølgende blev nyt vindue leveret og indsat på tilfredsstillende vis.
Vare lige ved at blive kørt ned af en…
Vare lige ved at blive kørt ned af en af deres biler som flyver igennem et rødt lys
Det var bil nr 67 E
Uprofessionel og dårligt håndværk
Uprofessionelt i en grad, så man tror det er løgn. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
I forbindelse med renoveringen af boligblokken på Parkvej i Odder er beboerne reelt blevet taget som gidsler i deres egne lejligheder. Vi bliver bedt om at flytte rundt på møbler i vores hjem, så håndværkerne kan komme til – for derefter at finde ud af, at der nu to gange er blevet bestilt forkerte vinduer.
Nogle vinduer er efterfølgende blevet monteret, men at fuge, skumme eller isolere – hvad man nu vil kalde det – er åbenbart en by i Rusland. Det betyder, at det trækker kraftigt ind ved de nyopsatte vinduer, og her i vintermånederne er det derfor svært at holde varmen i lejligheden.
Jeg er dybt skuffet over den håndværksmæssige kvalitet fra dette amatørfirma samt den totale mangel på information i forbindelse med byggeprocessen. Håndværkerne går blot ind i lejligheden uden at ringe på eller varsle deres ankomst. Man kan stå i sine underbukser og blive taget fuldstændig på sengen – man ved aldrig, om man risikerer bogstaveligt talt at blive taget med bukserne nede.
Vi har haft Egil Rasmussen til at…
Vi har haft Egil Rasmussen til at udbedre en forsikringsskade hos os. Vi har været meget tilfredse med arbejdet, kommunikationen undervejs og oprydningen undervejs.
Rasmus var i øvrigt utrolig venlig - og Brian, hans formand havde helt styr på alt med kommunikation, planlægning af forløbet osv. Tak!
Super professionelt arbejde.
Super professionelt arbejde.
utilfreds.
Kan ikke anbefales overholder ikke…
Kan ikke anbefales overholder ikke deres egene varsler om hvornår de påbegynder deres arbejde.
Vi fik altid svar
Vi fik altid svar, når vi var i tvivl. Godt teamarbejde med andre faggrupper i vores sag ( vand i kælderen ).
Jeg havde en skade i min kælder
Jeg havde en skade i min kælder, som min forsikring dækkede. Brian Amdi Kjeldsen fra Eigil Rasmussen A/S var en rigtig god tovholder, meget informativ og grundig på en fantastisk rolig og tillidsvækkende måde. Der blev hurtigt knyttet håndværkere på, som der ikke var lang ventetid på heller ikke ved skift. Gamle skabe blev med “kloge hænder” ordentlig fjernet af tømmer Søren Dueholm.
Efter 3 uger med affugtning ved Polygon kom Murer Thomas Nielsen og ordnede væggene efter grundig research og i fin dialog med mig hele tiden.
Væggene blev malet dækkende og flot resultat af Dorte fra Malerhuset.
Herefter kom tømmer Søren Dueholm med god ekspertise for at få de gamle skabe på plads igen i et hus, der ikke har retvinklede vægge.
Venlige og imødekommende
Venlige og imødekommende. Arbejdet udført som aftalt. Dog ventetid på materialer.
En god oplevelse
Firmaet Egil Rasmussen stod i oktober 2024 for udbedringen af en forsikringsskade på min fordør efter indbrud. Jeg var meget tilfreds med arbejdet udført af den sagsansvarlige, Brian Amdi Kjeldsen. Efterfølgende udførte tømrer Søren Dueholm Hougaard reparationsarbejdet til min fulde tilfredshed med stor faglig dygtighed og akuratesse.
Uffe Nielsen, Viby J
Forsikringsskade
Har haft ER til at lave vores kælder efter skybrud . Mere arrogant Taksater har jeg aldrig mødt . Tømrerne mere pause ind de arbejdede , når jeg sagde noget fik jeg bare at vide at det var udbedring og ikke nyt , mit skab var skadet af vand så i stedet for at skifte siden blev der bare sat en plade på , gulvet er lagt forkert så det får vi nok bøvl med . Lægter der skulle i væggen lå ude i regnvejr så de blev våde. De dækkede ikke af så det var den store rengørning efter dem over alt . Da det regnede stod de og skar gips flader i kælderen så det støvede helt oven på . Aldrig ER inden for mine døre mere .
ER gav os rigtig god rådgivning og var…
ER gav os rigtig god rådgivning og var meget imødekommende og serviceminded. Stor anbefaling herfra!
Vellykket tagudskiftning
Vi har fået udskiftet tag på min fars hus
Det gik hurtigt og smertefrit, der var lavet nogle fejl i montagen men dette håndterede ER hurtigt og proffesionelt
De stillede med 5 mand og fik udbedret det hele på kort tid, uden nogen form for bøvl og besvær
Dem bruger vi helt sikkert igen.
Hurtigt og problemfri løsning
Ingen udfordring. Løsning er god.
Leger taksator
Vi havde en skade på et vindue. da vinduet var pillet ud fandt vi råd i en træsøjle. Jeg har en anden sag med forsikringen om indkommen vand i samme område og tømmeren siger så at han ringer til taksator. Jeg fik lov til at tale med taksatoren (som jeg troede var fra forsikringsselskabet) og det blev aftalt af søjlen skulle udskiftes. Efterfølgende fik jeg regingen på søjlen, det viser sig at den taksator jeg talte med var en ansat hos Egil Rasmussen og ikke forsikringen. Ret skal være ret Egil skal ikke tage den regning, men jeg blev aldrig oplyst at der kom en ekstraregning, så jeg forventede at den var clearet med forsikringen - men det viste sig at jeg bare havde snakket med en tilfældig hos Egil. Fugearbejdet omkring vinduet kunne jeg have gjort lige så godt selv (ikke kvalitetsstempel) så alt i alt er det sidste gang jeg har brugt dem
Vurdering til Forsikringssag
I forbindelse med en forsikringssag skulle vi have en faglig vurdering af vores udestues tag.
Her er der ikke meget faglighed at komme efter da vurderingsmand Michael Busch fuldstændig fejlede vurderingen.
Det tog op mod et halvt at få rettet op på, da hans vurdering var forkert. Kan ikke anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.