Eggersgaard Bewertungen 74

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Isoleringen virker fint, men huset er skamferet. Hullerne er enten ikke lukket eller cementen er smasket ud overalt på muren hvor hullerne er lukket. Eggersmann vil ikke udbedre og afviser klagen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre kan det næppe gøres. Oliver ankom og startede straks den helt store make-up på ca. 130 m2 terrasse samt tag. Luksusfliserens, algebehandling, imprægnering, fugesand samt udfejning af samme.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner for veludført hulmurs isolering og 5 stjerner for god kundeservice. Arbejdet blev grundigt udført, med sans for de små detaljer. God forklaring undervejs. Vi blev også hele tiden orien... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et rigtigt godt forløb hele vejen igennem. Magnus som kom og lavede det, var en meget høflig ung mand, som virkelig ønskede at få løst opgaven, trods det blev lidt anderledes end forventet. Fik en... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Eggersgaard Danmark ApS er en landsdækkende specialist inden for fliserens, algebehandling, imprægnering, tagrens, tagmaling, hulmursisolering og loftisolering. Vi hjælper både private og erhverv med at forlænge levetiden på deres ejendom gennem effektive og skånsomme behandlingsmetoder. Vores mission er at levere kvalitet, tryghed og holdbare løsninger – derfor er vi “Det trygge valg” for kunder, der ønsker professionel service og langtidsholdbare resultater. Hvorfor vælge os? ✔ Erfaring & ekspertise: Vores fagfolk har stor erfaring og bruger kun de bedste produkter på markedet. ✔ Landsdækkende service: Vi dækker hele Danmark og sikrer hurtig og pålidelig service, uanset hvor du bor. ✔ Miljøvenlige løsninger: Vi anvender skånsomme og bæredygtige produkter for at beskytte både din ejendom og miljøet. ✔ Kundetilfredshed i fokus: Vi sætter en ære i at levere et resultat, der overstiger dine forventninger. Lad os hjælpe dig med at beskytte og vedligeholde din ejendom – kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

4.5

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

hulmurs isolering

fik hulmurs isolering af 139kvm hus minus de 2 gavle.
teknikeren kom 2 timer for sent grundet bil problemer.(kunne have været rart med et tlf. opkald.)
super flink og dygtig ung mand der udførte opgaven.
havde fået en pris på hele huset incl. gavlene på 1 sal. 9500 incl. moms.
vi fandt så ud af at begge gavle på huset var isoleret så det gav ikke mening at isolere disse.
så vi endte med at hulmursisolere begge sider af huset. ca. 81 kvm.
det tog ca. 4 t plus 1,5T transport, med en pris på ca. 6395kr for arbejdslønnen.
altså 1162 kr i timen, ved godt bil og værktøj koster lidt men ikke så meget.
det er dyrt pr. time for hulmurs isolering
fik et lille afslag på 1500 så endte med at betale 8000 incl. matrialer og moms.

26. Januar 2026

Great job!

We just had our isolation done and are very happy with it the guy worked quick clean and very friendly! The vuge were out back so you hardly notice it had been done. And at that price it's really a steal!

6. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og grundigt udført

Vi fik hulmursisolering udført på vores hus, og vi er meget tilfredse med den service, vi modtog. Personalet var yderst professionelle og gav grundige forklaringer under hele forløbet. Alle vores spørgsmål blev besvaret klart og tålmodigt, og der blev ikke sprunget over, hvor gærdet var lavest. Hele processen var gennemsigtig, og vi oplevede en høj grad af engagement og kvalitet i arbejdet. Det har været en rigtig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale.

1. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner for veludført hulmurs…

5 stjerner for veludført hulmurs isolering og 5 stjerner for god kundeservice.
Vi blev også hele tiden orienteret om aftalen, og om hvornår de ville ankomme.

29. September 2025

Meget grundige og effektive

Jeg havde en virkelig god og behagelig oplevelse med Eggersgaards to isolatører. De gjorde meget ud af at fortælle og vise, hvad de lavede, da hulmursisolering for mig som kunde jo ved første øjekast kan virke som en ‘usynlig investering’.

De var ekstremt effektive i den tid de var her og stod ikke stille et minut. Særligt vil jeg fremhæve og rose dem for at være særdeles grundige og tænke ud af boksen. Der var flere steder på huset, hvor de ikke kunne komme til, men hvor de insisterede på at finde en løsning selvom de ikke var forpligtet til det og jeg tilbød dem at springe stedet over.

Jeg føler mig meget tryg ved mit valg af firma og vil bestemt anbefale dem til andre fremover, da det står tydeligt, at her er tale om et personale, der er stolt af at levere et godt håndværk.

5. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er man til kvalitetsarbejde er her firmaet.

Bedre kan det næppe gøres.
Luksusfliserens, algebehandling, imprægnering, fugesand samt udfejning af samme. Efterfølgende algebehandling af tag. Da vejret artede sig nogenlunde, lykkedes det ham at blive færdig på en dag og efterlod et flot arbejde.
Meget sympatisk og dygtig ung mand, men Maria ved telefonen havde stor andel i, at jeg blandt mange firmaer netop valgte Eggersgård.

24. Juni 2025

Hold da op!

Hold da op! Har lige haft besøg af Kasper. Vores fliser og træterrasse ser ud som nye igen. Kan på det varmeste anbefale at bruge Eggersgaard. Og hvilken dygtig og høflig ung mand.

19. Juni 2025

Supergodt gået Casper

Vi havde i dag besøg af Casper og er meget tilfreds med hans arbejde. Han kom til aftalt tid og efter 3 timer var han ferdig. Kun impregneringen genstår. Da skal flisene gerne være tørret og det skal være opholds vær.

Ros til Casper for hans måde at være på. Høflig tillidsvækkende ung mand.

27. Mai 2025

SUPER god oplevelse

Super flot arbejde der er udført på mine ellers meget gamle grimme fliser. Resultatet har været udover mine forventninger og jeg er så glad for det. Det var nemt og hurtigt at få tid og de var meget søde og serviceminded.

6. Mai 2025

Flisernes

Har fået ordet fliser En dygtig og kompetent ung mand, der havde styr på det. Virkeligt flot stykke arbejde han har udført. Han var super omhyggelig også med rengøring efterfølgende.
Han får den bedste anbefaling.

29. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hermed min allerbedste anbefaling.

Kom præcis til aftalt tid. Jeg fik renset mine havefliser til perfektion, og der blev rengjort til UG. Jeg ser frem til afsluttende imprægnering om en uges tid. Jeg vil til hver en tid anbefale dette firma med gode priser og kvalificeret personale.

16. April 2025

Helt igennem god oplevelse

Helt igennem god oplevelse! Fra tilbud til udførelse kan vi kun sige alt er i top. Det er samtidig utrolig betryggende at håndværkeren som udførte opgave blev langt over almindelig arbejdstid på en fredag for at være sikker på at alt var udført korrekt og at der var ryddet op efterfølgende.
Vi fik udført hulmursisolering, og fik samtidig besked om at hvis vi oplevede nogle problemer, eller evt træk som vi var bekymrede over, så skulle vi bare ringe - så kom de igen og lavede en inspektion.

Vi har inspiceret alle rum med termisk kamera efterfølgende, og der er absolut INTET at sætte en finger på.
Vi kan kun anbefale!

28. Februar 2025

Veludført arbejde

Veludført arbejde - hulmursinsolering - til en rigtig fornuftig pris - kan kort anbefales. Både min kusine og forældre har efterfølgende fået deres hulmur isoleret. Vi er alle tilfredse:

13. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr