Skolan i sig är bra, men det stämmer inte att 9 av 10 får jobb efter utbildning. Det krävs ofta minst 2 års yrkeserfarenhet på de flesta IT jobben. I min klass var det enbart 1 avd drygt 37 elever so... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag uppskattade det flexibla upplägget och det relevanta innehållet i utbildningen. Undervisningen var givande och jag värderade särskilt möjligheten att samarbeta med riktiga företag under kurserna.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det gäller att vara envis på EC Utbildning, eftersom all form att studier sker på distans krävs det att du klarar av pressen att studera ensam och leta upp svaren själv även om lärarna hjälper till... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Utbildningen är helt på distans, vilket gör det väldigt flexibelt. Föreläsningsmaterialet och videorna kan man studera när det passar en själv. Det finns handledare som hjälper till när man behöver st... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi kallar oss gärna för tech-nördar – för oss är det en hedersbetygelse. Genom vårt koncept "Innovation i varje Byte" rustar vi människor med den kompetens som morgondagens digitala arbetsmarknad kräver. Våra utbildningar är CSN-berättigade och innehåller praktikperioder (LIA), vilket ger våra studerande verklig arbetslivserfarenhet och goda chanser till jobb efter examen.
Vår styrka ligger i det personliga bemötandet, det flexibla upplägget via EC Stream och vår förmåga att snabbt anpassa oss till nya teknologier och branschbehov. Vi erbjuder utbildningar inom bland annat programmering, cybersäkerhet, UX-design, testning och webbutveckling.
9 av 10 av våra studerande rekommenderar EC Utbildning till andra. Vi är stolta över att bidra till kompetensförsörjningen inom tech – och till att våra studerande får nya möjligheter i arbetslivet. På EC Utbildning får du mer än en utbildning. Du får en framtid. Våra YH-program Våra YH-kurserInhalte von echten Menschen stehen bei Trustpilot im Vordergrund. Dieses Unternehmen kann jedoch zusätzlich unser KI-gestütztes Antwort-Tool verwenden, um Hilfe beim Verfassen von Antworten zu erhalten.
Bra lärare och bra struktur och innehåll på utbildningen.

Antwort von EC Utbildning
Utbildningen var stökig i sin struktur. Dålig tillgång till lärare utöver "Lektionstid". Dåligt med stöd vad gäller att hitta LIA. Repetitionsövningar var för få inom vissa ämnen och många använde sig sällan av studiematerialet som var inköpt. Resulterade i att kunskaperna som lärdes ut inte fastnade helt, även om vissa moment har gjort det.
Utbildningen har ännu inte lett till något arbete. Förvisso lågkonjunktur och är inte relaterat till skolan direkt men utbildningen marknadsfördes som att det fanns relevant behov. I realiteten så verkar det som att Konstruktörer även behöver ingenjörsutbildning för de flesta arbetsplatser.
Summeringen är i nuläget att utbildningen känns något bortkastad, såvida man inte får anställning via den LIA-plats som man var på.

Antwort von EC Utbildning
Jag upplevde det som en gedigen och bra utbildning där jag lärde mig mycket och efter examen så kände jag ändån att jag har fått en bra grund att stå på och att jag lärt mig mycket nytt.

Antwort von EC Utbildning
Jag gillade att det var praktiskt och yrkesrelaterat men kändes som man hade för lite kunskap in på praktik eller ut i arbetslivet för att vara attraktiv nog för arbetsgivare

Antwort von EC Utbildning
Mycket bra upplevelse för egen del, bra kontakt, personal och bra upplägg för utbildning!

Antwort von EC Utbildning
Utbildningsledare, klassrepresentanter och lärare var jättevänliga. Kursen själv var jättegivande och grupparbete, lektioner samt presentationer hjälpte öva på olika sätt inte bara individuellt men också som team.

Antwort von EC Utbildning
Är inte nöjd med LIA perioden och hur jag blev uppmuntrad att ta en LIA som inte hade kodning när jag hade en som var perfekt för mig. Inte nöjd med hur ni bytte lärare inför examen eller hur ni "manipulerade" siffror angående hur många som får jobb efter examen.

Antwort von EC Utbildning
Jag gick utbildningen till .NET-utvecklare under två år på distans.
Överlag var jag nöjd med själva utbildningen, upplägget fungerade bra på distans, lärarna var engagerade och kursinnehållet gav en bra grund inom systemutveckling.
Tyvärr är min upplevelse efter examen inte lika positiv. Trots att det är en YH utbildning, som ska vara nära kopplad till arbetslivet, ledde praktiken inte till jobb för näst in till någon ur Örebro klassen. Till och med lärarna rekommenderade oss att söka andra utbildningar under tiden vi letade jobb, eftersom arbetsmarknaden för .NET-utvecklare var så svag.
Jag hade turen att få anställning på min LIA-plats, men jag känner verkligen med mina klasskamrater som nu står utan arbete och i flera fall tvingats återgå till sina tidigare yrken. Det känns som ett stort slöseri med både tid och CSN-lån när en utbildning inte leder till de möjligheter som utlovats.

Antwort von EC Utbildning
Pluggade Data Science och blev klar med studier 2025. Fick jobb direkt :) värdefull utbildning som ledde till jobb! Rekommenderar starkt.

Antwort von EC Utbildning
Kunniga lärare. Bra stöd från handledare. Undervisning på distans funkat riktigt bra.

Antwort von EC Utbildning
Jag gillar det egna ansvaret. Bra lärare som kunde ge personlig hjälp.

⸻
Jag tycker att utbildningen var helt värdelös. Lärarna lade inte ner tillräckligt med tid på eleverna, och de gick djupt in på saker utan att förbereda oss ordentligt. Praktiken var också dålig – skolan kunde inte ordna platser på företag som verkligen behövde personal. I stället fick vi praktik hos företag som mest verkade existera för att få bidrag från Skolverket, utan att erbjuda något riktigt projekt eller lärorik erfarenhet.
När vi sedan kom ut i arbetslivet väntade inget jobb, trots att ni säger att 9 av 10 får arbete efter utbildningen. Helt värdelöst.

Antwort von EC Utbildning
Utbildningen kunde anpassas för mina svårigheter och styrkor.
Bra kommunikationer mellan elev och lärare.

Antwort von EC Utbildning
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.