ECOstyle A/S Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

købte deres fluefri spray og hvis du gerne vil vaske dine fluer så er det fint... men så snart de har rystet deres vinger så flyver de videre som om intet var sket... en alm forstøver med vand er... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Myrefri på INGEN måde. Men lyserøde fliser er der 100% garanti for. Så mangler dine fliser en flot lyserøde farve i flere måneder så blot drys myregift ud over dem. Farven holder længe efter flere s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deres UNIVERSAL GØDNING som er 100% organisk er virkelig et fantastisk produkt, som virkelig gavner alt i haven og giver både en super flot grøn græsplæne, flotte planter og gør ens have en fryd at... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ecostyle ukrudsfri er et meget dårligt produkt. Midlet lader sig ikke let opløse i vand, men lægger sig blot som en meget fedtet gul hinde oven på vandet. Bruger man sprøjteflaske bliver sprøjten hur... Mehr ansehen

1. Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Gør havedrøm til drømmehave. Vi inspirerer og rådgiver dig om livet i din have, så du kan få sunde og flotte planter, samt blive fri for alger, ukrudt og skadedyr.

Ungenügend

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ecostyle insektfri

Min erfaring er at produktet ikke virker. Jeg sprøjter mod bladlus, og de bliver ved med at være der…
Det er lidt irriterende, for jeg gav 200 kr for flasken

29. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

deres ph test virker ikke

deres ph test virker ikke. Når man har blandet jord vand og pulver, har man et reagensglas med mudder. Det bliver det ved med at være. det skifter ikke farve. spild af penge

10. Mai 2021

Stueplante gødning ecostyle

Stueplante gødning
Har brugt ovenstående produkt en go mdr tid og er standset med at bruge det da det har en grim lugt et sted mellem katte urin og gylle - desuden giver det misfarvninger som ikke er til at få af på krukker mv.

Er faktisk lidt uforstående overfor hvorfor man markedsføre sådan et produkt til indføres brug. Efter en periode begynder det at gi lugtscener - det bare ikk godt nok. Og har dosseret som foreskrevet.

20. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. professional vejledning og helt vidt søde og behagelige unge menneskerat tale med i telefonen, jeg er helt bestemt kunde i fremtiden

11. August 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig brugsanvisning eller ?

Har betalt ekstra for at købe Aqua-kalk, som i følge brugsanvisningen skal kunne udlægges med spredevogn. Men det er så vådt, at det kun med nød og næppe kan udlægges med hånden uden at klumpe. Fik indtryk af, at navnet hentydede til oprindelsen fra vandværker, og ikke til at det er vand med kalk. Ser nu også på hjemmesiden, at man opfordres til at lægge det ud til tørring inden brug. Komplet fjollet.

14. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deres UNIVERSAL GØDNING som er 100%…

Deres UNIVERSAL GØDNING som er 100% organisk er virkelig et fantastisk produkt, som virkelig gavner alt i haven og giver både en super flot grøn græsplæne, flotte planter og gør ens have en fryd at komme i.
Vil 100 gange heller bruge dette produkt end alle de npk produkter der findes😀😀
Det eneste minus der er, er at det ikke dufter så godt de første par dage efter det er spredt 🙄 men det er til at leve med.
Vores hund synes også det er fedt, for den vil rigtig gerne slikke/spise det og da det også kan gives til vores grønsager, så sker der ikke noget ved det 😂 bare den ikke ruller sig i det for det kræver et bad 🤣🤣

17. Juni 2020

Myredåser

Myredåserne er brugt kontinuerligt i to uger, genopfyldt med to-tre dages mellemrum. Myrerne er der stadig. Idéen om at de tager giften med tilbage til boet og de alle bliver udryddet der, holder tydeligvis ikke.

10. Juni 2020

ECO style Myregift

Eco style myregift er den dårligeste myregift, jeg nogensinde har brugt.
Jeg har gjort ligesom der står på pakken, men det har ingen effect.
Jo det slå de levende myre ihjel, som man sprøjter direkte på.
Men det udrydder ikke boet selvom man vander/sprøjter direkte ned i hullerne.
Så find et andet mærke.

22. Juni 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr