Test company Bewertungen 99

TrustScore 2.5 von 5

2.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na een bezoek van een verkoper zou ik goedkoper elektriciteit en gas hebben maar in werkelijk betaal ik per maand 3x meer dan bij mijn vorige leverancier .Ik kan geen goed advies geven.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste Recent kwam ik in contact met u over zonnepanelen. U gaf mij een uitgebreide uitleg hoe de plaatsing zou verlopen. Ik ben super tevreden alles verliep naar mijn wensen. Ik ben heel blij dat ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sinds oktober 2022 zonnepanelen laten plaatsen. In November deed de batterij het niet meer. Vanaf november al verschillende keren gebeld om een technieker langs te sturen. Tot op de dag van vanda... Mehr ansehen

1. Abenteuersportarten

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit meer laat ik mij overhalen om over te stappen

Na een bezoek van een verkoper heb ik mij spijtig genoeg laten overhalen om bij dit bedrijf een contract af te sluiten. Het contract was nog niet in voege en er zou al over de 400 euro gedomicilieerd worden. Ze lieten mij weten dat dit niet het juiste bedrag was en ik vroeg hen om dit zwart op wit te zetten. Dat hebben ze ook gedaan via mail. Maar toch hebben ze dat bedrag van mijn rekening gehouden. Nu beantwoorden ze geen enkele mail meer van mij.

22. Februar 2026

Ecofix…is duur

12. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden van ecofixsolutions !!!

Snel en goed werk bij plaatsen airco en zonnepanelen. Goede bespreken over plaats plaatsing en steeds bereid om raad te geven.
Moesten ook geen voorschot betalen!!!
Hebben zelfs in het weekeinde(zondag) de aansluiting komen doen omdat er een klein probleempje was.

22. Juli 2024

ECOFIX een echte aanrader

ECOFIX een echte aanrader
Om te beginnen was er een vlotte communicatie,er werden duidelijke afspraken gemaakt.
Vriendelijke mensen zowel aan huis als aan de telefoon.
We hebben een goed advies gekregen & ook een eerlijke prijsopgave.
De uitvoerders gingen proper en degelijk te werk
Wij zijn uiterst tevreden

3. Juni 2024

Man man miserie

Zeer vriendelijke meneer bij het maken van de offerte en toen deze getekend was en de daarop volgende contacten leek hij opeens veranderd of liever liet hij zijn ware gezicht zien. Na het maken van een afspraak voor een woensdag werd er verlof gereserveerd om de zonnepanelen te komen plaatsen. Een uur later geen plaatsers gezien op bewuste dag. Contact opgenomen en we kregen te horen dat de secretaresse de afspraak was vergeten op te slaan in agenda. Nieuwe afspraak twee weken later . Zonnepanelen geplaatst , batterij die op zolder moest geplaatst worden liet men beneden staan in de hall ,alhoewel men met vier plaatsers aanwezig was. Was niet voor hen zei men. Contact opgenomen om de installatie te activeren. Opnieuw op bewuste dag niemand gezien wegens onvoorziene omstandigheden. Nieuwe afspraak maandag daaropvolgend . Woensdagnamiddag telefoon van verkoper dat men toch nog de vrijdag zou komen . Niemand gezien . Contact opgenomen en gezegd dat ofwel hij maandag eerstvolgend moest komen want dat de secretaresse het al had vastgelegd en we kregen te horen dat het niet kon. Onder dreiging dat hij alles kon laten ophalen en verdwijnen is er diezelfde maandag een andere elektricien geweest maar deze had geen beschrijving bij van wat hij moest komen doen , maar deze was zeeeeer vriendelijk . Diezelfde is dan op zaterdag alles komen aansluiten en pas veertiendagen later de app voor de zonnepanelen komen uitleggen omdat hij bij de eerste keer zijn laptop niet bij had . Nog vermelden dat de beloofde korting , omwille van het genomen verlof er ook NIET is gekomen. Bij de keuring werd dan ook nog eens een negatief bewijs geleverd omwille van blootliggende draden , te gevaarlijk om eventueel in te boren . Begrijpelijk. Een andere bende foefelaars is dan geweest om een stuk piepschuim dat op zolder lag te nemen en deze tegen de draden te plaatsen waar men niet aankon en een foto naar de verkoper gestuurd en de keurder en in orde was de installatie . Zeer zeer zeer ontevreden over deze verkoper en bedrijf , al kunnen die er mss niks aan doen . Dik gebuisd bij service en hierdoor liepen ze een verkoop van een installatie bij de zoon ook nog mis.

18. November 2022

Mo de technieker ...

Mo de technieker ...

Toffe, vriendelijke mijnheer.
Kennis van zaken.
Update snel uitgevoerd.
Goede en duidelijke uitleg.

Top. Bedankt Mo

Thiry Roosen Zoutleeuw

29. Juni 2023

Prachtige verkoper

Prachtige verkoper! Top installateurs! Prima afhandeling! Ze helpen je ook perfect door alle stappen heen. Zelf niets moeten doen!

12. Oktober 2022

Aanrader!

Aanrader!

Professioneel bedrijf en techniekers met een snelle service. Zeer tevreden van het geleverde werk, een echte aanrader!

3. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr