EcoBright Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een paar maanden geleden bij Ecobright 4 ledlampen besteld voor onze buitenverlichting. Helaas ging er onlangs 1 ledlamp kapot. Contact gehad met medewerker Timo. Hij stelde voor om een nieuwe... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik bestelde 4 led lampen, die een dag later geleverd zouden worden. Op de dag van bezorging had ik nog geen mail ontvangen. Uiteindelijk zelf gemaild naar EcoBright. Tegen de tijd dat ik antwoor... Mehr ansehen

1. Beleuchtungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bestel uw led lampen bij EcoBright! ✓ Kwaliteit ✓ Betaalbaar ✓ Uitstekende klantenservice ✓ GRATIS verzending va €50 ✓ Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

• Dr. Huber Noodtstraat 89, 7001 DV, Doetinchem, Niederlande

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkopen niet compatibel producten als wel compatibel

De ECO-DIM04 wordt aangeboden als compatibel met Niko 31003-serie schakelmateriaal, maar in de praktijk ontstaat er een onacceptabele kier tussen het afdekraam en de draaiknop. Dit staat nergens vermeld op de productpagina.
Na contact met de klantenservice werd bevestigd dat dit "helaas de enige manier is bij deze serie" , dus men is op de hoogte maar past de productinformatie niet aan. Op mijn verzoek om met een oplossing te komen werd niet ingegaan.

11. Mai 2026

Coulance met hoofdletters

Een led-driver van een van mijn ledbakken was defect. Op de vraag welke driver ik kon bestellen ter vervanging wees Ecobright mij op de mogelijkheid dat het binnen de garantie zou kunnen vallen. Aangezien ik meerdere bakken heb, met verschillende aankoopdata, kon ik niet goed aantonen wat de aanschafdatum was van de kapotte driver. Ecobright deed niet moeilijk en ik kreeg per kerende post, kostenloos een nieuwe driver toegezonden. TOP SERVICE.

2. März 2026

Zeer goede service

Zeer goede service. Eén van de Zigbee-schakelaars die ik heb, werkte niet meer goed. Na mailen heb ik een nieuwe toegestuurd gekregen die weer helemaal perfect werkt. Verder ook een zeer goede schakelaar, voelt kwalitatief goed aan, makkelijk te installeren en werkt soepel.

30. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 jaar en 4 maanden terug een zestal…

2 jaar en 4 maanden terug een zestal ledlampjes aangeschaft. Nu zijn er 3 defect gegaan. Na contact gezocht te hebben worden er 3 nieuwe led lampjes toegestuurd. Fijne winkel en goede service.

23. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Een jaar geleden circa 15 G4 ledlampjes…

Een jaar geleden circa 15 G4 ledlampjes besteld en geïnstalleerd, maar ze gaan nu stuk voor stuk kapot. Aan-uit-aan-uit. Stap nu maar over op een ander merk. Ze worden overigens gebruikt in de keuken dus de branduren zijn zeer beperkt.

13. Januar 2026

Jammer

Mijn product doet niet helemaal wat ik ervan verwacht. Dat kan gebeuren, maar mijn vraag hierover via WhatsApp wordt wel gelezen maar niet beantwoord! En mijn review op hun site wordt niet geplaatst.

Erg jammer

26. August 2025

Echt een topbedrijf

Echt een topbedrijf. Geven uitgebreid en goed advies, dat was echt heel erg fijn. Ze hebben ook een heel uitgebreid assortiment. Toen er toch iets misging (buiten hun schuld om) kreeg ik gratis zonder erom te vragen zeven nieuwe lampjes opgestuurd. Echt heel goed! Dank je Timo!

19. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een bestelling geplaatst voor…

Ik heb een bestelling geplaatst voor een set van 30 meter LED-verlichting. Het was een teleurstelling voor mij. De helft van de LED's werkt goed, de andere helft echter niet. Ik vroeg om een oplossing, maar helaas boden ze geen oplossing aan. Ik heb nog eens 3 trafo's gekocht. Dus het product dat 350€ kostte, heeft me met de extra trafo's 500€ gekost. Helaas had ik de LED's al geplakt en niet gecontroleerd voordat ik dat deed.

25. Juni 2025

Zeer goede service

Ik had al eerder tot tevredenheid aankopen gedaan bij Ecobright. Nu ging er iets mis bij DHL. Contact opgenomen en ik werd prima geholpen. Zeer vriendelijke en adequate aftersales service. Dan merk je dat deze webshop een Topshop is.

24. Januar 2025

Goede service !

Een paar maanden geleden bij Ecobright
4 ledlampen besteld voor onze buitenverlichting. Helaas ging er onlangs 1 ledlamp kapot. Contact gehad met medewerker Timo. Hij stelde voor om een nieuwe ledlamp gratis op te sturen.
Daarnaast wilde ik graag tegen betaling een extra ledlamp bestellen mocht er in de toekomt nogmaals een ledlamp kapot gaan.

Maar aangezien ik onder het minimale orderbedrag kwam, heeft Timo aangeboden om beide ledlampen gratis te versturen.

Fijn dat Ecobright deze goede service biedt.
Mocht ik in de toekomst iets nodig hebben, dan zal ik zeker weer voor Ecobright kiezen.

27. November 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Alleen maar positieve reviews worden geplaatst.

Bij Ecobright twee keer wat besteld, waarna ik voor beide artikelen een mail kreeg om deze te beoordelen. Aangezien ik niet geheel tevreden was, heb ik de reviews dan ook niet met 4/5 sterren beoordeeld. Maar wat blijkt, deze worden dan ook niet op hun site geplaatst. Zodoende leest een nieuwe klant alleen maar positieve reviews en zal dus sneller tot koop overgaan. Ik vind dit best een kwalijke zaak. Gelukkig bestaan er nog onafhankelijke review-sites die wel alles plaatsen.

29. November 2024

Buitengewoon GOED!

Onlanks wilde ik mijn lamp boven de eethoek ombouwen van halogeen naar led. Bij Ecobright Doetinchem langsgegaan waar ik uiterst vriendelijk en vakkundig werd geholpen. (Had dit adres van een zeer tevreden buurman gekregen.) Thuis de ledjes, de trafo en dimmer aangesloten en alles werkte. Storend was een gezoem in de trafo. Ecobright gebeld en probleem voorgelegd. Zonder moeilijke vragen werd meteen een nieuwe trafo klaargelegd. Helaas bleek na aansluiten het zoemen nog steeds aanwezig. Daarom, zoals afgesproken, weer gebeld met Ecobright en weer uiterst vriendelijk te woord gestaan.
Mij werd verzocht foto's te maken van de wijze van aansluiten van de componenten en deze via de whatsapp aan te leveren. Die zelfde dag nog bericht teruggekregen dat zij een proefopstelling zouden maken met soortgelijke componenten om te zien waar het probleem in zou kunnen zitten. (De combinatie van de componenten was immers goed.) Zoals verwacht bleek de proefopstelling goed en geluidloos te werken.
Vervolgens werd voorgesteld mijn dimmer te vervangen en ook deze werd weer kostenloos voor mij klaargelegd.
Ik heb de service van Ecobright Doetinchem als bijzonder goed ervaren. Waar kom je nog een winkel tegen die spontaan vervangende componenten klaar legt en zelfs een proefopstelling maakt om te kijken hoe ze de klant kunnen helpen. Wat mij betreft een respectvolle diepe buiging verdiend.

20. Oktober 2023

Goed product

Goed product, snel geleverd en gemakkelijk te verwerken. Lampjes geplaatst ter vervanging van defecte spotjes in zonnescherm. Nu ook nog led ipv halogeen.Top

31. August 2023

Niet volledig

Niet volledig
Producten niet volledig en beschadigd geleverd en later geleverd dan beloofd. Daarnaast ontbreekt de 1,5 meter aansluitsnoer met euro stekker

31. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr