ECKTIV Bewertungen 817

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eigenlijk zou ik 4,5 ster willen geven, maar we hebben een hele mooie week gehad op Sardinië. Routes waren heel duidelijk en prima te lopen op gps. De accommodaties"Hotel La Rosa del Venti: enorm... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tijdens onze last minute boeking heeft Ecktiv met ons meegekeken wat de mogelijkheden waren. We zaten vroeg in het seizoen dus de plekjes waar we overnachten waren rustig. Het vervoer van de rugzakken... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede en snelle communicatie, gemakkelijk te boeken. Geen overkill aan informatie, precies goed. De fietsen, materialen en de app waren perfect. Het eerste, en ook het laatste hotel, was op een prim... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De fietsroutes waren prachtig! Wel was de fietstocht van Monschau naar Stavelot erg mooi, maar ook erg lang. Wij hadden een acccu met veel vermogen maar wanneer je dit niet hebt kom je ws in de pro... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter
  2. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

ECKTIV verkoopt wandelvakanties en fietsvakanties over de mooiste routes in Europa. Van avontuurlijke individuele huttentochten tot comfortabele georganiseerde fietsbusreizen. Onze reizen gaan allemaal van plek naar plek. Bij de reizen van hotel naar hotel is het bagagevervoer standaard inbegrepen. We werken voor onze reizen samen met de beste lokale specialisten en zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Zo ga je goed geregeld op avontuur.

Goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa

Vom Unternehmen geschrieben

Het is ons doel dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van een wandel- of fietsvakantie. Dat doen we samen met de allerbeste lokale specialisten. Want wie kennen beter dan zijn de mooiste routes en beste plekken om te overnachten? Geniet van het comfort dat alles voor je geregeld is. Ga goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa.

4.3

1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geen geschreven beschrijving bracht ons in de problemen

Ecktiv heeft deze ‘reis’ ‘ingekocht’ van een hike-organisatie in Madeira.(Mb-tours). Bij die organisatie zijn helaas fouten gemaakt. Waardoor we 2 van de 5 geplande wandelingen niet geheel (of geheel niet) konden lopen. Dat is niet de ‘schuld’ van Ecktiv. Maar wel erg jammer.
Dat de route’beschrijving’ een GPX-bestand bleek te zijn gaf behoorlijk veel stress. In een volgende tocht zou een combinatie van een GPX-‘beschrijving’ (het verdient die naam ‘beschrijving absoluut niet!) en een routebeschrijving in woorden een absolute vereiste zijn; als dat niet gegarandeerd kan worden valt voor ons Ecktiv voortaan af als betrouwbare wandelvakantie-leverancier

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles rondom de reis was goed geregeld

Alles rondom de reis was goed geregeld: hotel, refugio’s, kaartmateriaal.
Wat we wel vreemd vonden was de aanduiding ‘lichte huttentocht’ voor een best wel pittige tocht. 2/3 op een schaal van 1-4 is niet echt een lichte tocht. De tocht was prachtig maar zeker ook pittig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne mailwisseling voorafgaand aan de…

Fijne mailwisseling voorafgaand aan de reis, goede fijne hotels met in het eerste hotel fijne instructies van een reisleider ter plaatse waarvan ik een mooi mapje ontving met nuttige informatie voor onderweg en een goed duidelijke routeboekje! Al met al een topervaring!!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Aandachtspunten

Qua routes en de afstanden hiervan, was de vakantie prachtig. Ook de hotels waren schoon en comfortabele bedden. Jammer dat het avondeten er niet bij inbegrepen zat. Zo moest je maar hopen dat er nog een tafel vrij was, zodat je niet nog eens moest zoeken naar een restaurant.
De transfer van Maastricht naar Sedan: maar een iemand, die en de fietsen in de aanhanger moest hijsen, de koffers moest inladen en daarna nog dik 3 uur rijden. Zonder drinken in de bus en zonder stop onderweg. Een minpunt.
De routeboekjes waren verouderd. Situaties zijn inmiddels veranderd, leuke dorpjes werden beschreven. Fijn voor een lunchpauze. Helaas niets geopend.
Daarnaast teveel tekst bij elk punt en te klein gedrukt. Moeilijk om dat allemaal te lezen op de fiets.
Nog een punt van aandacht: wanneer er staat: "ga tot aan de brug en dan scherp naar rechts", wordt daarmee bedoeld dat je voor de brug naar rechts moet. Dat klopte dus niet. Moest na de brug zijn. In goed ABN schrijf je dan: ga t/m de brug.
Al met al toch heel wat punten die verbeterd kunnen worden.

Mooie fietstocht

Alles klopte. Ecktiv goed bereikbaar voor nadere vragen. Hotels waren geschikt. Fietsen kregen goede veilige plek. Dag 6 naar Triëst was rommelig en onlogisch. (Route laatste 5km erg slecht en ongeschikt voor fietsers. )Eten was soms beneden peil. Buffet in Grado erg standaard. (Dan liever zelf restaurant kiezen. Er zijn zo mooie visrestaurants!) Overnachtings hotel was diner karig en in Vilach slecht (vegetarische hap mag niet eens een maaltijd worden genoemd). Ontbijt was overal ruim en goed. Mogelijkheid om lunchpakket te maken zou (tegen betaling) welkom zijn. Fietsroutes waren de eerste 5 fietsdagen heel mooi, autoluw en met de app probleemloos te volgen. Iets meer info over leuke zaken langs de route zou welkom zijn. (Zoals Maastricht Bodensee)

Eerste aangename ervaring met Berghuttentocht

Zeer tevreden van Ecktiv; alles is prima verlopen, was voor ons een eerste ervaring van Berghuttentocht - voldoende info gekregen en vragen werden direct beantwoord - routes waren zoals vermeld - hotel en hutten zeer verzorgd met goede ontbijten en maaltijden - wij gaan zeker nog huttentochten doen en dit zal ook via Ecktiv zijn - een echte aanrader

Fietsvakantie van Tirol tot Veneti:e

De reis voldeed aan onze verwachting. Mooie fietstochten, over prima fietspaden. Alleen de tijd was te kort om de stad te bezoeken. Echter sommige hotels voldeden daar niet aan. Met name het eerste hotel, was oud, zeer kleine handdoekjes. verder waren er hotels met een zeer krappe douche ruimte. waren er douche koppen die je niet vast kon zetten. En in het laatste hotel bleef het water na een kwartier nog steeds koud.
De reisleider was prima. Je kwam hem regelmatig tegen tijdens de tocht en was steeds belangstellend. Hij gaf ook van te voren genoeg informatie. Ook de chauffeur was een vakman en een zeer verzorgde bus, met alles er op en aan.

2. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fietsvakantie Tirol tot Venetië.

De reis voldeed aan onze verwachting. Mooie fietsroutes, over prima fietspaden. Maar de planning qua tijd was erg krap. Enkele plaatsen (steden) hebben we niet kunnen bezichtigen. Verder waren er enkele hotels die zwaar tegen vielen. Zoals een te krappe doucheruimte, enkele sterk verouderde handdoeken ( eerste hotel), douche koppen die van de stang gleden. En in het laatste hotel bleef water zelfs na een kwartier nog koud.
Misschien een tip, om eens een rondje hotels te doen. Een prima reisbegeleider, die je regelmatig tijdens de rit tegenkwam en belangstellend was. Ook de bus en chauffeur voldeden aan onze verwachting.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I traveled from the US to take the tour…

I traveled from the US to take the tour along with my sister who came from the Netherlands. My app never worked. I emailed for assistance, but nobody got back to me. Therefore, I fully rely on my sister. The app (trails) were not easy to follow and we got into major problems one day facing Shepards dogs extremely agitated one attacked my sister. We then could not continue on the trail as it was extremely dangerous. We could not turn around because of the dogs who came twice after us. We had to find a way down the valley that ended up with an emergency call to be air lifted. I wish there was a better knowledge of the trails offered, the reality on those trails at this time of the year and better way to communicate with the clients.

31. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
ECKTIV-Logo

Antwort von ECKTIV

Dear mrs. Greenberg, I am sorry to hear you had such a difficult trip. I am afraid I cannot find your booking in our system, also not when I search for the name "Greenberg". Now, I do not know which trip you were on. Also I cannot find your email, searching for "Greenberg". We would like to look more closely to your complaint. Could you please send the bookingdetails to reserveringen@ecktiv.nl? Many thanks in advance.

Snelle service

Het was zeer kortdag voor mij om op vakantie te kunnen gaan. De dames van Ecktiv hebben mij goed geholpen om een wandelreis op zo'n korte termijn te kunnen boeken.

9. September 2025

Liep aardig wat mis.

Helaas was deze reis voor mij anders dan verwacht. Het bigon al met de boeking . Duurde lang voor bevestiging . Na zelf steeds bellen en mailen. kreeg ik een andere data dan geboekt en ipv een hut een appartement.een huttentocht waar maar 1 keer een hut bij zat. App werkte niet en meerdere keren verdwaald met routeboekje. Veel mailcontact hier over gehad maar niet opgelost. Alleen de 1 e dag wat info wat niet veel voorstelde. Moest bij elke accomodatie nog best veel bij betalen aan belasting en voor de hond. Al met al een hele duure reis dus en anders dan voor gesteld

9. September 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr