Ecco. Beauty

Oplichters: Net zoals vele anderen, plastic fantastic schoenen ontvangen, netjes geretourneerd naar China en naar maanden nog steeds niet je geld ontvangen (mail contacten heeft geen nut). Zoek... Mehr ansehen

Het gekochte product gaf ons geen voldoening en de pantoffels pasten niet zoals verwacht. Wij vroegen terugzending en terugbetaling en kregen snel een antwoord op onze mails. Men trachtte ons voldoe... Mehr ansehen

Oplichters bende als je goede revieuw geeft dan kan je schoenen zelfs houden en als je dat niet doet dan moet ze terug sturen naar china voor 80 euro trap er niet in . Alle positieve revieuws z... Mehr ansehen

Dit bedrijf bestaat uit oplichters. Ze reageren op mails met nietszeggende standaardmails. Koop hier niets! Je bent je geld kwijt. Beloven al 7 weken het geld terug te storten; gebeurt niet! Hebben i... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

Bij Ecco. Beauty geven we maar om 1 ding, namelijk het blij maken van onze klanten, door producten van hoge kwaliteit aan te bieden voor de laagste prijs.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uiteindelijk geld terug ontvangen

De artikelen waren niet naar wens. Uiteindelijk na herhaaldelijk email verkeer heb ik nu mijn geld teruggekregen.
Daarom zet ik mijn waardering terug naar 5 sterren. Dat is wel zo eerlijk.

22. März 2024

Goede communicatie

De bestelde schoenen waren niet naar wens (geen ecco, maar plastic schoenen), maar gelukkig was de communicatie met Lieke erg vlot en netjes, waardoor we tot een oplossing zijn gekomen.

22. März 2024

Duurde ruim 3 weken voordat bestelde…

Duurde ruim 3 weken voordat bestelde slippers geleverd werden maar had ze liever helemaal niet gehad. Maat 40 besteld, 41 geleverd. Ongelofelijke rotzooi, waardeloze kwaliteit, zien er niet uit, plastic. Nog geen € waard. Door de naam Ecco op verkeerde been gezet.

21. März 2024

Nadat ik het product ontvangen had

Nadat ik het product ontvangen had, was het helaas de verkeerde maat, na contact te hebben gehad met Lieke via de klantenservice, zijn we samen tot een goede uitkomst gekomen mbt het retourneren. Fijn dat dit zo kon!

NIKS HIER BESTELLEN!

Oplichters! Hier geen bestelling plaatsen!

Bestelling voldeed niet aan verwachting. Schoenen waren te klein en slechte kwaliteit
Contact opgenomen met de klantenservice voor retour. Ze gaven aan dat ' in ruil voor' een positieve review ik m'n geld zou terug krijgen. Het is nu wel duidelijk dat ik naar mn geld kan fluiten, Klantenservice blijft geautomatiseerde mails sturen met dat mijn tevredenheid belangrijk voor ze is, maar geven verder niet thuis.

Zeer slecht service. Waardeloos

'Orthopedische ' sneakers besteld. Behalve dat ze niet passen zien ze er niet uit. Lijkt wel plastic. Inmiddels tevreden met de geboden oplossing

Dit moest ik schrijven om mijn geld terug te krijgen. De schoenen mocht ik als blijk van hun toewijding, zoals ze het zelf noemen, houden.
In de volgende mail kwamen ze hier weer op terug.
Eerder boden ze al 15 en later 30%korting aan.
Waardeloos bedrijf en klantenservice.

Goede service

Ik kocht onlangs een paar schoenen met hoge verwachtingen, maar helaas voldeden ze niet helemaal aan mijn verwachtingen. Gelukkig bood de klantenservice een fantastische oplossing. Ik kon de schoenen zonder gedoe retourneren en kreeg snel mijn geld terug. Hoewel de schoenen niet helemaal mijn ding waren, was de service absoluut top-notch.

21. März 2024

Mijn ervaring met ecco-beauty is positief

Mijn ervaring met ecco-beauty is positief. De bestelling was binnen de afgesproken levertijd binnen. Ik kreeg keurig mails over de bestelling en levering. Helaas waren de bestelde schoenen veel te klein en hierover kreeg ik heel snel een reactie op mijn mail. En ecco-beauty heeft hier een keurige oplossing voor geboden.
Het enige wat ik ze kan aanraden is dat ze duidelijker op de site aangeven hoe het werkt met de maten (maattabel of iets dergelijks) zodat dit niet te vaak gebeurd want het is voor iedereen vervelend als een besteld artikel niet past.

21. März 2024

Zeer slechte kwaliteit en plastic

Op zich ging er niet veel mis behalve dan dat ik erg lang heb moeten wachten. Maar dan komen ze en vielen ze heel erg tegen. Plastic schoenen. Veel te wijd. Ik vind het misbruik van de goede naam van Ecco. Gezien de prijs had ik dit mss moeten weten vantevoren. Helaas pindakaas...

20. März 2024