Eaudefrais Bewertungen 9

4.3

1. Parfümerie

Wij hebben een groot assortiment in parfums! Zo hebben we voor iedereen een luchtje die bij je past en ook nog voor een betaalbare prijs! Wij hebben merken zoals Lattafa, RiiFFS, NUSUK, FARIIS en maison alhambra. Wij update onze voorraad vaak en de nieuwe geuren van deze merken zijn snel verkrijgbaar bij ons. Onze parfums zijn vooral afkomstig uit dubai ! Precies wat je wilt hebben! Wij vinden parfum niet zomaar een luchtje, je laat een persoonlijkheid zien! Onze passie is om die met jou te gaan matchen. Onze levertijden zijn 2 werkdagen. bij bestellingen boven de €60 is de verzending gratis !

4.3

Hervorragend

Top ervaring

Top ervaring. Ruime keuze, scherpe prijzen en alles netjes geleverd. Omdat ik dichtbij woon, had ik mijn bestelling zelfs nog dezelfde dag in huis. Zeker een aanrader.
Reza

17. April 2026

Eerste keer hier besteld.

Eerste keer hier besteld.
En de ervaring was niet zo best.
Hier kon de zaak zelf niks aan doen, de fles kwam vanuit de fabriek beschadigd & de atomizer werkte niet correct.

Na mailcontact met foto’s + filmpje te hebben gestuurd mocht ik iets uitzoeken ter vervanging op de site.

Wat ik uitzocht was duurder dan het item dat ik ten eerste aanschafte.
Aangeboden om bij te betalen maar dit was niet nodig.

Heel fijn opgelost! Zal zeker weer bestellen als ze de gewenste parfum hebben die ik zoek.

15. April 2026

Oprecht een topervaring

Mijn pakket bevatte een gloednieuw vrij exclusief product, met nog eens korting daar bovenop en een onaangekondigde tester. Daarnaast was mijn pakket snel aangekomen en heel netjes verpakt. Hele goede eerste ervaring en indruk!

31. März 2026
Eaudefrais-Logo

Antwort von Eaudefrais

Bedankt voor uw bestelling Redouan, fijn dat u het zo goed heeft ervaren. We doen ons best om klanten de beste service te bieden !

Top assortiment + snelle levering + goede kwaliteit

Eaudefrais heeft een topassortiment aan Arabische geuren. Ik kan iedereen deze site aanraden. De levering was snel en de kwaliteit was perfect! Ik kom hier zeker terug!

20. März 2026
Eaudefrais-Logo

Antwort von Eaudefrais

Bedankt voor je reactie! En fijn dat u een goede ervaring hebt met onze producten en levering !