Jeg bestilte noget mad den 11. april (ORD2039501). Pengene for bestillingen blev trukket den 14. april. I dag den 16. april har jeg endnu ikke set noget til min mad og ej heller fået mine penge retu... Mehr ansehen
Bestilte for anden gang mad til levering fra Eskilstrup Pizza. Leveringstiden blev lovet til til 47 min. Efter 1,5 time var den ikke ankommet endnu. Det er bare ikke i orden. Det normalt udmærket mad... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde fået trukket dobbelt beløb ved 2 bestillinger men havde prøvet at få fat i eatonline flere gange men uden held. Nu har de heldigvis skrevet efter et godt stykke tid, at pengene bliver refun... Mehr ansehen
Virkelig god og hurtig service!! :) kan helt klart anbefales! Jeg havde en oplevelse, hvor min ordre blev afvist, og pengene blev alligevel trukket. Eatonline fortalte mig, at de havde sendt pen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vigtig info vedr. betaling med MasterCard eller VISA Electron og som IKKE blev gennemført!!! Det internationale system omkring MasterCard og VISA Electron er bygget sådan op, at allerede ved bestilling af en ordre, reserveres pengene på kortholders konto. Denne reservation har desværre den bagside at såfremt ordren ikke gennemføres hænger den ved i 28 bankdage og kan IKKE fjernes af andre end kortholders bank. Reservationen udløber automatisk efter 28 bankdage. De penge som er reserveret er udelukkende i bankens varetægt og vi har INGEN råderet eller adgang til dem. I Danmark er det kun Danske Bank og Nordea der har en fast procedure for ophævelse af disse reservationer. Alle andre pengeinstitutter har ingen mulighed for at ophæve reservationen. Der er derfor intet andet at gøre end at tale med sin personlige bankrådgiver, eller vente på de 28 dage er gået. https://www.emaerket.dk/forbruger/tips-guides-og-gode-raad/reservation-paa-mastercard læs mere her
Smedeland 7B, 2630, Glostrup, Dänemark
- info@eatonline.dk
- eatonline.dk
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
De 2 gange jeg har bestilt maden gennem…
De 2 gange jeg har bestilt maden gennem eatonline til et senere tidspunkt på dagen, får jeg en mail om, at maden bliver leveret hurtigst muligt. Skal ringe og fortælle at det først er et senere tidspunkt! Møgirriterende og uengagerede.

Stjal 117kr fra mig
Stjal 117kr fra mig. Holdte penge i en månede også beholde de dem

Antwort von EatOnline.dk
Holder dine penge i en månede og…
Bestilte en pizza og der var fuld åben men pga pizza manden holdte spontant ferie uden og informere nogle om det så blev jeg nød til og ringe til eat online. Ingen hjælp og hente da de ikke engang snakker hverken dansk eller engelsk. Fik endelig fat i dem kl 22 hvor alt har lukket og ham jeg snakker med lyder fuld. Alt bliver annulleret og jeg går sulten iseng. De har holdt mine penge i 25 dage nu

Antwort von EatOnline.dk
Bestilte mad hos Hørve Gril og fik…
Bestilte mad hos Hørve Gril og fik kvittering på det ville blive leveret, pengene blev reserveret, men lige umiddelbart efter blev leveringen afvist af butikken, men pengene kom aldrig tilbage, jeg har rykket flere gange men intet er sket!
Brug aldrig EatOnline der er ingen sikkerhed for betaling eller pengene kommer retur.
Må desværre anmode banken om at returnere pengen.

Hold jer langt væk.
Hold jer langt væk.
Desværre Ikke-eksisterende kundeservice, så hvis din mad aldrig dukker op: bare ærgerligt.
Emails bliver ignoreret, og efter at have ringet derind to gange, begge med beskeden om at han "kigger på det senere" har jeg nu efter en måned givet op at få penge retur.
REDIGERING:
Kan se der bliver svaret herinde 1½ år senere. Hehe - det bekræfter jo meget godt min oplevelse. Men det er da meget rart at se, "senere" i det mindste ikke betyder "aldrig".

Betalings modul fejlede
Betalings modul fejlede, så jeg skulle gennem betaling igen, før ordre kunne gennemføres. I har nu trukket pengene 2 gange! Jeg har henvendt mig til jer, for at få pengene tilbage. Som jeg havde regnet med, intet svar på min henvendelse overhoved!

Antwort von EatOnline.dk
Måtte bruge MitID 3 gang før den gik…
Måtte bruge MitID 3 gang før den gik igennem

Antwort von EatOnline.dk
Betalt for mad, men der leveres ikke på adressen
Bestilte mad med levering i dag 31-12, kommer igennem bestillingen med betaling, venter 4 min og så afvises min bestilling, da de ikke levere i mit område!!! har bestilt hos Rebæk Pizza og bor i Hvidovre, så det lyder ikke korrekt, i givet fald de ikke levere hos mig, hvorfor når man så igennem hele bestillingen ??? kan nu vente 30 dage på at det reserveret beløb bliver frigivet

Bestilte mad
Bestilte mad. Men leveringen kom aldrig. Han ku ikke finde vej. Måske en gps ku ha hjulpet… brugte 20 min på, at guide chauffør. Var endda ude at kører og lede efter ham.

Antwort von EatOnline.dk
Mine 2 Durum ruller var jeg meget…
Mine 2 Durum ruller var jeg meget utilfreds med idag, jeg er ellers tilfreds, men de var halv størrelse af hvad de plejer at være, den forkerte dressing i begge 2 Øv 👎🏻

Antwort von EatOnline.dk
Super super god service men.?
Super super god service! Kan klart anbefales! 5 stjerner herfra! 😘🌼
Nu læser jeg lige andres anmeldelser, og kan simpelhent ikke forstå hvorfor maden bliver anmeldt på denne side?
Det er jo et madbestillingsfirma, og ikke dem som står og laver maden. Det er mig en gåde 😁
Leveringstidspunktet
Leveringstidspunktet. Blev leveret godt en time før.

Fantastisk service og pizzaer
maden blev leveret på måtten ,efter et…
maden blev leveret på måtten ,efter et kort bank på døren, som om man skammede sig. Desværre var maden meget lunken, nærmest kold. Måske fordi den blev lovet leveret efter 60 min. Men først dukkede op efter 122 minutter og bor kun 800 meter derfra. nå men maden smagte som den nu gør når den skal varmes op igen i mikroovn.

Antwort von EatOnline.dk
Maden er varm og smager godt
Maden er varm og smager godt .
De skal bare huske, at når man bestiller med et tidspunkt for levering så skal det være på det tidspunkt. Ikke en time før .
Men ellers er de venlige og vil kunder det godt.

Antwort von EatOnline.dk
De læser ikke kommentarer om ændringer…
De læser ikke kommentarer om ændringer i ordre pga allergi, hvilket gør, at vi ikke får det vi bestiller. Det var til levering om orkede ikke at køre ned og bytte.

Antwort von EatOnline.dk
Pizza was dry, forgot guacamole.
Milano Karup
Pizza was dry.
Pizza not cut.
Nachos didn’t come with guacamole like i ordered.

Antwort von EatOnline.dk
Vi fik 2 KOLDE pizzaer og kolde pommes…
Vi fik 2 KOLDE pizzaer og kolde pommes frites leveret .
kunne jeg give - stjerner så fik de det, vi bor meget tæt på , så forstår ikke hvordan det kan blive koldt på den tur (den kommer frem i bil) der er ALT for meget fyld deres pizzaer, så det bliver en kvalmende oplevelse især når de så er kolde .

BEDSTE PIZZA I BYEN!
BEDSTE PIZZA I BYEN!! Har handler herfra i mange år. De skuffer aldrig!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.