Fantastiskt bra service och riktigt snygga produkter med bra kvalité! De har ett enormt utbud med många tillval och är otroligt hjälpsamma genom hela orderprocessen. Man kan dessutom ladda upp sin f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastiskt företag! Vi hann knappt trycka beställ innan de hörde av sig till oss med lite undringar över vår beställning. (Det var vi som hade varit lite otydliga!) När vi fick våra produkter stämde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bemötandet har varit väldigt bra även om den första leveransen blev felaktig. Easytryck fixade en ersättningsleverans med en högre kvalitet supersnabbt och var väldigt bra att ha att göra med även när... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min första upplevelse med Easytryck och vill påstå att supporten och den behjälplighet och kundbemötande va av första klass. Snabbare leverans än väntat och kvalitén på produkten (Vepan) va rikti... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Sveavägen 83, 113 50, Stockholm, Schweden
Bra och snabb service. Fick hjälp med framtagning av korrektur. Enkelt att ladda upp bilder på webben.
Toppenkvalitet till bra pris. Rekommenderas varmt!

Antwort von EASYTRYCK.se
Mycket bra kundsupport, snabba leveranser och bra priser. Dessutom fantastisk kvalitét på allt jag beställt från easytryck (backrdop, tygpåsar).

Antwort von EASYTRYCK.se
Snabb och proffsig service med kanonresultat!

Antwort von EASYTRYCK.se
Bra service, bra pris, snabb leverans.
Köpte backdrop till mitt band, fick den levererad på utlovat datum och ALLTING kändes smidigt och bra.
Tack för en bra produkt!

Antwort von EASYTRYCK.se
Gick smidigt,fint resultat och bra orderhantering med hjälp och korigering :) Rekommenderas!

Antwort von EASYTRYCK.se
Very poor costumer service.
As soon as you contact theme and mark a mistake coursed by theme you will wait for days to get any answers. Suddenly they are at lunch or on vacation.

Antwort von EASYTRYCK.se
Väldigt bra mottagande och stöd i all hantering från fundering via design till leverans.
Kan verkligen rekommenderas då dom även hjälpte till att ta fram och leverera produkter som dom vanligtvis inte hade i sortimentet.

Antwort von EASYTRYCK.se
Snabbare leverans än väntat och kvalitén på produkten (Vepan) va riktigt fin.
Kommer absolut återkomma vid fler behov av grejer till dom.

Proffsigt bemötande!
Mycket trevlig affär med jättebra slutresultat.
Kommer handlar hos Easytryck igen

Antwort von EASYTRYCK.se
Fantastisk service, snabb leverans och produkter av hög kvalitet!

Antwort von EASYTRYCK.se
Otroligt bra service och trevlig personal!! Allt man kan önska!

Antwort von EASYTRYCK.se
Good service in general and good quality of provided product. However, was a small mistake when it came to quantity of the order (that is why did not put 5 stars), but Easytryck managed to fix it on time. Thank you!

Antwort von EASYTRYCK.se
Bra service och lyhörd säljare. Vi är nöjda med våra produkter och har fått en service enligt våra förväntningar.

Antwort von EASYTRYCK.se
Jag fick de hjälp jag behövde på rätt tid och rätt sätt.
Tack!

Antwort von EASYTRYCK.se
Hjälpsamma, flexibla, allt gick som på räls med beställning av tygväskor, spiralblock och reflexer. Dessutom var alla produkter av god kvalitet. Rekommenderas!

Antwort von EASYTRYCK.se
Beställde en liten kioskflagga. Fint monterad, bra pris och helt ok!

Antwort von EASYTRYCK.se
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.