Easenordic Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kärsin selkäkivuista paljon istumatyön takia, mutta Easnordicin tuotteet ovat helpottaneet tilannetta huomattavasti. Voin suositella niitä lämpimästi kaikille, jotka viettävät pitkiä aikoja toimistot... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Sportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

EaseNordic Myy ammattitason lihashuoltovälineitä kotikäyttöön. Tuotteet on kuratoinut rekisteröity urheiluhieroja, joka työskenteli vuosia hierontavastaanotolla ennen brändin perustamista. Valikoimassa mm. Vertex-triggerpistetyökalu, Easenordic on suomalainen yritys, joka toimittaa tuotteet Suomesta.

Kontaktinformationen

(25)

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ostin Vertexin kun näin paljon…

Ostin Vertexin kun näin paljon mainoksia ja ilmeisesti oli toiminut monella ja päätin itsekki tilata. Ensimmäisen kerra ku kävin makaamaa vertexin päälle nii kyllä muuten rusahti. Nyt on hyvä rutiini aamusin ja illoin avata selkää.

30. Juli 2026

Antwort von Easenordic

Moikka Samu! Iso kiitos tilauksesta ja siitä, että jaoit sun kokemuksen meidän kanssa. Mahtavaa kuulla, että Vertex pääsi heti tositoimiin ja siitä on tullut toimiva osa sun aamu- ja iltarutiineja. Rentoisia hetkiä jatkoonkin!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sujuva palvelu ja toimiva tuote

Lähes koko aikuisen elämäni kärsinyt selkäjumeista. Venyttely ja hieronta ei ikinä toiminu ja siksi olinkin todella skeptinen kun näin mainoksen vertexistä. Päätin silti testata ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt.

28. Juli 2026

Antwort von Easenordic

Moido Daniel! Mahtia kuulla, että päätit antaa meidän tuotteelle mahdollisuuden skeptikismistä huolimatta. Suuri kiitos tilauksesta ja palautteesta – on mahtavaa olla helpottamassa sun arkea ja niitä pitkäaikaisia selkäjumeja!

Helppo ja toimiva!

Helppo käyttää ja rentouttaa jumeja heti. Kotona käytössä nykyään päivittäin.

28. Juli 2026

Antwort von Easenordic

Moi Aili! Kiitos todella paljon tilauksesta ja tästä arvostelusta. Ihana kuulla, että käyttö on helppoa ja tuote on päässyt teillä jo jokapäiväiseen käyttöön jumeja karkottamaan!

Terapiatyökaluista kaikki irti

Terapiatyökaluista saa enemmän irti ammattilaisen tuella. Tätä parempaa tietotaitoa ei omalla hyvinvoinnin polulla ole toistaiseksi tullut vastaan. Helppoa ja kattavaa palvelua. Ei voi kuin suositella!

23. Juli 2026

Antwort von Easenordic

Moikka Lukas! Suuri kiitos tilauksesta ja mahtavasta palautteesta. Tää on todella upee kuulla, meinaan tähän toimintamme perustuukin. Haluamme säästää muilta ajan arvailussa ja antaa suorat avaimet ammattihenkilön kehonhuolto välineisiin Tsemppiä ja hyviä rentoutushetkiä!

Hartiakivunlievitys

Urheilen paljon ja käytän lihasvasaraa kotona. Päätin ostaa täältä triggertyynyn kokeiluun, on toiminut erittäin hyvin hartiajumien kanssa! Suosittelen.

24. Juli 2026

Antwort von Easenordic

Morjesta Pekka! Kiitos tilauksesta ja arvostelusta. Aivan huippua kuulla, että Vertex toimii sulla lihasvasaran rinnalla ja on tuonut helpotusta hartiajumeihin. Ei muuta kuin hyviä palautumishetkiä jatkoossakin, ja entistä kovempaa treeniä!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ostin Vertexin ja parit kerrat tullu…

Ostin Vertexin ja parit kerrat tullu tässä käytettyä. Hyvin pelaa. Toimituksesta plussaa, oli nopea!

16. Juli 2026

Antwort von Easenordic

Moi Jarmo! Iso kiitos tilauksesta ja palautteesta. Hienoa kuulla, että toimitus oli mielestäsi nopea, olemme panostaneet tähän hirveästi jotta kaikki saisivat tuotteensa mahdollisimman nopeasti nyt ja jatkossakin! Kiva kuulla myös että Vertex pelittää hyvin selän alla. Eipä muuta kuin kovaa käyttöä vaan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Olen ollut todella tyytyväinen…

Olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen!

27. Juli 2026

Antwort von Easenordic

Se on mahtava kuulla Luca! Toivon että tuote yllättää sinut entisestään, ja jos ikinä herää kysyttävää tuotteen käytöstä olemme täällä sitä varten!

Kärsin selkäkivuista paljon.

Voin suositella niitä lämpimästi kaikille, jotka viettävät pitkiä aikoja toimistotuolissa.

27. Juli 2026

Antwort von Easenordic

Hei Alexey. Kiitos ensinnäkin paljon tilauksistasi. Tämä on oikeastaan juuri se minkä takia aloimme tuotteita kuratoimaan. Kärsimme henkilöstönä itsekkin vastaavista ongelmista ja oli kehitettävä ratkaisu miten voisi myös hoitokäyntien välillä itse hoitaa omaa kehoa tehokkaasti. Arvostamme aikaasi, kiitos paljon että jätit meille palautetta.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Olin aluks skeptinen koska mikään…

Olin aluks skeptinen koska mikään vastaava tuote ei ole toiminut, mutta yllätyin positiivisesti tämän tuotteen tuloksista

20. Juli 2026

Antwort von Easenordic

Kiitos paljon Oskar, ja mahtavaa että pääsit yllättymään poisitiivisest, mikäs sen parempaa! Kiitos paljon tilauksestasi!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vertex on toiminut mainiosti!

Vertex on toiminut juuri niinkuin toivoinkin. Se on auttanut jumeihin joita pitkät päivät koneen äärellä tuottavat. Suosittelen!

23. Juli 2026

Moi,

Ihana kuulla, että Vertex on ollut avuksi ja tuonut helpotusta koneella työskentelyn tuomiin jumeihin.

Suuri kiitos kun jaoit sun kokemuksen ja jätit meille tämän arvostelun.

Toivotamme sulle oikein mukavia ja rentouttavia hetkiä tuotteen parissa jatkossakin.

Terveisin, Isla

Helppokäyttöinen

Todella tyytyväinen triggertyynyyn. Se on helppokäyttöinen ja auttaa jumeihin.

22. Juli 2026

Moro Ossi,

Kiitos ytimekkäästä arvostelusta, arvostamme suuresti että näit vaivan jättää meille arvostelun.

Mahtava kuulla, että Vertex on ollut helppokäyttöinen ja auttanut jumeihin juuri niin kuin pitääkin. Uskon sen auttavan vielä monesti tulevaisuudessakin!

Terveisin, Jasse

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ai kun kiva joskus kirjoittaa hyvääkin…

Ai kun kiva joskus kirjoittaa hyvääkin palautetta. Oman mokani takka meni paketti väärään osoitteeseen, noh yrityksen aspasta vastattiin onneksi mukavasti ja asia hoitui todella näppärästi. Sain paketin seuraavana päivänä ilman lisäkuluja, kerrassaan hienoa toimintaa pienyritykseltä🤝

Vertexiä olen käyttänyt vasta päivän joten en osaa äkkiseltään sanoa muutakuin, että hetken tuntui hieman rajulle käyttö varsinkin keinutellessa kehoa sen päällä. Alkoi onneksi olo kevenemään nopiian ja oli oikeen mukavan rentona kroppa loppuillan.

22. Juli 2026

Moi Jasper,

Lämmin kiitos tästä upeasta palautteesta.

Meille pienyrityksenä jokainen asiakas on tosi tärkeä, joten tällainen palaute meidän aspan toiminnasta lämmittää mieltä ihan valtavasti.

Toivottavasti Vertex tuo sulle paljon iloa ja helpotusta arkeen.

Terveisin, Aspatiimi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Triggertyyny on löytynyt paikkansa…

Triggertyyny on löytynyt paikkansa meidän perheessä. 🙏🏼Hyvin saa hartiajumit pois, suosittelen!pitää toivoa, että kissa ei tee tyynystä entistä 😁

6. Juni 2026

Antwort von Easenordic

Haha, mikäs sen parempaa.

Kiitos hurjasti palautteestasi Sonia!

Toivon teidän perheelle, lisää upeita hetkiä Vertexin kanssa.

Mahtia kivutonta arkea teille!

Toivottaa, Easenordic tiimi

Varsin asiallinen asiakaspalvelu

Varsin asiallinen asiakaspalvelu. Triggerpistelaite on kovassa käytössä meidän perheellä. E-kirja oli myös kiva lisä.

2. Juni 2026

Kiitos paljon palautteestasi Esa

Asiakaspalvelu on meille yksi tärkeimmistä yrityksen arvoista.

Hienoa että ollaan voitu olla avuksi, asiallisin keinoin!

Mukavia hetkiä Vertexin kanssa! Toivottaa; Easenordic tiimi

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kiinasta rahdattua Temu -roskaa

Kiinasta rahdattua Temu -roskaa. Yrityksestä saa kuvan että olisivat itse kehittäneet kyseisen Vertex -triggerpoint -tuotteen. Todellisuudessa kyseessä taitaa olla tekoälyhuijaus, myyvät samaa tuotetta kuin Temu. Tuote oli jotain styroksia, täysi turhake. Älkää tilatko !

29. Mai 2026

Antwort von Easenordic

Moi, kiitos palautteesta, vaikka tämä tuntuukin pahalta lukea.🙁

Ymmärrän sun reaktion, mutta toivon että kuulet myös meidän puolen. Näitä kopioväitöksiä tulee meille valitettavasti vastaan, koska Temu rupesi myymään samalta näyttäviä tuotteita. Se on ollut meille itsellemme todella harmillista. Me ollaan pieni yritys, joka yrittää vain selvitä, tehdä parhaansa ja kasvaa tässä markkinassa.
Vertex ei ole styroksia, vaan se on EVA-vaahtomuovia. Vaikka ulkonäkö näyttää kuvissa samalta kuin halpiskopioissa, niin me ollaan tilattu niitä useampi kappale ja testattu ne tehtaat, eikä laatu ja kestävyys ole samoja, huomasimme tämän heti kun tilasimme monelta tehtaalta testikappaleita. Meillä on myös sivuilla video, missä kerrotaan suoraan, että me kuratoidaan eli etsitään hyviä tuotteita ja niiden valmistajia maailmalta, emmekä ole väittäneet kehittäneemme kaikkea itse alusta asti.

Meillä on silti iso halu viedä tätä eteenpäin, ja siksi asiakaspalautteiden pohjalta meille on tulossa kovaa vauhtia kehitylty erä, jossa tehdään muutoksia. Tavoite on antaa teille lisäarvoa esimerkiksi myös e-kirjoilla, ja kattavilla ohjeilla tuotteen maksimaaliseen käyttöön

Viitsitkö kertoa mitä tarkoitit tuolla tekoälyhuijauksella? Toimimme käyttäen omia nimiämme mainoksissa ja sivullamme sekä käytämme tekoälyä todella minimaalisesti, enimmäkseen viestinnän nopeuttamiseen.

Haluaisin tosi mielellään kuulla sun ajatukset ja hyvittää tämän tilanteen sulle, koska kenenkään ei kuuluisi jäädä tilauksesta näin paha mieli. Laitatko minulle suoraan viestiä osoitteeseen Omistaja@easenordic.com, niin hoidetaan tämä kuntoon.

Yt, Jasse

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tilasin Vertexin ja olen nyt käyttänyt…

Tilasin Vertexin ja olen nyt käyttänyt muutaman viikon ajan. Voin suositella! Huomasin tosi ison eron hartioiden ja yläselän liikkuvuudessa ja jumit hävisi.

27. Mai 2026

Hei santeri!

Näitä on todella mukava lukea! Kiitos paljon palautteestasi. Olen iloinen että Vertex toimi kohdallasi odotetusti. Haluaisitko avata muille millaisilla keinoilla sait Vertexistä tuollaisen hyödyn irti - se varmasti auttaisi muita!

Kiitos vielä tilauksestasi, ja luottamuksestasi!

Kerro jos voimme jotenkin auttaa sinua löytämään Vertexillä uusia konsteja joita et ole vielä mahdollisesti itse löytänyt. Suosittelen kokeilemaan "raastamista": nosta pakaroita noin 2cm maasta ja tee edestakas nytkytystä Vertexin päällä. Liike on hyvin pientä edestakaisin menevää liikuttelua, mutta selässä se tuntuu isosti!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Suurin pettymys siitä että tuote on…

Suurin pettymys siitä että tuote on kiinasta myyjän tilaama. Ei saanut sivustolta mitään vihiä että tavarat tilataan kiinasta

19. Mai 2026

Antwort von Easenordic

Moi, kiitos kun annoit rehellistä palautetta!

Ymmärrän sun pettymyksen tosi hyvin. Me tehdään tällä hetkellä ihan älyttömästi töitä sen eteen, että saataisiin muutettua tätä tilannetta. Me ollaan parhaillaan tuomassa meidän ensimmäisiä omia kustomoituja eriä tänne Suomeen, ja arvostetaan ihan hirveästi asiakkaiden kärsivällisyyttä tämän asian suhteen.

Olisimme halunneet tehdä tämän siirron jo paljon aikaisemmin, mutta Suomen taloudellinen tilanne ja maailman yleinen kansainvälinen tilanne ei vain ole antanut pienenä yrityksenä myöten.

Haluaisin ehdottomasti hyvittää tämän sulle ja hoitaa homman kuntoon, koska meidän takia kenenkään ei pitäisi tuntea itseään pettyneeksi. Laitatko minulle suoraan viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@easenordic.com, niin katsotaan miten voin korjata tämän tilanteen parhaiten sun kohdalla?

Yt, Jasse

Hyvä asiakaspalvelu

Reklamaation käsittely hoitui asiallisesti, perusteellisesti ja nopeasti. Tästä saisi moni yritys ottaa mallia.

10. April 2026

Moikka! Ari

Vastaan tähän henkilökohtaisesti.

Ekana iso kiitos siitä, että huomautit meille tuosta alekoodista. Siinä oli tosiaan päässyt käymään virhe, ja sun ansiosta saatiin se korjattua kuntoon. Otimme tästä opiksemme.

Otan hieman kantaa tuohon Temu kommenttiin. Temun ruvettua myymään samalta näyttäviä tuotteita on ollut järisyttävä ongelma meidän kohdalla sillä se asettaa paljon ennakkoluuloja ja epävarmuuksia. Haluan kuitenkin avata tätä vähän: vaikka tuote näyttää ulkoisesti samalta, me testattiin Vertex-tuotteen kohdalla neljä eri tehdasta ennen kuin oltiin tyytyväisiä. Osa malleista haisi todella pahalle kemikaaleille, oli liian kovia tai muuten heikkolaatuisia. Me ei todellakaan oteta "mitä tahansa" myyntiin, vaan seisotaan laadun takana ja kannetaan vastuu tuotteistamme.

Toimitusajat on tosiaan olleet vielä vähän pitkiä, mutta tähän on tulossa iso muutos! Siirretään varastointia Suomeen kesäkuun aikana, jolloin paketit on perillä jo päivässä! Halutaan myös nyt ja jatkossa vielä enemmän tarjota muutakin kuin pelkän tuotteen, ja lisättiin juuri asiantuntijan tekemä kattava E-kirja liikeharjoitteilla niska-hartia-seudun hoitoon jokaisen tilauksen tueksi, juuri tämän takia. Meille on tärkeää Laatu ja asiakastyytyväisyys ja olemme yrityksenä olleet kovasti ristitulen välissä Temu syytösten takia, jonka takia teemme töitä kovemmin kuin koskaan varmistaaksemme että olemme muutaki kuin “Temu tuotteita” myyvä yritys.

Arvostamme jos kertoisit onko mitään millä voimme korvata sinulle tämän harmin joka on sinulle koitunut kokemuksestanne meidän kanssa?

Terveisin,
Jasse / EaseNordic

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr